Gość: Zalamika IP: *.tkk.pl 15.08.10, 16:29 Czy ktos moze zetknął sie z tymi pozytywnymi falami? Lub ma jakieś informacje o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haniaM Re: Fale GDN IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.10, 20:53 coś gdzieś słyszałam o tych falach, właściwie to, że w ogóle fale które pochodzą z morza i oceanu mają bardzo pozytywny wpływ na organizm, można by nawet wziąć przykład z ryb i ssaków żyjących w wodach morskich, są bardzo żywotne i zdrowe, musi coś w tym być i na pewno masa naukowców nad tym siedzi i bada wpływ tych fal na życie, a właściwie czemu pytasz? wiesz coś też na temat tych fal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalamika Re: Fale GDN IP: *.tkk.pl 16.08.10, 22:58 Zwykla ciekawość, coś w radiu slyszalam, a interesuje sie "pozytywnym wpływem", a mało znalazłam w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniaM Re: Fale GDN IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 19:24 właśnie przeczytałam sobie artykuł na wp o tych właśnie falach i może i Ty sie zainteresujesz bo ja jestem ciekawa czy jest w Polsce już takie urządzenie , które emituje te fale, bo sądząc po artykule to zdecydowanie pomagają a teraz jak jest tak gorąco to z pewnością by sie przydało, bo niestety do morza mam "trochę" km :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga4243 Re: Fale GDN IP: *.elblag.vectranet.pl 17.08.10, 20:04 Ja też czytałam o tych falach. Podobno działają bardzo dobrze na nasz organizm. Zastanawiam się czy jakoś odczuwacie takie fale ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurrek Re: Fale GDN 18.08.10, 14:17 Z tego co tu czytam to odkryto sposób na "produkcję" Fal GDN?Co to za fale? Nie bardzo kumam. Jakiegoś linka może ktoś podeśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniaM Re: Fale GDN IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.10, 20:19 wklejam linka , mniej więcej wyjaśniono co to za fale, co prawda my ich nie słyszymy ale działają na nas, może Wam to przynajmniej się jakoś zarysuje i bedzie wiadomo o czym mowa wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Czy-nieslyszalny-dzwiek-miesza-nam-w-glowach,wid,12557228,wiadomosc.html?ticaid=1aba4 Odpowiedz Link Zgłoś
fafulutka Re: Fale GDN 18.08.10, 21:16 Też czytałam na Wp o tych falach. Ciekawa sprawa... jestem ciekawa jak to działa, że czujemy się lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurrek Re: Fale GDN 19.08.10, 08:41 Troszkę niepokojąco zabrzmiało. Nie lubię nie wiedzieć, że coś na mnie wpływa. Choć fakt, że to pozytywny wpływ stawia sprawę w lepszym świetle:) Ciekawe kiedy jakieś oficjalne dane podadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siw Re: Fale GDN IP: *.chello.pl 20.08.10, 11:42 Wokoło pełno fal. Dzwonisz telefonem komórkowym, siedzisz w pokoju itd. itp. Ale dobrze słyszeć, że są fale wpływające dobrze na nasz organizm tym bardziej że mieszkam na pomorzu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga4243 Re: Fale GDN IP: *.elblag.vectranet.pl 27.08.10, 19:27 Tak sie składa że byłam całkiem niedawno w Gdańsku i trafiłam na samochód i ludzi coś badających na placu pod trzema krzyżami. Okazało się iż badają oni Fale GDN. Te fale muszą być naprawdę ważne skoro poczynia się jakieś większe badania nad nimi!! Link do zdjęć: picasaweb.google.com/101893696191565460312/DziwnaAkcjaPodTzremaKrzyzamWGdansku# Odpowiedz Link Zgłoś
ninaricii Re: Fale GDN 05.09.10, 16:09 a mi to wygląda raczej na promocję miasta Gdańsk, może ten skrót GDN to od Gdańska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia5432 Re: Fale GDN IP: 78.8.25.* 15.09.10, 20:28 tu jest zajefajny konkurs :))) www.falegdn.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fafulutka Re: Fale GDN 15.09.10, 21:32 Hehe, w ogóle jaka fajna ta stronka z falami gdn. Jakby zepsute radio :) Trzeba nakręcać stronę, aby ruszyła. Super pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś