Dodaj do ulubionych

Napieralski tańczy do "To On" 2sisters

• Gość: Gość Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 165.72.200.* 18.06.10, 10:38
      Jak nisko jest w stanie upasc czlowiek, zeby zostac przy korycie...
    • jardindemots Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 10:38
      Sama piosenka jest mega żenująca i w ogóle masakra. Ale moim zdaniem Napieralski wygląda na sympatycznego gościa, z dystansem do siebie...

jardindemots.blox.pl/html
    • Gość: Tomek Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.acn.waw.pl 18.06.10, 10:46
      No mój głos Napieralski zdobędzie !
    • Gość: elpastis Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:49
      dał rade, chociaż nie był sztywny, luzik a nie czarny pogrzebowy gajer jarka, dajta spokoj hehe
    • Gość: Marcin Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.filter.imagine.ie 18.06.10, 10:49
      jest cudowny :) i cudnie sie porusza, najlepszy ze wszystkich kandydatow, naturalny, mlody przystojny,
    • maciejo1980 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 10:50
      Super koleś :) 100 % luzu w porównaniu z Jarkiem i Bronkiem - w życiu się tego nie spodziewałem, ale głosuję na niego !
    • Gość: edi Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 80.50.138.* 18.06.10, 10:55
      ta siostra sistars z z prawej napieralskiego fajnie sie giba , niczego sobie laska, goraco pozdrawiam kolezanke:)
    • Gość: jurny Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.bredband.comhem.se 18.06.10, 10:57
      ta z prawej sie wstydzi jakby cos wiedziala...miala jakas tajemnice z Napirem,
      ta z lewj bardzo seksualnie wygina biodra, widac od razu ze nie jest juz dziewica...
      a szkoda bo bardzo ladna dziewczyna,
      dlaczego nie ma pocalunków na koniec?
    • yurek45 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:03
      Co do piosenki - ostatnie lansowane z powagą przeboje Chylińskiej nie są mniej żenujące , a co do tańca - to nie jest casting do You Can Dance.
    • Gość: śmiech Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:03
      Propagandyści z Wybiórczej nie mają za grosz luzu. Dość martyrologii i tonacji bogoojczyźnianej. Dość naburmuszonych smutasów. Chcemy uśmiechu w tym kraju. Mam dość określenia "pechowy jak Polak" ... pismaki i prześniewcy chcecie się umartwiać to proszę , ale nie ciągnijcie za sobą w wasze fobie młodych Polaków. Pioisenka ot taka wakacyjna, ani lepsza ani gorsza jak setki kawałków na wakacje. Dziewczynki spiewajace super !
    • kiddy Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:06
      Przecież to prywatna impreza, nie wiec wyborczy. co jest żenującego w jego tańcu?
      Aa6, kampania nie jest po to, żeby czcić czyjąkolwiek pamięć.
    • Gość: lukkkk Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.smtsoftware.com 18.06.10, 11:16
      Olek olek 2.0 na sołtysa roku wygrałby w cuglach, takiej wsi dawno nie widziałem
    • Gość: b. Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 78.133.241.* 18.06.10, 11:18
      nie głosuję na niego ale FAJNE- podoba mi się:)
    • uspd Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:23
      Rewelacja. Super gość.
    • Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:32
      Zdecydowanie wolę nieoficjalną piosenkę Korwina :)
      www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg
    • Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:32
      Zdecydowanie wolę Powódź Wyborcza 2010 (sprawdź na youtube)
    • Gość: JohnD Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:34
      Możecie mnie nie usuwać ??!

Zdecydowanie wolę Powódź Wyborcza 2010 (sprawdź na youtube)
    • Gość: JózefStalin Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:35
      A co myślicie o tym?
      www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg
      choć nie chciałbym widzieć JKM jak przy tym tańczy :P
    • aa_6 Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:36
      Kiddy: czyli kampania jest po to, żeby za pieniądze podatników uczyć się grać w kosza i "skwosza", jeździć na traktorach i motorach itd. itd. Genialny program polityczny przyszłego prezydenta...
    • Gość: Piotr Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.chello.pl 18.06.10, 11:36
      Jedyny normalny kandydat!
    • fastnet Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 11:48
      nadaje sie na sołtysa co za wieśniak
    • wicur Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 12:31
      Zdaje sie, ze spece od wizerunku w SLD to jacys tepi goscie w kolko nadajacy te sama melodie. Najpierw Kwasniewski, pozniej Olejniczak a teraz ten becwal Napieralski. Zenada na calego, obciach az zal dupe sciska. te wystepy sa gorsze nawet od tych bollywodzkich skakanek. I ten facio ma czelnosc twierdzic, ze chce byc prezydentem RP????
    • ulanzalasem Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters 18.06.10, 12:48
      2sisters - panie niczego sobie ;) Byli bliźniacy...są bliźniaczki xD
    • Gość: yeti Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: *.lanet.net.pl 18.06.10, 12:55
      żenada jak disco polo z Kwaśniewskim -> lewica tak ma buhahhaha
    • Gość: wilczur Re: Napieralski tańczy do "To On" 2sisters IP: 77.236.0.* 18.06.10, 13:01
      Przynajmniej gość na luzie i bez obciachu :D
      Mam mój głos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka