monkastonka 22.07.05, 08:08 Jo5 mackuje się nad morzem a tu impreza będzie ;) Dla Jasiunia wszystkiego naj naj naj zdrówka usmiechu na ślicznej buni, i radości z każdego kroczu do przodu. Mońka i Maczek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomczaczka Re: STO LAT DLA JASIA JO5 !!!!!!!!!! 22.07.05, 08:34 Przyłączmy się do życzeń dużo przede wszystki zdrówka, uśmiechu, sukcesów rehabilitacyjnych no i więcej słoneczka na tym urlopie!!! Mama z Oluchną. Odpowiedz Link
agabu Re: STO LAT DLA JASIA JO5 !!!!!!!!!! 22.07.05, 09:28 Sto lat dla Malucha, A Rodzicom - jak zwykle, wytrwałości Odpowiedz Link
mama_michalka Re: STO LAT DLA JASIA JO5 !!!!!!!!!! 22.07.05, 11:15 Buziaki ogromne i usciski. Smacznego torciska! Odpowiedz Link
fajka7 Re: STO LAT DLA JASIA JO5 !!!!!!!!!! 22.07.05, 11:40 A ja Jasiowi 100 lat zyczylam dzis osobiscie :)) niestety leje jak z cebra i do kitu takie wczasy Odpowiedz Link
fionna Re: STO LAT DLA JASIA JO5 !!!!!!!!!! 22.07.05, 22:59 My też ściskamy mocno, po poznańsku Jubilata i rozganiamy te paskudne deszczowe chmury - podobno w przyszłym tygodniu ma być znowu upał. Odpowiedz Link
jo5 a ja mam spóźniony zapłon 08.08.05, 16:08 i dopiero dzisiaj doczytałam!! no nie macie pojęcia jakie mi się ciepełko rozlało na sercu!! Dziękuję Wam Babeczki, na Was to zawsze mozna liczyć!! Lete terozki zrobić dla Was tort, bo w urodziny był taki z cukiernii, ale za to pralinowy, nawet świczkę w tej cukiernii znaleźli!! A w ogóle to ja tradycyjnie postawiłam przed dzieckiem akcesoria i ku mojej zgryzocie złapał różaniec i już nie puścił, a kasę gonił po całym stole!! Wyrodził się i tyle! pozdrawiam, jo Odpowiedz Link