Dodaj do ulubionych

Zgadnij, co to jest? Odpowiedź

IP: *.multimo.pl 24.09.09, 18:29
ehh, byłem blisko ;-)

--
tnij.org/samowolki
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: 80.54.26.* 24.09.09, 18:36
      hehe jednak to nie kałuża XD a zdjęcie niesamowite :DDD
    • Gość: gość Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 19:46
      Ciekawi mnie jedna rzecz. Dla czego nie ma wszystkich komentarzy jakie były tu wczoraj. Ktoś napisał że to kosmos i to chyba w pierwszym komentarzu. Chyba nie bardzo się to spodobało autorom tego artykułu, że znów zadali banalną zagadkę.
      Co?
    • Gość: heh Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: 80.54.26.* 24.09.09, 22:09
      deser nie daje odpowiedzi jeżeli ktoś zgadnie dopiero o wyznaczonej godzinie pojawia się odpowiedz jak chcesz zobaczyć tamte komentarze przeczytaj jeszcze raz co wyżej ! "komentarze czytaj tu>>>"
    • Gość: towarzyskie Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.gdynia.mm.pl 24.09.09, 22:12
      nie trafiłem, ehhh

-------------

tnij.org/ogloszeniatowarzyskie
    • Gość: poi Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:00
      Miałem rację, to musztarda po obiedzie :)
    • Gość: :P Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.09, 09:03
      A gdzie zagadka na dziś?
      Ja chcę zagadkę na dziś?
      Zapodawać szybciorkiem...
    • Gość: A Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 09:08
      www.wygraj100.info/?t=61597097
    • Gość: Wiojg Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.roedean.co.uk 25.09.09, 09:12
      Udalo sie!
      ---
      Niby jestesmy wolnym panstwem ale anglika zarejestrowac juz nam nasze kochane urzedniki nie pozwola. Trzeba cos z tym zrobic! Co mamy robic z samochodami z Anglii za ciezko zarobione pieniadze? No pytam sie co?!
      tnij.org/samochody-z-anglii
    • Gość: ketonal Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.sileman.net.pl 25.09.09, 10:02
      i co wygrałem cos?
    • Gość: d Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:32
      wasze stare śmierdzą
    • Gość: kukiełka Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 12:45
      Nie widziałam tego wczoraj. Myślałam, że to brudny śnieg ;)
    • Gość: sledzik Re: Zgadnij, co to jest? Odpowiedź IP: *.tdi.tktelekom.pl 25.09.09, 12:55
      Aby usunąć Śledzika wklej ten tekst na swojego Śledzika tnij.org/usunacsledzika !!! TO DZIAŁA !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka