Gość: maxi IP: 195.182.52.* 07.01.10, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptf Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 09:12 rasista, nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej hamburger [WIDEO] IP: 195.47.201.* 07.01.10, 09:12 szacowne na tysiące dolarów???? To te komputery były ze złota??? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: 78.133.249.* 07.01.10, 09:22 Ciekawe co tam bylo warte tych "tysięcy" dolarów? Nawet te dwa marne monitorki przed nią schowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: 94.230.21.* 07.01.10, 09:28 widzisz co to żarcie robi ci z mógu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEE Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 09:31 Myśałem,ze istnieje tylko McDonald's, nie McDonald. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a c Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 09:37 Hehe, polskie ćwoczki-komentatory już podnoszą kwestię rasy. Oj zakompleksieni Polaczkowie... Każdy może się wku**ić, niezależnie od rasy, religii czy płci. Ale Wam, gamonie, i tak się nie przetłumaczy, wpierw musielibyście mieć sprawny mózg. Jedna rasa - LUDZKA RASA! djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelbigel Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 09:43 W końcu ktoś sie postawił. Koniec już z kanapkami i kotletami z podłogi, włosami w hamburgerze i pomylonymi zamówieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 09:52 Co te fast foody robią z ludzi... Dadzą trochę mniej papieru do kanapki i od razu awantura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 09:56 poszukują jej?? przecież policja w stanach ma takie metody że w minutę by ją rozpoznali... powiększą obraz 10 razy, wyostrzą i gotowe... amatorzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: 195.182.52.* 07.01.10, 10:00 W kwestii rasizmu - kto nie był w USA niech się nie wypowiada. Kto był i poznał czarnych został rasistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.as.kn.pl 07.01.10, 10:06 tak mi się wydaję ze miała rację nawet kawa jest gorzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któś Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: 188.33.118.* 07.01.10, 10:31 Wszystko przez tą obrzydliwą kasjerkę-rasistkę, która na pewno jest też homofobką i słucha radyja. Dobrze jej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:40 bardzo słusznie, na tym polega wolny rynek. Wy, lokalni rasiści, zamiast obrażać tę kobietę to się od niej uczcie, pawiany, bo gdyby wam sprzedali w McDonaldzie nawet psie gowno to byście nie mieli jaj, żeby zareagować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Ola Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:47 Rasistowskie kmioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smg Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:52 Pracowałem w stanach jako kelner w czymś co się nazywa all-you-can-eat buffet. Czyli coś pomiędzy fast foodem a restauracją. Nie jestem rasistą, ale po tym doświadczeniu, wiem że czarni zawsze zostawiali bajzel i jedli jak flejtuchy. Choćbym próbował sobie to wytłumaczyć to są inni. Za to czują lepiej rytm niż my białasy - mają to we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.01.10, 10:56 Jak studia trzeba skończyć żeby pracować w McDonaldzie? Czy wystarczy europeistyka lub nauki polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:00 re: liberał Oświeć - co ma wspólnego wolny rynek z chuligańskim zachowaniem. podpisuj się raczej leberał, skoro już zabrałeś babci dowód. Czym awansowałeś na młodego,wykształconego z wielkiego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Zdemolowała McDonalda, bo nie smakował jej ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 11:11 Nic jej nie zrobią, bo to byłby "rasizm". A ras jest tyle, ile widać. Odpowiedz Link Zgłoś