Gość: Gość Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 165.72.200.* 18.06.10, 10:38 Jak nisko jest w stanie upasc czlowiek, zeby zostac przy korycie... Odpowiedz Link Zgłoś
jardindemots Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 10:38 Sama piosenka jest mega żenująca i w ogóle masakra. Ale moim zdaniem Napieralski wygląda na sympatycznego gościa, z dystansem do siebie... jardindemots.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.acn.waw.pl 18.06.10, 10:46 No mój głos Napieralski zdobędzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpastis Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:49 dał rade, chociaż nie był sztywny, luzik a nie czarny pogrzebowy gajer jarka, dajta spokoj hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.filter.imagine.ie 18.06.10, 10:49 jest cudowny :) i cudnie sie porusza, najlepszy ze wszystkich kandydatow, naturalny, mlody przystojny, Odpowiedz Link Zgłoś
maciejo1980 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 10:50 Super koleś :) 100 % luzu w porównaniu z Jarkiem i Bronkiem - w życiu się tego nie spodziewałem, ale głosuję na niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 80.50.138.* 18.06.10, 10:55 ta siostra sistars z z prawej napieralskiego fajnie sie giba , niczego sobie laska, goraco pozdrawiam kolezanke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurny Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.bredband.comhem.se 18.06.10, 10:57 ta z prawej sie wstydzi jakby cos wiedziala...miala jakas tajemnice z Napirem, ta z lewj bardzo seksualnie wygina biodra, widac od razu ze nie jest juz dziewica... a szkoda bo bardzo ladna dziewczyna, dlaczego nie ma pocalunków na koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek45 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:03 Co do piosenki - ostatnie lansowane z powagą przeboje Chylińskiej nie są mniej żenujące , a co do tańca - to nie jest casting do You Can Dance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:03 Propagandyści z Wybiórczej nie mają za grosz luzu. Dość martyrologii i tonacji bogoojczyźnianej. Dość naburmuszonych smutasów. Chcemy uśmiechu w tym kraju. Mam dość określenia "pechowy jak Polak" ... pismaki i prześniewcy chcecie się umartwiać to proszę , ale nie ciągnijcie za sobą w wasze fobie młodych Polaków. Pioisenka ot taka wakacyjna, ani lepsza ani gorsza jak setki kawałków na wakacje. Dziewczynki spiewajace super ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:06 Przecież to prywatna impreza, nie wiec wyborczy. co jest żenującego w jego tańcu? Aa6, kampania nie jest po to, żeby czcić czyjąkolwiek pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukkkk Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.smtsoftware.com 18.06.10, 11:16 Olek olek 2.0 na sołtysa roku wygrałby w cuglach, takiej wsi dawno nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 78.133.241.* 18.06.10, 11:18 nie głosuję na niego ale FAJNE- podoba mi się:) Odpowiedz Link Zgłoś
uspd Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:23 Rewelacja. Super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:32 Zdecydowanie wolę nieoficjalną piosenkę Korwina :) www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:32 Zdecydowanie wolę Powódź Wyborcza 2010 (sprawdź na youtube) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:34 Możecie mnie nie usuwać ??! Zdecydowanie wolę Powódź Wyborcza 2010 (sprawdź na youtube) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JózefStalin Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:35 A co myślicie o tym? www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg choć nie chciałbym widzieć JKM jak przy tym tańczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:36 Kiddy: czyli kampania jest po to, żeby za pieniądze podatników uczyć się grać w kosza i "skwosza", jeździć na traktorach i motorach itd. itd. Genialny program polityczny przyszłego prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.chello.pl 18.06.10, 11:36 Jedyny normalny kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
fastnet Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:48 nadaje sie na sołtysa co za wieśniak Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 12:31 Zdaje sie, ze spece od wizerunku w SLD to jacys tepi goscie w kolko nadajacy te sama melodie. Najpierw Kwasniewski, pozniej Olejniczak a teraz ten becwal Napieralski. Zenada na calego, obciach az zal dupe sciska. te wystepy sa gorsze nawet od tych bollywodzkich skakanek. I ten facio ma czelnosc twierdzic, ze chce byc prezydentem RP???? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 12:48 2sisters - panie niczego sobie ;) Byli bliźniacy...są bliźniaczki xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.lanet.net.pl 18.06.10, 12:55 żenada jak disco polo z Kwaśniewskim -> lewica tak ma buhahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 77.236.0.* 18.06.10, 13:01 Przynajmniej gość na luzie i bez obciachu :D Mam mój głos Odpowiedz Link Zgłoś