Dodaj do ulubionych

Kto używał BIKINI TOP Diora???????????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:46
Jakie efekty i po jakim czasie?? Czy naprawdę wart swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: XOXO Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:44
      Nikt nie zna???????????????????????????????
      • Gość: kama Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:19
        Ja uzywam,naprawde warto wydac tyle kasy.Po kuracji odchudzającej moje piersi
        wygładały fatalnie,wypróbowałam wiele kosmetyków ale efekty widac tylko po
        Bikini Top,polecam
        • Gość: maxi Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 17:14
          Ja używam ok. 2 tyg. Na razie szczerze powiem..nie widzę zmian, ale moze jescze
          za krótko.
          Dołączam się do pytania. Po jakim czasie widziałyscie efekty?
    • voluptas Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? 05.04.05, 20:41
      Jeden z moich kosmatyków ukochanych - sądzę, że wart swojej ceny, poza tym
      potwornie wydajny. Uratował mi biust (spory, miseczka E) podczas intensywnego
      odchudzania, teraz stosuję jako kuracje od czasu do czasu. Efekty widziałam
      właściwie od razu, bo mimo, że w czasie odchudzania i piersi trochę schudły, ale
      nie opadły, skóra nie zwiotczała, była ślicznie naprężona i delikatna - i ten
      efekt utrzymał się jeszcze po zakończeniu kuracji. Serdecznie polecam.
      • Gość: mamuśka Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:29
        Szukam czegoś po półrocznym karmieniu. Jakie są efekty po bikini top? Ujędrnia,
        zmniejsza czy wręcz przeciwnie, zwiększa obfitosć biustu??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka