redds-ladies-nights 16.02.10, 10:26 ja lubię urządzać dla moich przyjaciółek Babski Wieczór - odpręża jak nic innego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redds-ladies-nights Re: babski wieczór :) 22.02.10, 14:52 że niby koniec kropka? dziś organizuję wieczór dla moich babek. będziemy piec tartę ze szpinakiem... chciałyśmy tartę z owocami, ale póki co boimy się cukru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-robaczka Re: babski wieczór :) 22.02.10, 20:25 A do nas przyjechała masażystka i każdej zrobiła masaż plecków - było bossssko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: babski wieczór :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 18:21 polecam dobrą książkę Dobra książka na wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
e-robaczka Re: babski wieczór :) 23.02.10, 19:58 Na babski wieczór dobra książka? Hm... Jak dla mnie to trochę nudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
redds-ladies-nights Re: babski wieczór :) 24.02.10, 13:43 no my nigdy nie czytamy książek - poza tym pod tym likiem nie ma jednej książki, tylko audobooki w ogóle. na babskim wieczorze słuchacie audiobooki? :) my nie!!! :) od tygodnia działa strona www.babskiwieczor.pl, gdzie można podzielić się pomysłami na spędzanie babskiego wieczoru. byłyście tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: babski wieczór :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 15:04 A my z przyjaciółkami postanowiłyśmy wybrać się na babski wieczór, a nawet weekend do SPA.. To dopiero było..Nie dość, że wszystko świetnie przygotowane, a my traktowane jak boginie, to jeszcze miałyśmy super atmosferę do ploteczek :P Mogłyśmy dyskutować w jacuzzi na świeżym powietrzu popijając wino! Super..polecam wszystkim..My skorzystałyśmy ze specjalnego pakietu w Młynie Klekotki na mazurach, ale można tam samemu łączyć różne zabiegi i atrakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuga78 Re: babski wieczór :) 19.03.10, 18:06 Ja dla swojej koleżanki na urodziny zafundowałam wieczór z makijażem, zabawa była przednia a potem jeszcze nam fotograf zrobił sesje - to wszystko można sobie zrobić w Beauty Angel w rynku. I jeszcze dostałyśmy po lampce wina i potem poszłyśmy na balety. Wcale nie mają tak drogo jak na rynek i mają fajne pomysły www.be- beauty.pl/cennik_12.html#kotwica. Odpowiedz Link Zgłoś
siuga78 Re: babski wieczór :) 19.03.10, 18:07 Ja dla swojej koleżanki na urodziny zafundowałam wieczór z makijażem, zabawa była przednia a potem jeszcze nam fotograf zrobił sesje - to wszystko można sobie zrobić w Beauty Angel w rynku. I jeszcze dostałyśmy po lampce wina i potem poszłyśmy na balety. Wcale nie mają tak drogo jak na rynek i mają fajne pomysły www.be-beauty.pl/cennik_12.html#kotwica. Odpowiedz Link Zgłoś
karina9918 Re: babski wieczór :) 31.03.10, 18:18 Babski wieczór - a w przypadku moim i moich przyjaciółek babska noc, bo jak już urządzamy coś takiego, to siedzimy do rana. I w sumie u nas chodzi o tą niesamowitą atmosferę nocy, w której - jak rzadko bywa za dnia - otwieramy nasze dusze i wywlekamy najgłębsze tajemnice. Uwielbiamy to! Odpowiedz Link Zgłoś
muszkieterka80 Re: babski wieczór :) 09.04.10, 13:52 Rewelacyjny pomysł z tymi pogaduszkami nocnymi. Ja tez to stosuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś