szarleen 20.01.10, 14:39 Chodziłam kiedyś na taniec brzucha - bardzo mi się podobało. Chciałabym wznowić lekcje. Którą szkołę w Warszawie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosie_cotton Re: Taniec brzucha 23.01.10, 20:27 Chodzę na zajęcia do Atmosfery Ruchu już ponad 1,5 roku i jestem zadowolona. Jedna z moich koleżanek uczy się w Rivierze i też jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mir.anda Re: Taniec brzucha 27.01.10, 15:57 zapraszam na warsztaty z Jasmin Mazloum i Joanną Suską ( warsztaty w ferie dla osób które znają przynajmniej podstawy tańca brzucha) info znajdziesz tu na forum, potem się zorientujesz w jakim chcesz iść kierunku, bo są różne szkoły tańca brzucha i różne style, a jeśli mieszkasz np na bródnie to polecam lekcje w domu kultury świt- doskonała instruktorka i dośc tanio w porównaniu z innym szkołami- można chodzić też dwa razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
wiecznie_zakochana Re: Taniec brzucha 04.03.10, 17:43 Mi też się bardzo podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: Taniec brzucha 10.03.10, 13:32 Ale dla mnie jednak chyba nie byłby to dobry sposob na wolny czas- jesli juz to chyba jednak wolałabym salse. Odpowiedz Link Zgłoś