Dodaj do ulubionych

integracja sensoryczna Warszawa

• ibeza11 Re: integracja sensoryczna Warszawa 07.09.16, 17:31
      Pani Aneta Woźniak terapeuta integracji sensorycznej polecana już tutaj więc nowości nie zrobię ale co mogę dodać: przyjemna w kontakcie, bardzo pomocna, bardzo profesjonalna, patrzy na integrację sensoryczna dziecka bardzo obszernie i świetnie prowadzi zajęcia widzimy że terapia przynosi dużo dobrego. Bardzo polecam to ich strona www.klinikadzieci.pl/309/integracja-sensoryczna-warszawa-mokotow-ursynow-wilanow
    • adamzgryzek Re: integracja sensoryczna Warszawa 10.09.16, 10:04
      Z czystym sumieniem mogę polecić Active Place na Płochocińskiej (chyba 111). Fajni ludzie - bardzo się przykładają, nie patrzą na zegarek i dużo tłumacza. nowy ośrodek, mega ciekawe podejście. ich strona www.active-place.pl
    • kasia30mama Re: integracja sensoryczna Warszawa 10.10.16, 14:02
      Orthis Gabinet Terapii i Rozwoju, Pani Anna Chmurska fizjoterapeuta NDT Bobath i Pani Ewelina Woźniak pedagog specjalny/terapeuta SI, ogromna wiedza, doświadczenie. Proponuję sprawdzić u obu Pań wiem, że mają możliwość darmowych konsultacji
    • eliandmary Re: integracja sensoryczna Warszawa 17.11.16, 21:24

My sprawdziliśmy dwa gabinety jeden na Wawrze, drugi Sensoria. Są efekty, syn był chłopcem bardzo wycofanym, bojącym się wszystkiego i taką naszą małą ciapką a teraz człowiek energia. Pięknie się rozwija i wreszcie ma kolegów, chętnie podchodzi do dzieci, pozwala sobie umyć głowę. Kuba bardzo lubi te zajęcia.
      • mikas25 Re: integracja sensoryczna Warszawa 02.10.18, 11:48
        Też polecam Sensorię. Kompleksowe podejście, zaangażowani terapeuci. Co najważniejsze widać efekty terapii i ceny nie są z kosmosu. sensoria.edu.pl/
    • mamy.my Re: integracja sensoryczna Warszawa 13.12.16, 18:47
      Polecam poradnię na Włochach, można tam wykonać diagnozę, a następnie terapię integracji sensorycznej. Terapeuta omawia zajęcia z rodzicem, daje wskazówki do ćwiczeń w domu, zajęcia są atrakcyjne dla dziecka, a co najważniejsze widać rezultaty, co jest także pokazywane rodzicom w trakcie zajęć. Link do strony poradni: poradnia-warszawa.pl/2016/08/29/terapia-integracji-sensorycznej/ Terapeutą SI jest tam p. Bartosz
    • marialaskowska Re: integracja sensoryczna Warszawa 24.10.18, 22:56
      Na diagnozę i terapię integracji sensorycznej polecam zajęcia z bardzo profesjonalnym i doświadczonym psychologiem oraz terapeutą integracji sensorycznej (Pani Paulina) w centrum terapii logospec (www.logospec.pl) Warszawa Targówek.
    • marialaskowska Re: integracja sensoryczna Warszawa 24.02.19, 21:37
      Bardzo polecam panią Magdę z Centrum Terapii Mowy Logospec. Jest bardzo wnikliwym terapeutą, bardzo szczegółowo oceniała naszego Grzesia w trakcie diagnozy integracji sensorycznej, a dodatkowo, dzięki temu że jest fizjoterapeutą to zaleciła nam ćwiczenia na poprawę napięcia mięśni u synka. Polecam bardzo. Można się umówić na www.logospec.pl
      • agata_agata1980 Re: integracja sensoryczna Warszawa 30.03.19, 19:33
        A ja z całego serca mogę polecić panią Kasię Janiec z Centrum Rehabilitacji Activ na Woli :) To niesamowicie ciepła osoba, która ma niesamowitą rękę do dzieci! Dostosowuje rodzaj terapii do problemów każdego dziecka, a do tego jest absolwentką ASP więc doskonale wie, jak przeprowadzić terapię artystyczną! Serdecznie polecam :D
    • smrekjola Re: integracja sensoryczna Warszawa 29.07.19, 13:37
      Polecam wysłać dziecko na SI do poradni KAR-MEL. Nasze dziecko chodzi tutaj na zajęcia i terapię od roku i widzimy postępy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka