shake71 09.10.08, 21:29 Może ktoś orientuje się po ile w Mińsku chodzą garaże. Nie jakieś nówki, tylko używane, murowane, wolnostojące (bez ogrzewania i innych wygód, widać po nich upływ czasu). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acid.j Re: GARAŻ 11.10.08, 19:28 Wszystko zależy od lokalizacji. Ja interesuje się cenami w ścisłym centrum i najdroższy na jaki trafiłam to 32 tys. a najtańszy to 25 tys. 40 tys. to jak na Mińsk lekka przesada, ale niewykluczone, że i ktoś taką cenę z kosmosu krzyknie. Odpowiedz Link
alexander.easy Re: GARAŻ 10.10.08, 13:05 sądzę,że lepiej wynająć garaż od kogoś. w sumie to taniej wyniesie. ja osobiście wynająłem okazyjnie garaż za 70 zł miesięcznie. Odpowiedz Link
shake71 Re: GARAŻ 12.10.08, 19:12 Obecnie wynajmuję ten garaż, juz przeszło 7 lat, ale właściciel zdecydował sie na sprzedaż. Jakby nie patrzeć to przez ten okres najmu prawie spłaciłem wartość tego garażu. Myślicie, że może być to okoliczność łagodząca? Odpowiedz Link
jazzmanka1 Re: GARAŻ 12.10.08, 22:15 Shake- jeśli interesuje Cię kupno garażu w centrum Mińska proszę o kontakt na mojego maila ;) pozdrawiam Odpowiedz Link