Dodaj do ulubionych

Pet shopy "macanki" seria 2

07.10.10, 00:28
Oto co znalazłam na stronie niemieckiej:
[img]https://www.toysrus.de/graphics/product_images/pTRUDE1-6717769dt.jpg[/img]

Miałabym ochotę na gąsienniczkę, fokę,ptaszka i fioletowego liska:-)
Są za 2Euro.
Obserwuj wątek
    • mgwelle Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 00:15
      Ciekawe czy trafią na polski rynek. Pet shopy w automatach pojawiły się może więc i to do nas dojdzie. Wiem że można zdobyć kody kreskowe takich zabawek "macanek" to znaczy wygląd kodu dla danej zabawki. Ciekawe tylko czy udałoby się i w takim przypadku.
      • camilcia Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 09:23
        poprzednia seria na allegro po 7,50 za zwierzaka, myślę że i te się pojawią
      • martabmw Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 14:53
        Hm... mam opakowania z pierwszej edycji i kod jest identyczny na wszystkich. Zresztą dla starego kolekcjonera wymacanie pożądanej zabawki jest dość łatwe;)
        • mgwelle Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 16:01
          Kurcze... Mi jakoś umknęła ta pierwsza seria. Nie wiedzialam nawet że taka była. To było dostępne w sklepach ? Fajne były figurki ? I kiedy to bylo ?
          • martabmw Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 16:35
            Była nie tak dawno może miesiąc temu brat je w Warszawie namierzył przypadkiem, numery od 1424 do 1435. W edycji specjalnej wyjątkowo ładna panda była a reszta zwierzątek to: fioletowa żaba, królik, biały terierek, małpka, pers, rybka, różowy i żółty ptaszek, konik, owieczka, myszka. Na alllegro można było kupić u faceta po 7,50, który otwierał saszetki i wysyłał wedle życzenia ale koleżance trafiły się uszkodzone zwierzaki i coś mu odsyłała. Tylko patrzeć jak te również powinny się pojawić.
          • barbaiz Re: Pet shopy "macanki" seria 2 08.10.10, 18:02
            jeszcze wczoraj były na allegro
    • ew.qa Re: Pet shopy "macanki" seria 2 11.10.10, 21:11
      Właśnie u Lucki na allegro pojawiły się wszystkie zwierzaczki z " macankowej" serii ! Bankrut jak nic same super nowości....
      • mielin Re: Pet shopy "macanki" seria 2 11.10.10, 22:28
        Pewnie już odkupiła od shc1:-(? i zamiast po 7,50 są po 11. A należy pamiętać, że te zwierzaki z torebek to taka tania wersja LPS bez nalepki i często z wadami (choć ja miałam szczęście i tylko 2 trafiłam z 6 niedomalowańce)!
        Już gdzieś o tym było pisane na forum.
        • zosiasamosia2010 Re: Pet shopy "macanki" seria 2 12.10.10, 09:04
          LPS-y miał tańsze, ale dużo droższą przesyłkę, więc wychodzi tak samo
          ja dość dużo u niej kupiłam i jestem bardzo zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka