Gość: Gość IP: *.hstl2.put.poznan.pl 18.06.10, 12:04 żenua......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: 83.238.5.* 18.06.10, 12:14 żal mi cię grzesiu myslałam że masz żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASKA Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:16 GŁOSUJCIE NA NAPIERALSKIEGO!!! DOSYĆ JUŻ PO PIS u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 19.06.10, 16:01 Dlaczego nie ma opcji "Oba są kiepskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:17 Jedni lepsi od drugich ;D Za parę lat Napieralski będzie się tego wstydził tak jak Kwaśniewski, ale jego wybór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elkociak Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 12:17 To jest hit wyborczy: www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 12:22 Klown z przyklejonym uśmieszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: 195.116.98.* 18.06.10, 12:24 Zenujące są te występy.Polityk powinien być nudnym technokratą a nie clownem ... www.tnij.org/nokautsklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:27 ludzie wyluzujcie trochę ja tam miałem niezły ubaw oglądając to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.icpnet.pl 18.06.10, 13:14 Pogodny człowiek - u mnie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghjl' Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 14:03 wiocha ale jednak taka jest Polska - wielka wiocha dlatego wzbudził moją sympatię ale ma za małe szanse z kaczorem więc głos mój leci na komorowskiego ale ale ale napieralskiemu bardzo dobrze z oczu patrzy, szkoda że to komunista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.kalisz.mm.pl 18.06.10, 14:20 czepiacie sie to dobrze ze chlopak jest na luzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz z Albatro Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.gemini.net.pl 18.06.10, 14:49 To były dwie mocne odpowiedzi na ostatnie koncerty AC/DC i Metalliki. Lubię Szanty, ale nie w wydaniu Heartbrekerki Kępy, Disco nie lubię, a te piosenkarki... no cóż. www.sky4fly.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
cappri Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 15:27 ASKA ty pustaku :|. Nie będę głosował na "czerwonych psów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 19:51 jaki zaciesz na ryju Napieralskiego lol :D dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kahna Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.10, 22:12 Chyba dostał dobrą radę od Kwaśniewskiego żeby zrobić "hiciora" i zatańczyć z przytupem. Jak dla mnie żena... tak samo jak kupowanie jaj i jedzenie lodów, czyli pozostałe ważne punkty kampanii Napieralskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:22 Pis tradycyjnie ostro z tradycja i folklorem pojechał zenuła Grzesiu PLUSIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.sileman.net.pl 19.06.10, 06:39 gosciu luzak i dobrze ----- eksajtin.fm.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.10, 15:40 Ratunkuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stat gov pl Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 17:55 Tak głosuje 63 % POLAKÓW gourl.org/takglosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 19:27 Ta z lewej dobra! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:27 zobacz mój nowy filmik www.youtube.com/watch?v=itZvzi0G5W0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasss88 Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:45 Wahałam się po między Komorowskim a Napieralskim ale po obejrzeniu filmiku w 100% GRZEGORZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitautas Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.cable.net-inotel.pl 21.06.10, 17:10 żałosna lewica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.acn.waw.pl 21.06.10, 18:26 sądząc po teledysku to jak napieralski będzie żądził polsą to polska zamieni sie w stolicę dresów i dziwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.acn.waw.pl 21.06.10, 18:27 ... WTF?? Odpowiedz Link Zgłoś