mariken 13.02.06, 12:56 kto znajdzie więcej błędów w następującym tekście: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3160911.html powodzenia!! m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: konkurs dla forumowiczów ;))) 13.02.06, 13:03 w "Kalnie". belandamed Uważa, że bez niego nie mam mowy o dobrym aktorstwie dołączy jeszcze trzecie postać Do Warszawy przyjechał z niego z siostrą, która jest psychologiem <-konstrukcja zdania Studia w krakowskiej PWST była czasem nieźle - korektę ktoś chyba w Agorze profilaktycznie zlustrował, osądził, skazał i wytruł... P:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: konkurs dla forumowiczów ;))) 13.02.06, 13:08 załamałam się, jak to przeczytałam. rozumiem - jedna literówka... ale tyle?? może to tekst na inteligencję dla czytających? a może tam już nie ma korekty?? a. Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: konkurs dla forumowiczów ;))) 13.02.06, 13:10 jeszcze ten fragment: "Przemysław Cypryański i Marcin Stec zagrają studentów w serialu "M jak miłość". Cypryański to Kuba - współlokator Kingi (Katarzyny Cichopek) i Madzi (Anny Muchy). Stec jako Marcin zamieszka w sąsiedztwie." a jako nie-Marcin?? :o)) m. Odpowiedz Link Zgłoś