przyjaciolka1 Re: Karol 09.03.04, 21:07 Bystrzak z Ciebie ralston.Ja to bym Ci tego musu dala nawet bez przyznawania sie do czegokolwiek,ale ni mom. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 09.03.04, 21:36 Korni - koniecznie pozdrowienia przekaż od całego Tea Time Mamie, jeśli sama nas jeszcze nie ma jak czytać. Dodam, że oczywiście mamy za złe, że nie daliście nam wybrać jakiegoś fajnego imienia dla Młodego. Ja bym mu dał np. Kornison, co się wykłada: Syn Korniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus A reszta parametrów technicznych... 09.03.04, 21:47 dziecka?! Detale jakieś, fotogrametria może... Rany, Korni jaki Ty jesteś małomówny, no napisz coś, a nie tylko uśmieszki enigmatyczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: A reszta parametrów technicznych... 09.03.04, 21:51 Ty myslisz,ze on ma teraz czas na pisanie ? A to jego pierwsze,bo nie jestem na bierzaco ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: A reszta parametrów technicznych... 09.03.04, 22:05 Przyznaje sie bez bicia,ze myslalam,ze to zart z tymi gratulacjami.Korni juz zaczal jeden watek usmiechem.Tak to jest,jak sie ktos odzywa i nie ma pojecia.Ale z tym musem i tak nie odwoluje. Korni,gratulacje i zyczenia wszystkiego naj,naj,naj dla calej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Karol 10.03.04, 08:28 Gratulacje. To chyba drugie forumowe dziecko, chyba że były jakieś utajnione? A kiedy będzie dziewczynka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 10.03.04, 09:24 Świętowaliśmy już Forumianka Oki, młode Travelki, Akirowego Kubę (?) - to byłoby czwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Karol 11.03.04, 09:20 Nic, tylko gratulować (chyba, że jeszcze współczuć nieprzespanych nocy, które Cię czekają :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Karol 11.03.04, 09:34 A tam nocy. Niektóre egzemplarze to nawet w nocy sypiają. Ale te pobudki o piątej, szóstej, i tak przez parę lat :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 11.03.04, 09:37 Trzeba się postarać o model de-luxe, który przesypia całą noc i wstaje dopiero o 7-mej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 11.03.04, 09:50 Drugie było niezłe pod tym względem. Dość szybko pozoliło nam się zacząć wysypiać. Po kilku miesiącach przestała się budzić na jedzenie w środku nocy. W zupełności zadowalała się kolacją koło 20-tej i śniadankiem w okolicach 7-mej rano. O.K. - czasem już o 6-tej była głodna - ale i tak dało się żyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Karol 11.03.04, 14:58 Moj model wstaje codziennie rowniutko o 7 rano. Jakby ktos go nakrecil! Tyle, ze 7 to dla mnie blady swit...Przywyklam wstawac okolo 9...Na szczescie obrzucam go zabawkami i dalej spie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Karol 11.03.04, 15:41 Mój wstawał codziennie równo ze wschodem słońca - wychodziło to zależnie od pory roku, ale w lecie, hmmm... Nie wiem, skąd miał w głowie tablice astronomiczne. Teraz wstaje o szóstej. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Karol 11.03.04, 17:27 all2 napisała: > Mój wstawał codziennie równo ze wschodem słońca - wychodziło to zależnie od > pory roku, ale w lecie, hmmm... Nie wiem, skąd miał w głowie tablice > astronomiczne. Teraz wstaje o szóstej. Tych mąk się potem wogóle nie pamięta. Chyba, że wyskoczyło coś ekstra. Kiedyś nosiłam Jurka calutką noc - do rana - na rekach bo miał gorączkę i katar. Synek noszony się uspokajał i trochę przysypiał. Ale nie wspominam tego jako swojej martyrologii tylko wciąż jeszcze żal mi dziecka . :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 21:26 Ale fajnie mieć niemowlaka! Szkoda, że nie mogę się załapać na pierwszą kąpiel. :) Niemowlę w kąpieli to lepsze niż historia świata w obrazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 21:28 O tak! Zwłaszcza jak się już z wanienką otrzaska... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 21:34 Mowilam,ze jestem najstarsza.Ja juz nie pamietam,o ktorej sie moje budzily.Wszystko przed Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 21:45 przyjaciolka1 napisała: > Mowilam,ze jestem najstarsza. Gwarantuję, że nie.I nawet wiceseniorem nie jesteś. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 21:50 Habi,dzieki ! Od razu mi lepiej.Za kazdym razem jak cos pisze,to mysle:pewnie znowu pomysla : ta stara znow wtraca swoje trzy grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Korni, Karolek już w domu? 12.03.04, 22:16 Widze Habi,ze nie zapomnialas tych niezapominajek.A ja makow. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Czy wiecie, że... 13.03.04, 09:00 ...zdrobnieniem imienia Karol jest też Lolek? Ten z "Bolka i Lolka" to Karolek był. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Czy wiecie, że... 13.03.04, 09:15 Mialam ( mam chyba jeszcze ) w dalekiej rodzinie ( spode Zywca - ja cwierc krwi goralka )Lolka.Zawsze byl Lolek.Nie wpadlabym na to,ze ma na imie Karol.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Karol 13.03.04, 12:18 gratulacje, czy wybraliscie juz przedszkole? trzeba isc z duchem czasu, planowac, myslec, kierunek studiow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Karol 13.03.04, 14:14 Gratulacje Korni. Duza sprawa. Duze piwo. Duza buzka:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Karol 13.03.04, 20:28 Ty sie tu nie usmiechaj tajemniczo,tylko opowiedz cos o swoim malym szczesciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciolka1 Re: Karol 13.03.04, 21:48 Korniemu z tego szczescia glos odebralo.Albo palce pokrecilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Karol 14.03.04, 23:09 przyjaciolka1 napisała: > Korniemu z tego szczescia glos odebralo.Albo palce pokrecilo ? calego mnie poktecilo... nie tylko paluszki... a szczescie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 15.03.04, 08:51 przyjaciolka1 napisała: > A szczescie to Lolek.A kiedy Boleslaw ? Ejże - no dajcież wytchnąć. Na Bolka i Tolę przyjdzie jeszcze czas... Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 27.04.04, 18:55 przyjaciolka1 napisała: > Ty sie tu nie usmiechaj tajemniczo,tylko opowiedz cos o swoim malym szczesciu !No i chyba pora w "Odwiedki" isc cala ferajna ????Jak sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 28.04.04, 10:49 golfistka.bia napisał: > szczesciu !No i chyba pora w "Odwiedki" isc cala ferajna ????Jak sadzicie??? Noooo - teraz to już się Korni na pewno nieprędko odezwie, coby losu nie kusić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 28.04.04, 16:23 ralston napisał: > golfistka.bia napisał: > > > szczesciu !No i chyba pora w "Odwiedki" isc cala ferajna ????Jak sadzicie? > ?? > > Noooo - teraz to już się Korni na pewno nieprędko odezwie, coby losu nie > kusić :))) Znajac korniego na 122% odwroci sie od nas :-((((Coz, ale Mama Karolka napewno nas ugosci, na Nia zawsze mozna liczyc, pozdrowionka ... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 28.04.04, 17:10 oka4 napisała: > Z niecierpliwoscia czekam na powrot Anki1. Nie Ty jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 29.04.04, 20:32 ralston napisał: > oka4 napisała: > > > Z niecierpliwoscia czekam na powrot Anki1. > > Nie Ty jedna :) Tylko Ona prawde zna, ale czekamy, a kto czeka ten sie doczeka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 20.05.04, 18:48 korni napisał: > :) Korni, skoro zaproszenie sa goscie na 26.05 pora chyba juz cisto zagniatac, a Ty co ???w krzaki sie schowales i udajesz, ze tematu nie ma ???Ojjjjjjjj. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 20.05.04, 23:03 Ciasto to betka. Ważniejsze jest jak się Karol chowa i czy na dzielnego mężczyznę wyrasta... Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Karol 21.05.04, 05:30 Chcialabym zglosic, ze bardzo stesknilam sie za Ania1. Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 21.05.04, 18:09 oka4 napisała: > Chcialabym zglosic, ze bardzo stesknilam sie za Ania1. Serdecznie, Anulke pozdrawiamy, no i synka tez ;-))))czekamy, czekamy, a na ciasto Korniego i tak nie ma co liczyc :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Karol 24.05.04, 09:28 Ty zamiast się uśmiechać, to ze trzy słowa choć byś napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Karol 24.05.04, 19:25 ralston napisał: > Ty zamiast się uśmiechać, to ze trzy słowa choć byś napisał... > Ralson, brawo, widzisz jaki On jest:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Odwietki u Karola...26.05.2004 26.05.04, 18:07 Jak ustalone zostalo, jutro, tj,26.05.2004r, odwietki u Karola, ciekawe jak Anulka sie czuje, a jak tatus Karola ???Chyba nie ma co liczyc na niego :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
golfistka.bia Re: Odwietki u Karola...26.05.2004 27.05.04, 18:29 golfistka.bia napisał: > Jak ustalone zostalo, jutro, tj,26.05.2004r, odwietki u Karola, ciekawe jak > Anulka sie czuje, a jak tatus Karola ???Chyba nie ma co liczyc na niego :-(((( Szeryf, no i jak wypadlo???Ciasto bylo?? A jak ma sie mama Anulka ???? Pozdrowka!!! Odpowiedz Link Zgłoś