fajka7 18.02.05, 23:04 bo mam wrażenie, ze znakomita przewaga- czy moglabym poprosic czlonkow klubu o liste obecnosci? Pozdrawiam, fajka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_luiza Re: Ilu Macków jest na forum? 19.02.05, 00:09 Król Maciuś I-szy, vel Pan Dyrektor zwany także Panem Prezesem lub po prostu Maciejką melduje się do apelu :))) Odpowiedz Link
fajka7 Re: Ilu Macków jest na forum? 19.02.05, 00:27 godny poczatek listy:)))) Pan Prezes przodem, a jakze :)) Odpowiedz Link
monkastonka Re: Ilu Macków jest na forum? 20.02.05, 11:36 Melduje się Odliczam 1,2,3......... Maciek Odpowiedz Link
monkastonka Re: Ilu Macków jest na forum? 20.02.05, 11:39 są Prezesy i rycerze Qurka a ja starszy szeregowy :P Odpowiedz Link
utalia Re: Ilu Macków jest na forum? 20.02.05, 12:24 Dziewczynki, nie wierzcie! Iza przesadza, Macius wcale nie jest dyrektorski, to bardzo mily chlopak. Pozdrawiam Utalia Odpowiedz Link
iza_luiza Re: Ilu Macków jest na forum? 20.02.05, 23:28 No dobra, dobra, ostatnio trochę mniej dyrektorski :))) Ale coś reszta Maćków nam się chowa po kątach, prosimy wyjść z ukrycia, chłopaki ! Odpowiedz Link
fajka7 same tytuły i rangi 20.02.05, 17:06 jakis gang kurcze sie kroi- maciozo mafiozo, bo jak slusznie monka wposmniala rycerz herbu maciasty tez jest :) Odpowiedz Link
agabu Re: Ilu Macków jest na forum? 21.02.05, 09:00 Melduję się Macio, zwany też Misielem lub Maciejką kurczę, a jak wybieraliśmy imię, to specjalnie przeszukiwałam gazetę (tę ze zdjęciami dzieci co się urodziły), żeby wybrać ładne, ale nieczęsto nadawane... No i Maćki pojawiały się nie częściej niż raz na gazetę! Odpowiedz Link
fionna Re: Ilu Macków jest na forum? 21.02.05, 15:18 No w końcu Bruno ma na drugie Maciej i też bywa nazywany Dyrektorem, więc się wpisujemy do dyrektorsko-rycerskiego wątku Odpowiedz Link
monkastonka Mam propozycję 21.02.05, 15:29 zróbmy wątek o pseudach naszych dzieciaczków będzie fajnie mówię wam Monka Odpowiedz Link
magggi Re: Mam propozycję 21.02.05, 22:20 To ja może zacznę. Na moje maleństwo (Kaśkę, nie Macieja) mówię "Ciastolinka", z racji takiego dziwnego kluskowatego ciałka, albo druga możliwość, to "Kobiberek", bo jest chyba najmniejszym ze znanych mi dzieci, po prostu zawzięła się i od pół roku waży tyle samo, czyli bardzo niewiele:-(( Odpowiedz Link
evita33 Re: Mam propozycję 01.03.05, 10:02 I u nas jest Maciek - Maciuszek , Maciulek, a jak się wydzira to Maciucha Odpowiedz Link
monika_69 Re: Mam propozycję 06.03.05, 16:51 Dopisuję swojego---Król Maciej Pierwszy Piotr Drugi--w odróznieniu od tatusia.A po domowemu Macinka ! Odpowiedz Link
aluu Re: Mam propozycję 20.06.05, 08:54 To my też się ujawnimy! Mój Maciuś to podobnie jak u wielu Maciejka, Król Maciuś, Rycerz. A ja najbardziej lubię Dziabąg albo Myszolotek (od Myszolotki - bo tak od zawsze mówi do mnie mężulek. Pozdrawiam wszystkie Maćki. Ps. Też miałam nadzieję, że Maciek to nie jest takie popularne imię - Dziabąg dostał imię po dziadku. Odpowiedz Link
female Re: Ilu Macków jest na forum? 11.03.05, 10:25 I tu melduje się Król Maciuś I-szy, zwany Maciejką, Bombolinkiem-Trombolinkiem, Agutkiem-Kogutkiem (od ciągłego gadania "agu"), Gościem, Przystojniaczkiem i róznościami, które jak szybko przychodzą, tak szybko odchodzą ;) A Maćki są prześliczne ;) Magdy zresztą też ;) Odpowiedz Link
monika3061 Re: Ilu Macków jest na forum? 22.06.05, 16:13 Ja mam Kubusia.Zwanego cytrynkiem,różowym robaczkiem i czasami różową żabą.Pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link