Gość: andzia kapiszon IP: *.static.espol.com.pl 13.11.09, 10:25 Czytając listę osób, którym doradzał pan Tymochowicz, zastanawiam się, czy za projektem "Infinity", nie stoi tym razem słynny wyłudzacz z Torunia, sukienkowy Rydzyk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.244.156.65.ip4.tnp.pl 13.11.09, 10:29 dziatki?? WTF?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.icpnet.pl 13.11.09, 10:38 Umył by się trochę i uczesał, bo wygląda jakby wstał z wyra po balandze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 10:51 hmmmm dobry pomysł na biznes, głupie ludzie wszystko kupią to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kras Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 11:06 W latach 90 Tymochowicz naciągał ludzi w swojej firmie. Oszukiwał, że da im pracę po skończeniu jego pseudowarsztatów. Oczywiście pracy nie było. Próbował też tworzyć "piramidę", czyli część ludzi kończących pseudokursy (facet nie miał żadnej wiedzy psychologicznej) miało wciągać następnych. Ludzie nie chcieli, ale i tak oszukał setki studentów UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 11:14 Co by o gościu nie pisać coś w sobie ma. Jakąś charyzmę, która pozwoliła mu współpracować z bądź co bądź czołowymi politykami, a jego biznesy - jak naiwne bym nam się nie wydawały - nie pozwoliły my utonąć... Ciekaw jestem ile gość ma naskładanej kasy na kontach w bankach na całym świecie... Tak sobie myślę, że facet dobrze wie co robi i kompletnie nie przejmuje się tym, że się z niego wyśmiewają. Mieszka sobie pewnie w jakiejś willi (wyobrażam sobie, że nie gorszej niż ta: sk9.pl/c16fb2) i odcina kolejne kupony od swojej legendy i popularności.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smug Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: 89.206.21.* 13.11.09, 11:21 Tymochowicz? to ten pedofil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do K Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 11:31 dziatki - taka inna nazwa dla dzieci. jakbys czytal lektury w szkole a nie playboya to bys wiedzial takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: 195.116.98.* 13.11.09, 11:36 Zeby to sprzedac będzie musiał pojechac na głęboką wieś i to promowac ... www.tnij.org/kierowca2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrtymochowicz Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 04:21 Taka sobie refleksja .... Jak coś się dzieje z tymochowiczem, to obowiązkowo albo należy przypomnieć Leppera, albo pokazać tymochowicza jako "nawiedzonego" guru machającego rękami bez ładu i składu, a na deser napisać "spec od wizerunku", bo jakże tymochowicz po 27. latach zajmowania się wywieraniem wpływu - może być jakimkolwiek od czegokolwiek specjalistą. Czy jestem własną ofiarą własnego po części wizerunku ? Z pewnością - tak, aczkolwiek zdążyłem się do tego przyzwyczaić. Co jest nieprawdziwe ? No cóż, prawie wszystko. Po pierwsze moja ośmio- miesięczna współpraca z A.L. ma się tak do współpracy z kilkoma czołowymi politykami w tym kraju, przez 6, 7 lat - jak życie motyla do długości życia żółwia. Ale nie mogę w mediach o tym mówić i nie chcę, choć dziennikarze i tak wiedzą. Po drugie nigdy nie byłem i nie jestem "specem od wizerunku", choć oczywiście w jakiejś formie zajmowałem się i marketingiem politycznym oraz PR-em politycznym. Moja dziedzina to KOMUNIKACJA - i wszystko co z tym związane. Po trzecie ani marketing, ani PR - polityczny nie były głównymi domenami moich działań, stanowiły może 5% mojej aktywności. Przez te wszystkie lata - Banki i Firmy Farmaceutyczne są głównymi moimi klientami. Po czwarte mój projekt, nad którym myślę i pracuję ponad 10 lat, a wraz z licznym już zespołem 4 lata - ma tyle wspólnego z nieśmiertelnością, co komputer z instrumentem muzycznym, czyli trochę coś ma wspólnego, ale nie za wiele. Dziennikarz - co to za zawód ? Wierzcie mi, znam ten świat trochę - i szkoda słów strzępić o ich kompetencjach. Artykuły są przedrukowywane i pisane w takiej formie, by stanowiły tanią tabloidową rozrywkę dla tłukowatych gospodyń domowych, a nie by o czymkolwiek poinformować, a zbitka skojarzeń: tymochowicz, Lepper, spec, wizerunek, nieśmiertelność, sprzedawać - to doskonały zlepek kabaretowy. Nie przeszkadza mi to, ponieważ od stycznia będę dysponować własną platformą informacyjną, gdzie zadbam o rzetelne informacje, a tymczasem ....takie drobne refleksje..... piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reptile Re: Nowy biznes Piotra Tymochowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 22:27 Mam nadzieje, że nowa technologia nie pozwoli się Panu zagubić na portalach ..albo że przynajmniej rozwiąże ten problem :) reptile ;] Odpowiedz Link Zgłoś