Dodaj do ulubionych

co to jest obnizone napiecie miesni?

15.10.05, 19:32
Lekarka w szpitalu-pediatra powiedziala mi ze moje dziecko ma moze obnizone
napiecie miesni.Co to jest?Czy moje dziecko bedzie moglo chodzic?
Obserwuj wątek
    • arleta.kamilek Re: co to jest obnizone napiecie miesni? 15.10.05, 22:09
      Będzie mogło, ale konieczna jest rehabilitacja.
      powodzenia.
      Arleta
      • martynachmiel Re: co to jest obnizone napiecie miesni? 21.10.05, 21:22
        nie przejmuj sie- ja slyszalam, ze lekarze/ pielegniarki uzywaja tego
        stwierdzenia w rozny sposob- z mojego zrozumienia nie do konca poprawny. chodzi
        o to, ze yuslyszalam od superterapeuty, ze obnizone napiecie to taka cecha jak
        kolor oczu czy wielkosc nosa. ze np osoby z obnizonym napieciem maja latwosc w
        tancu i wspinaniu sie na skalkach- chodzi o balans cialem. i nijak nie ma sie to
        do tego, ze ma dziecko nie chodzic. i od tamtego czasu (poniewaz wierze temu
        terapeucie) wszyscy co mowia o tym, ze obnizone napiecie to problem, ze trzeba
        rehabilitacji bo np. ma nie chodzoc, sa dla mnie niewiarygiodnymi osobami.
        • jo5 Re: co to jest obnizone napiecie miesni? 21.10.05, 22:49
          Jasne, nie przejmuj się i obudzisz się z ręką w nocniku za dwa lata.
          Bardzo możliwe, że Twojemu dzieciaczkowi nic nie jest - tego Ci życzę. Ale na
          Twoim miejscu pobieglabym do neurologa dziecięcego sprawdzić czy jednak coś się
          nie dzieje i cieszyla się, że jest ktoś, kto wcześnie dostrzegl problem.
          Wczesną rehabilitacją można dużo osiągnąć, więc się nie martw na zapas :))
          pozdrawiam, jo
        • jo5 DO Martynachmiel 21.10.05, 22:56
          Zastanów się dziewczyno na jakim forum piszesz. I powiedz mojemu dziecku, że to
          że nie chodzi to taka Jego cecha charakteru.
          pozdrawiam, jo
          • fajka7 Re: DO Martynachmiel 21.10.05, 23:56
            no martynachmiel wypalilas jak prawdziwy specjalista :)
            moje dziecko ma ponad 5 lat i nie chodzi wlasnie z powodu obnizonego napiecia,
            wiec kon by sie usmial z tych twoich filozofii o wiarygodnosci
            • makoba Re: DO Martynachmiel 23.10.05, 09:56
              Kobieto, zastanow sie co piszesz!!! Lekarz wymawia sie w sposob niepoprawny???
              Jakim prawem podwazasz lekarska diagnoze? Swoimi uwagami nie tylko wprowadzasz w
              blad mame dziecka, ale rowniez mozesz zaszkodzic samemu dziecku! Bierzesz na
              siebie taka odpowiedzialnosc? Widzialas to dziecko? Jestes specjalista, zeby
              podwazac opinie lekarza i to czytajac tylko post? Jestem oburzona takim
              podejsciem i takimi "radami". Martyna, nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych
              nie masz pojecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka