cordonec_y_mulina 04.02.04, 22:16 Znaczy nasze piekne panie : Lodzka_przadka, Pierans, Fru-fru, Rent.lola.rent i Tkanina.czy.dzianina ? Chyba sobie gdzies prysnely i na boczku jakas damska imprezke uskuteczniaja ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Dzie one są ? 05.02.04, 14:36 Obawiam sie ze je kapitalizm wykorzystuje, niestety:-( Baloo, ty siedz na tylku w ty Szwajcu, bo ja zakis czas sluzbow jade w twoje mororlesnie strony. I to ebdzie b. dobra okzaj zebym zakupil tego Lipfroga, mniemam ja. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dzie one są ? No jak to gdzie... 05.02.04, 15:37 ...siedzą u wrzeciona jak anioł dzieweczki, przędą sobie przędą jedwabne niteczki kręć się kręć nam Brezly, wić się Tobie wić, z kordoneczka i muliny najtrwalsza jest nić. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dzie one są ? No jak to gdzie... 05.02.04, 15:44 Nie rozwadniajcie kolego problemu spiewaniem tradycyjnym, wiecie. Nasze kolezanka zalozycielka w kilku osobach dzies nam sie rozmyla, co przezywamy jako osobista, wicie. A wy sugerujecie ze do Krolewca? No, tam tym sie raczej jej nie spodziewal. Predzej siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzie one są ? 06.02.04, 16:30 Cze ;-) dychac dychaja ale z zadyszko (slyszalam tupot stop twych ale rekordu trasy Plaza-Dzie nie padl) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Dzie one są ? 06.02.04, 16:47 eno, bo ja tak sobie od niechcenia sie przespacerowalem ;o) No a teraz zmykne. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzie one są ? 06.02.04, 16:50 ja ide lapac samolot potem - na szpileczke i do gablotki Odpowiedz Link Zgłoś