Gość: XOXO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:46 Jakie efekty i po jakim czasie?? Czy naprawdę wart swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XOXO Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 08:44 Nikt nie zna??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:19 Ja uzywam,naprawde warto wydac tyle kasy.Po kuracji odchudzającej moje piersi wygładały fatalnie,wypróbowałam wiele kosmetyków ale efekty widac tylko po Bikini Top,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 17:14 Ja używam ok. 2 tyg. Na razie szczerze powiem..nie widzę zmian, ale moze jescze za krótko. Dołączam się do pytania. Po jakim czasie widziałyscie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? 05.04.05, 20:41 Jeden z moich kosmatyków ukochanych - sądzę, że wart swojej ceny, poza tym potwornie wydajny. Uratował mi biust (spory, miseczka E) podczas intensywnego odchudzania, teraz stosuję jako kuracje od czasu do czasu. Efekty widziałam właściwie od razu, bo mimo, że w czasie odchudzania i piersi trochę schudły, ale nie opadły, skóra nie zwiotczała, była ślicznie naprężona i delikatna - i ten efekt utrzymał się jeszcze po zakończeniu kuracji. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Kto używał BIKINI TOP Diora?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:29 Szukam czegoś po półrocznym karmieniu. Jakie są efekty po bikini top? Ujędrnia, zmniejsza czy wręcz przeciwnie, zwiększa obfitosć biustu?? Odpowiedz Link Zgłoś