kanuk 12.12.09, 06:52 wiedza ,co robia. A glupcy -nie. Staram sie jakos sobie wytlumaczyc to ,co sie obecnie dzieje w skali makro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Idioci 12.12.09, 14:20 A jaki masz dział z nimi? Żeby wytłumaczyć ,trza najpierw mieć pragnienie ich zrozumieć. To jak ? Sprite , czy Pragnienie ? ;-} img42.imageshack.us/img42/1286/picture534.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Idioci 13.12.09, 22:51 Zamieszkujemy te sama planete. Sprite? Oh, puh lease ! nah... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 14.12.09, 07:33 Pytanie->wizualizacja->decyzja->realizacja I życie stało się prostsze. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 14.12.09, 08:41 A co jezeli ta empatyczna chcec zrozumienia wspolplanetariuszy objawia nam ze ich celem jest uczynienie z nas trzody? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Idioci 14.12.09, 16:21 w skali makro, to tylko makroni and cheese. Tez idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Idioci 14.12.09, 16:25 ja nie wiem o co cho.. w każdym razie.. WYPRASZAM SOBIE! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 10:11 brezly napisał: > A co jezeli ta empatyczna chcec zrozumienia wspolplanetariuszy objawia nam ze > ich celem jest uczynienie z nas trzody? Słuszne i roztropne rozumowanie ! Ich celem jest permanentne zarażanie głupotą społeczeństwa i kultury oraz utrzymywanie wymienionych w postaci chronicznej choroby. Od czasu do czasu taki np.niezarażony (czyli zdrowy) 42 latek Mas Simo Hayha (?) Mas sine qua non (?) wygłosi swoje zdanie w Mediolanie w sposób sprytny,lapidarny i,co najważniejsze - spektakularny. I to by było na tyle.. Jakoś mi się po głowie błąka "Kongres futurologiczny"..... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 15.12.09, 11:03 Wie pani, ja sie w tym ponurym widzeniu swiata niejako utwierdzam. Wlasnie dotarl do mnie majl z Amazona o nastepujacym tytule: "Brezly Breslauski, bezplatna dostawa w ciagu 24 godzin.." Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 18:21 brezly napisał: > "Brezly Breslauski, bezplatna dostawa w ciagu 24 godzin.." Uomatko! Ale zamówili w całości czy "na raty mistrz" ? A jak Pana na relikwie po drodze rozdrapią...? Okrutne scenariusze mi się rysują.....tak,i to właśnie jest samotność proroka.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 15.12.09, 18:38 Ja se tylko mysle, wie pani, na ktorym dziale ja jeste zaksiegowany. Ksiazki, plyty, etc. Np. z punktu widzenia wspolforumowiczow to "Akcesoria komputerowe i Multimedia" by pasowaly, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 19:22 Nie wiem jak tu Pana naprowadzić na zgodność z rzeczywistością... Powiem krótko : na dewocjonaliach.To bezsprzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 15.12.09, 19:25 Senior moj kiedys nabyl w Veritasie swiatka. Na etykietce mial napis "Chrystus Frasobliwy, II gat.". Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 20:02 Bo I gat był "Chrystus Niefrasobliwy"-ten co zamienił wodę w wino "Chrystus Frasobliwy" to już ten po weselu w Kanie nazajutrz- na widok efektów dokonanego wczoraj cudu. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 20:42 Ewidentne zmęczenie materiału typu day after party działa zniechęcająco na klienta.Model nr I masowo wykupują karczmy i przygraniczne budy z wyszynkiem.Model II ośrodki leczenia uzależnień - jako pomoc dydaktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 15.12.09, 21:02 Taki monolog Jasia Kaczmarka o tworcach ludowych mi sie przypomnial, przez to co pani pisze. Ze taki tworca mianowicie rano wstaje, nieswiezy. Awitaminoza, wytrzeszcz, lekojeki takie "uuuu...!!". I bierze kawalek drewan do reki i rylec i leci z tym wnetrzem swoim. Niewiadomo co mu z tego wyjdzie. Moze Nawiedzony Przyglup, a moze Zajac Frasobliwy. Tak jakos to szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 21:14 Tak,wtedy człowiek jest bardzo uduchowiony. Gdzie nie spojrzy,tam jakaś bozia... img199.imageshack.us/img199/153/pulpit033n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 15.12.09, 21:29 A to tak jest. Podobny efekt jest jak sie idzie samemu przez ciemnosc. Coraz to sie widzi a to oczy, a to postaci. Wie pani, za nami ktos idzie i przystaje jak my przystajemy, te sprawy. Smy sa ewolucyjnie wyselekcjonowani z tych bardziej paranoicznych. Tych realistycznie samokrytycznych to pozjadalo, wie pani. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 15.12.09, 21:40 Nie bardzo się czuję kompetentna w temacie zjadania ofiar. ;-} Powiem tak dla uspokojenia:"Tak,one ją ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Co do zajaca 16.12.09, 09:10 To mnie meijscowa lkudnosc ujmuje swoimi wyobrazeniami Wielkanocnego: img705.imageshack.us/i/osterhase.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Idioci 16.12.09, 02:25 modliszka61 napisała: > Bo I gat był "Chrystus Niefrasobliwy"-ten co zamienił wodę w wino > "Chrystus Frasobliwy" to już ten po weselu w Kanie nazajutrz- na widok efektów > dokonanego wczoraj cudu. -----> yhyhy, splakalam sie ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 16.12.09, 08:09 To wydarzenie biblijne ukazuje nam,że Chrystus był człowiekiem. Na niektórych, słabiej zorganizowanych imprezach , w pewnym momencie występuje frustracja i inicjatywa tzw. składki.Skorzystał więc z mocy , powodowany głęboką empatią do biesiadników.Nie mógł też odmówić matce (sic!) która się wstawiła za gośćmi.No właśnie....wstawiła... Trza myśleć o tych sprawach w sposób zapobiegawczy.Zbilansować zyski i straty.I fakt,że nazajutrz wielu wzywa potem Imienia Boga. Nadaremno...... Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 16.12.09, 08:25 Królu Lee,mam Zająca Frasobliwego ! img710.imageshack.us/img710/5787/pulpit020.jpg a przecież nie używam trunków wcale......ki dyjabeł ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Idioci 16.12.09, 13:52 modliszka61 napisała: > To wydarzenie biblijne ukazuje nam,że Chrystus był człowiekiem. > Na niektórych, słabiej zorganizowanych imprezach , w pewnym momencie występuje > frustracja i inicjatywa tzw. składki.Skorzystał więc z mocy , powodowany głębok > ą ------> to o Niej piesn: tam mala pila dzis i jest wstawiona....? > empatią do biesiadników.Nie mógł też odmówić matce (sic!) która się wstawiła za > gośćmi.No właśnie....wstawiła... > Trza myśleć o tych sprawach w sposób zapobiegawczy.Zbilansować zyski i straty.I > fakt,że nazajutrz wielu wzywa potem Imienia Boga. > Nadaremno...... > Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 16.12.09, 16:24 Chyba tak,bo śpiewają też :"jak dobrze twym dzieckiem byc ..." Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Idioci 16.12.09, 16:35 Pokaż mi swojego zająca,a powiem ci kim jesteś... Jego Zając : img705.imageshack.us/i/osterhase.jpg/ Męski,konkretny i oczywisty w swoim zającostwie .sylwetka przerysowana może i groteskowa,ale każdy idiota ma wiedzieć,że te insygnia myśliwego,którymi jest udekorowany,zdobył w zwycięskiej walce z łowczym. Obuwie klapiące wskazuje na znaczne udomowienie.Można śmiało rzec,że umie opuszczać deskę klozetową i spłukiwać umywalkę po umyciu zębów. Jej Zając : img710.imageshack.us/img710/5787/pulpit020.jpg Jaki zając ? Czy jest na Hali jakiś idiota,który widzi tu zająca? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Idioci 16.12.09, 18:59 modliszka61 napisała: . > Obuwie klapiące wskazuje na znaczne udomowienie.Można śmiało rzec,że umie > opuszczać deskę klozetową i spłukiwać umywalkę po umyciu zębów. Ale nie wiadomo czy wie ze dwa jak dwa sweterki sa w roznym kolorze to nie sa identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś