brezly 05.12.09, 17:48 Jest w moich rodzinnych stronach wies: Polska Cerekiew Ale w mianowniku poprosze, w mianowniku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
immanuela Re: Immlimspiracje 06.12.09, 00:05 We wsi, co to zwie się Cerekiew Przekroczyli my rzekie w Pobliżu młyna A tam gadzina! I som my tera nieco kalekie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 06.12.09, 00:13 i zobacz, co znalazłam: www.rymy.cal.pl/rymer/rymer.php Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 06.12.09, 00:25 Skindzierz – wieś w Polsce położona w województwie podlaskim, w powiecie sokólskim, w gminie Korycin. W mianowniku rewanż poproszę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 06.12.09, 00:31 oraz Wieczfnia (Kościelna), ale aż tak dużo nie wymagam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immlimspiracje 06.12.09, 18:13 Wesoły szuler ze wsi Kościelna Wieczfnia Mowił że przy pokerze to serdeczenie on blef cznia I cóż fulle, karety i streety Gdy przeciwnik najczęsciej napity? I do domu idąc ględzi: „fszywa ty drogi nawiefsznia” Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Immlimspiracje 06.12.09, 09:18 Jurne chłopię ze wsi Skindzierz Wystrugało dziecię w windzie Dziecię rosło jak szalone Wnet znalazło sobie żonę I skąpało ją w mirindzie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immlimspiracje 06.12.09, 09:33 Pewien programista AGD ze wsi Skindzierz Służbowo wymyśla wciąz kody PIN dzież Bez kodu dziś ciasto czynić? Chyba tylko już w Małkini! Przyjrzyj w serialu się, babo, Belindzież! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 07.12.09, 19:53 no, no! Mistrzostfo świata! szl.wikipedia.org/wiki/Plik:Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch_station_sign.jpg to ja nieco skromniej: Pewien facet z Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch Był miłośnikiem Kasiek, Ew i Goch Lecz na nic jego zaloty Bo opadły mu galoty Gdy kupić chciał afrodyzjak w POCH. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 07.12.09, 21:07 znaczy widziałabym jeszcze limeryk do tej miejscowości, ale nie wiem, jak to się czyta :-( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 07.12.09, 21:07 kurna, co ja mam z tym wklejaniem linków: images12.fotosik.pl/5/ed13c0744b73c0de.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immlimspiracje 08.12.09, 08:50 Czyta sie prosto, jak "o". Troche dluzsze Pewien hodowca losi z miasta Å Mawial ze jelen to samo zlo Kiedy widze poroze To, uchowaj mnie Boze.. Zas lopatacz, to piekno ze ho! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Immlimspiracje 08.12.09, 02:09 gospodyni z Murzasichle zaprawiala w sloju pikle. gdy skonczyla swoj ostatni juz sloj zatanczyla kozaka, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immlimspiracje 08.12.09, 21:43 Pewna kobieta z Murzasichla Rzucila chlopa co spi i chla Zamiast prasowac kalesony Zaczela lepic elektrony Pracujac u Josefa Michla** ** www.uochb.cz/web/structure/194.html Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 08.12.09, 22:12 Brezliś, jacie normalnie ajlowju, o czem ty dobrze wiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Immlimspiracje 08.12.09, 23:07 coby cisie nie nudziło w robocie: Pewien facet z Dzbądza Imprezy świetne urządza... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Immlimspiracje 10.12.09, 11:26 immanuela napisała: > Pewien facet z Dzbądza > Imprezy świetne urządza... W czasie tych, krolu zloty Puszcza z dymem banknoty A na kacu ma żądzę pieniądza Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela limeryk do czytania na głos 08.12.09, 23:20 Szczerbaty pocztmistrz z Tczewa "Cóż że ze Szwecji" – zaśpiewał I teraz ze szczękościsku Kuruje go w Skarżysku Przystojna felczerka Wiszcz Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: limeryk do czytania na głos 08.12.09, 23:41 Bezzębny z Zegrza zgred Wziął i udławił się, i zszedł. Zgrzytała z żalu żona, że bezschedowo skonał. Odpowiedz Link Zgłoś