11.12.12, 10:15
witam, bede z corka w Zabajce w Stawnicy na turnusie od 19 lipca 2013, moze ktos z forum tez jedzie? mam tez pytanie dot. warunkow tam panujacych oraz rozkladu zajec itp, zbieram wszystkie istotne informacje. Czy trzeba miec swoje reczniki, jak z mikrofalowka, lodowka czy czajnikiem elektrycznym, czy jest w poblizu jakis sklep?Wiem, ze byly juz watki o Zabajce ale wiekszosc o tej drugiej a reszta raczej stare, chcialabym uzyskac aktualne informacje. Z gory dziekuje ;)
Obserwuj wątek
    • eda321 Re: Stawnica 03.01.13, 16:13
      My bylismy w Stawnicy w styczniu 2012r. Wtedy jeszcze nie była oddana do użytku nowa część, którą dopiero wykańczali. Co do zajęć - harmonogram bardzo napięty - zajęcia miał od 8 do 15, z krótkimi 10-15 minutowymi przerwami i jedną ok. 30 min. na obiad. Co do warunków bytowych to dla nas były ok. - czysto, schludnie bez większych luksusów. W każdym pokoju telewizor, czajnik. Na każdym piętrze lodówka i mikrofalówka. Do sklepu dość daleko - raczej samochodem, chyba że na bardzo długi spacer. W ośrdoku jest barek, w którym można kupić jakieś przegryzki i coś do picia. Jesli chodzi o wyżywienie - dobre i duże porcje. Ja ledwo zjadałam swoją porcję, a dziecko (miał wtedy 3 lata) nigdy nie przekroczyło połowy porcji. Obiady w porcjach do stolika, reszta posiłków w formie stołu szwedzkiego.
      Co do ręczników w pokoju to nie pamiętam za bardzo czy były - my mieliśmy swoje.
      My będziemy na przełomie maja i czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka