czarnyaniolek 17.04.04, 10:11 na spacera.. jak najszybciej.. :)) taka ładna pogoda a Wy śpicie.. może i będzie zaraz padać deszcz, ale to deszczyk wiosenny.. cieplutki... można urosnąć ;) .. a po spacerku malinowa herbatka.. miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 14:32 Oj, Aniołku. Niektórzy o 10.00 to już się dokształcali, jeździli rowerem, sprzątali chatę lub... (inne propozycje). Trzeba było tę pobudkę ogłosić o 7.00 rano. Ja już się podkształciłam z KPA w procesie inwestycyjnym i zabieram się za robienie obiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:04 a ja już zrobiłam pyszny obiad, zjedliśmy go z bratem i nawet pozmywałam :) Zostało jeszcze prasowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:16 Mogę Ci poprasować, bo bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:17 Dzięki :) W zamian mogę Ci poodkurzać Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:34 A kto u mnie poodkurza i poprasuje? Mogę w ramach rewanżu w tym czasie opowiadać bajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:36 Bajki, powiadasz, w zamian za prace domowe? Bardzo po męsku, muszę przyznać ;)) Jadowitego owadu omijaj albo zgnieć. /Aleksander Fredro/ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:38 No dobra - mogę jeszcze obiadem poczęstować :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:43 a ja mogę zabrać jakąś miłą panią na specer.. i nie chcę w zamian odkurzania i prasowania.. już to zrobiłem sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:44 czarnyaniolek napisał: > a ja mogę zabrać jakąś miłą panią na specer.. i nie chcę w zamian odkurzania i > prasowania.. już to zrobiłem sam :) Nie podlizuj się! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:45 dzień bez podlizywania się to dzień stracony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:47 Uff... wazelina spływa mi już z ekranu i klawiaturę zalewa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 15:50 a tak poważniej.. to właśnie wybieram się na spacer.. słońce moze nie przygrzewa.. ale jest ciepło.. i podbiałostockie lasy i łąki czekają.. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 16:18 Ech... warszawskie też czekają - a tu jeszcze trzeba całe mieszkanie wysprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: wstawać śpiochy !!! 17.04.04, 22:46 Tak jest - jutro pobudka o 4.30 bo 5 po prysznicu i z kubkiem kawy będziemy pasjonować się naszym wyrobem eksportowym. Tak mnie zastanawia ta pora na boks - 23 w USA. Normalnie człowiek jest najbardziej wydolny ok. 10 godziny i potem około 15-16 ale widzę, że nie u bokserów. Może to lata przyzwyczajenia do nocno-rozrywkowych imprez? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: wstawać śpiochy !!! 18.04.04, 18:44 ogabignac napisał: > Tak jest - jutro pobudka o 4.30 bo 5 po prysznicu i z kubkiem kawy > będziemy pasjonować się naszym wyrobem eksportowym. > Tak mnie zastanawia ta pora na boks - 23 w USA. > Normalnie człowiek jest najbardziej wydolny ok. 10 godziny i potem około > 15-16 ale widzę, że nie u bokserów. Może to lata przyzwyczajenia do > nocno-rozrywkowych imprez? Coraz bardziej lubię wstawanie o świcie a coraz mniej zarywanie nocy. Czyżby smuga cienia? >:/ Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: wstawać śpiochy !!! 23.04.04, 06:24 habitus napisała: > Coraz bardziej lubię wstawanie o świcie a coraz mniej zarywanie nocy. Czyżby > smuga cienia? >:/ Prędzej zdrowy rozsądek. Po co zarywać coś, co i tak jest krótkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wstawać śpiochy !!! 23.04.04, 08:44 awee napisała: > habitus napisała: > > > Coraz bardziej lubię wstawanie o świcie a coraz mniej zarywanie nocy. Czyż > by > > smuga cienia? >:/ > > Prędzej zdrowy rozsądek. Po co zarywać coś, co i tak jest krótkie :) No właśnie! Po co zarywać coś, co i tak jest krótkie? Wyspać się trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: wstawać śpiochy !!! 23.04.04, 07:02 i znów od ponad godziny na nogach.. jak ja uwielbiam tę godzinę przy kubku kawy czytając gazetę i onet.. zaglądając tutaj.. na blogi znajomych.. dziś zajęcia krótko.. później na ławeczce w parku skończę czytać Coelho.. może gdzieś się wybierzemy ze znajomą.. może zadzwoni ktoś.. miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś