brezly 03.11.09, 13:43 W teorii literatury powtarzajacy sie motyw (topos) prototypowego protopopa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Prototypoprotopopotopos 04.11.09, 00:11 Prototypoprotopopotopov. -rosyjski odpowiednik,praojciec sukcesow w jezdzie figurowej na lodzie,partner Prototypoprotopopotopobielolusowej. Pan Tomaszewski juz wtedy prowadzil transmisje z olimpiad ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Prototypoprotopopotopos 04.11.09, 09:39 Cały Zbyf,cały On.Wyłuskał końcowy człon co to określa często powtarzający się motyw pierwotnego wzorca myślenia wymienionego jak wyżej gorszyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Prototypoprotopopotopos 04.11.09, 09:55 Mysle, pani Modliszko, ze kolega krotko i tresciwie podsumowal wysilki lyzwiarskie: jak dobrze by czlek nie jezdzil, to i tak kontakt odwloka z tafla zaliczyc musi, cudow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Prototypoprotopopotopos 04.11.09, 10:15 millefiori napisała: to i tak kontakt odwloka z tafla > zaliczyc musi, cudow nie ma. Ale nie On.Znam Go,to i wiem,co mówię. Przeszedł kurs jazdy.W internecie.Mówi,że nawet "pistolet" umie. Podwójny... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Prototypoprotopopotopos 04.11.09, 14:33 Ależ Drogie Panie, sprawa jest prosta, bardzo chciałem coś napisać, jakoś zaistnieć wóród Kolegów, a że w owym monencie moja kreatywność osiągnęła granice ówczesnej świadomości, bądź odwrotnie...owoc wyszedł jaki, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Prototypoprotopopotopovosopot 04.11.09, 13:02 kanuk napisał: > Prototypoprotopopotopov. > -rosyjski odpowiednik,praojciec sukcesow w jezdzie figurowej na > lodzie,partner Prototypoprotopopotopobielolusowej. Szkolka dla takowych w Sopocie. Ten topos Sopotu, to tez, panie.(Nigdy nie bylem). Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Prototypoprotopopotopovosopot 04.11.09, 15:02 Zbyf! Co to za skrót myślowy? Topos sopot dupa... Czuję się opluta w każdym calu! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Prototypoprotopopotopovosopot 04.11.09, 15:15 modliszka61 napisała: > Czuję się opluta w każdym calu! A nie miałem wcale na celu. Sopot lubimy, niektóre mieszkanki wyobraź sobie również. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Prototypoprotopopotopovosopot 04.11.09, 15:25 A konfiguracja liter,czarno na białym,to co?! Odpowiedz Link Zgłoś