Dodaj do ulubionych

Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSUJ]

IP: *.hstl2.put.poznan.pl 18.06.10, 12:04
żenua.........
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: 83.238.5.* 18.06.10, 12:14
      żal mi cię grzesiu myslałam że masz żonę
    • Gość: ASKA Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:16
      GŁOSUJCIE NA NAPIERALSKIEGO!!! DOSYĆ JUŻ PO PIS u!!!
      • dobredowcipy Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 19.06.10, 16:01
        Dlaczego nie ma opcji "Oba są kiepskie"?
    • Gość: gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:17
      Jedni lepsi od drugich ;D Za parę lat Napieralski będzie się tego wstydził tak jak Kwaśniewski, ale jego wybór ;)
    • elkociak Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 12:17
      To jest hit wyborczy:

www.youtube.com/watch?v=o6dIZUFQBhg
    • konigin Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 12:22
      Klown z przyklejonym uśmieszkiem.
    • Gość: gośc Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: 195.116.98.* 18.06.10, 12:24
      Zenujące są te występy.Polityk powinien być nudnym technokratą a nie clownem
      ...
      www.tnij.org/nokautsklep
    • Gość: Juri Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 12:27
      ludzie wyluzujcie trochę ja tam miałem niezły ubaw oglądając to:)
    • Gość: m Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.icpnet.pl 18.06.10, 13:14
      Pogodny człowiek - u mnie na plus
    • Gość: asdfghjl' Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 14:03
      wiocha ale jednak taka jest Polska - wielka wiocha dlatego wzbudził moją sympatię ale ma za małe szanse z kaczorem więc głos mój leci na komorowskiego ale ale ale napieralskiemu bardzo dobrze z oczu patrzy, szkoda że to komunista
    • Gość: gosc Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.kalisz.mm.pl 18.06.10, 14:20
      czepiacie sie to dobrze ze chlopak jest na luzie
    • Gość: Marynarz z Albatro Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.gemini.net.pl 18.06.10, 14:49
      To były dwie mocne odpowiedzi na ostatnie koncerty AC/DC i Metalliki. Lubię Szanty, ale nie w wydaniu Heartbrekerki Kępy, Disco nie lubię, a te piosenkarki... no cóż.
      www.sky4fly.net/
    • cappri Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU 18.06.10, 15:27
      ASKA ty pustaku :|. Nie będę głosował na "czerwonych psów"
    • Gość: ff Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 19:51
      jaki zaciesz na ryju Napieralskiego lol :D dobre
    • Gość: Kahna Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.10, 22:12
      Chyba dostał dobrą radę od Kwaśniewskiego żeby zrobić "hiciora" i zatańczyć z przytupem. Jak dla mnie żena... tak samo jak kupowanie jaj i jedzenie lodów, czyli pozostałe ważne punkty kampanii Napieralskiego...
    • Gość: ja Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:22
      Pis tradycyjnie ostro z tradycja i folklorem pojechał zenuła

Grzesiu PLUSIK!
    • Gość: rebel Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.sileman.net.pl 19.06.10, 06:39
      gosciu luzak i dobrze
      -----
      eksajtin.fm.interia.pl
    • Gość: Maruda Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.10, 15:40
      Ratunkuuuu!!!
    • Gość: stat gov pl Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 17:55

Tak głosuje 63 % POLAKÓW

gourl.org/takglosuje
    • Gość: Gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 19:27
      Ta z lewej dobra! ;]
    • Gość: gość Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:27
      zobacz mój nowy filmik www.youtube.com/watch?v=itZvzi0G5W0
    • Gość: Kasss88 Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:45
      Wahałam się po między Komorowskim a Napieralskim ale po obejrzeniu filmiku w 100% GRZEGORZ!!!
    • Gość: vitautas Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.cable.net-inotel.pl 21.06.10, 17:10
      żałosna lewica
    • Gość: spec Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.acn.waw.pl 21.06.10, 18:26
      sądząc po teledysku to jak napieralski będzie żądził polsą to polska zamieni sie w stolicę dresów i dziwek
    • Gość: spec Re: Taniec Napieralskiego czy śpiew Kempy? [GŁOSU IP: *.acn.waw.pl 21.06.10, 18:27
      ... WTF??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka