snowcraft 27.08.08, 23:14 Witam, Potrzebuję dobrego serwisu pralek automatycznych w MM. Zależy mi również na wizycie domowej. Z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszi 0607129632 mysle, ze facet się nie pogniewa 28.08.08, 09:04 naprawdę dobry i nie drogi fachowiec, przyjeżdza do domu i załatwia sprawę od ręki (jesli oczywiście to możliwe) polecam szczerze...przetestowane Odpowiedz Link
czarna9612 Re: 0607129632 mysle, ze facet się nie pogniewa 28.08.08, 21:03 Potwierdzam,numer sprawdzony. Przy okazji naprawy udzielił jeszcze wielu cennych rad. Sprawdzony na pralce, ale zajmuje się całym sprzętem AGD. Odpowiedz Link
szamanka74 Re: 0607129632 mysle, ze facet się nie pogniewa 29.08.08, 12:12 co mieliście naprawiane w tych pralkach??? Odpowiedz Link
eszi serwis amiki stawiał na programator - oczywiście 29.08.08, 13:30 proponowali wymianę na nowy ( koszt -prawie nowa pralka) okazało się że tak, ale odlutowal się przewód w programatorze - naprawa 50 zł z dojazdem (zgłoszenie i naprawa tego samego dnia) - działa już ponad rok i przy okazji przejrzał inne elementy np. mocowanie drzwiczek - poprawił..... sprawdził pompę i takie tam - coczywiście jeśli okaząłby się że ta sama usterka pojawi się w ciągu najbliższych dni - zarzekal że naprawi za darmo - nie pojawiła się i jets oK - kupno nowej pralki jeszcze odłożone... Odpowiedz Link
snowcraft Re: 0607129632 mysle, ze facet się nie pogniewa 30.08.08, 23:31 Dzięki piękne za namiary, z pewnością skorzystam. Rozmawiałem ze specami z Kościuszki, ale jakoś nie za bardzo chciało im się wpaść... Odpowiedz Link
snowcraft Re: 0607129632 mysle, ze facet się nie pogniewa 07.09.08, 23:38 Polecam wspomnianego serwisanta. Dobrze oceniam jego fachowość. Odpowiedz Link
marzuusia Re: Serwis pralek 28.08.08, 09:15 A ja polecam serwis na Kościuszki, ten między Neonetem a Fryzjerem Naprawiali mi kilka rzeczy w tym pralkę (w domu) i wszystko działa... Odpowiedz Link
alexander.easy Re: Serwis pralek 01.09.08, 13:27 korzystałem z usług serwisowych na ul. Kościuszki i nie mogę powiedzieć,że są drodzy czy tez nie solidni. nie popieram opinii na temat tego serwisu Odpowiedz Link
eszi opinie mają to do siebie że są indywidualne 02.09.08, 08:39 a mnie ten serwis nie zachwyca - robili mi czajnik - strasznie długo to trwało - ale pewnie dlatego, że naprawa serwisowa - czyli bezpłatna..a do pralki mieli przyjechać,ale strasznie długo musiałabym czekać, o cenie już nie wspomnę.... Odpowiedz Link
szamanka74 Re: opinie mają to do siebie że są indywidualne 02.09.08, 09:57 eszi i tu z tobą się zgadzam. opinie mają to do siebie że są indywidualne. szkoda tylko,że mało kto podziela twoja opinię na tym forum. jak czytam wiele wątków to odnoszę wrażenie,że ktoś komu chce dokopać , albo ma inny cel. anonimowość robi swoje. Odpowiedz Link
eszi nie chce nikomu dokopać, człowiek pyta 02.09.08, 12:01 to staram się rzetelnie odpowiedziec - w końcu mogę - ponieważ mam doświadczenie z tym serwisem który polecam i miałam z tym, którego nie polecam - tyle...... sama chciałabym aby ktoś kiedys polecil mi bądź odradził.... a swoją drogą to ja też mam wrażenie że na forum są tacy, którzy tylko czekają aby się do kogoś przyczepić - anonimowość - masz rację - robi swoje..... Odpowiedz Link
szamanka74 Re: nie chce nikomu dokopać, człowiek pyta 02.09.08, 12:27 eszi jak najbardziej rozumiem twoje intencję i jestem zgodna z tym co piszesz. ale nie zawsze zabieram głos na forum , ale za to często czytam i mam nieodparte wrażenie ,że pisze tu konkurencja, które chce kogoś oczernić,piszą ludzie, którzy mają do wszystkich pretensję a sami nic nie robią itd. dla mnie forum nie jest już opiniotwórcze. tak to odbieram. moi znajomi również maja podobne zdanie na ten temat.pamiętam jak na tym forum niesłusznie była opisana pewna osoba. znam ją dokładnie. wszystko co było tam opisane to niesamowita bzdura.ale cóż poszło w eter i osoba ta została pokrzywdzona niesłusznie. Odpowiedz Link
eszi nie oczerniam nikogo z imienia i nazwiska 02.09.08, 12:51 poza tym, no cóż tak czy inaczej świadcząc usługi - trzeba się liczyć z tym że zawsze jakaś opinia będzie - raz dobra - raz zła.... to że oczerniono kogoś z Twoich znajomych - nie słusznie jak mówisz - przykra sprawa - ale takie sytuacje mają miejsce - niestety - ja również nie raz poniosłam konsekwencje w realu za to co napisałam - za prawdę ...(jak widać nie zawsze jest się anonimowym - ktoś zadal sobie trud odnalezienia mnie)ale nie zmieni to faktu, że jestem wolną osobą i mogę wyrażać swoje opinie - a zapewniam, że cel mój jest daleki od złośliwości czy liwkidacji konkurencji - niestety nie "robię" w pralkach:-) - a może szkoda - bo niemusiałabym szukać nikogo w razie awarii.. pozdrawiam Odpowiedz Link
alexander.easy Re: Serwis pralek- ile jest takich punktów 08.09.08, 11:33 to może ktoś napisze ile jest takich punktów w mieście Odpowiedz Link