Dodaj do ulubionych

avon zostań liderem

09.02.11, 15:25
Jestem liderem sprzedaży Avon, jeśli Ty też chcesz nim zostac, pisz, udzielę informacj!
Obserwuj wątek
    • Gość: lvcas111 Re: avon zostań liderem IP: *.f-ws.net 09.02.11, 15:40
      te wszystkie Avony, FM group i inne to beznadziejne piramidki. Latać po znajomych z katalogami i wciskać coś czego nie potrzebujesz.

Pół osiedla u mnie się tym zajmuje...

--

Ogłoszenia | mazury | zakopane apartamenty| przetargi krajowe i unijne | badania rynku pracy | tani hosting | Warszawa IT | odgrzybianie klimatyzacji | tworzywa sztuczne | kamery termowizyjne | wycinka drzew | wizytówki | skuter | księgarnia internetowa | praca w niemczech
      • Gość: rererrr Re: avon zostań liderem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.13, 16:57
        Witam,praca w avonie jako lider zespołu to marnowanie czasu i nie myście że zarobicie kokosy bo to nie prawda.Avon to oszuści
        • Gość: Anna Re: avon zostań liderem IP: *.kielce.vectranet.pl 31.05.13, 15:50
          Co Avon zdziera to zdziera... ale idzie na nim zarobić fajną gotówkę pod warunkiem, że się konsekwentnie pracuje a nie obija i czeka aż konsultantki same się zjawią. Pozdrawiam.
          • Gość: Agulka Re: avon zostań liderem IP: *.centertel.pl 19.09.13, 21:47
            To zależy, co według Ciebie oznacza fajnie zarobić;-) Pojęcie względne niestety. Jestem od kilku lat liderem i jakoś nie przypominam sobie fajnego zarobku, a wymagania firmy coraz większe. Jako Starszy Lider po trzech latach dostaję na rękę np. 360 zł. Jestem aktywna, mam mianowania i kilku liderów pod sobą. Jeżeli policzymy rachunki za telefon, dojazdy do konsultantek, na szkolenia, spotkania, materiały i katalogi dla konsultantek i klientek, to... niech każdy sam wyciągnie wnioski. Nie raz myślałam, żeby zrezygnować, ale szkoda mi mojej grupy, kilku lat pracy i cały czas mam nadzieję na cud, ale nadzieja umiera ostatnia.
            Pozdrawiam i Wszystkim, którzy próbują życzę powodzenia:-)
            • Gość: hubert Jak znaleźć liderów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 10:05
              Agulka i inne osoby, które mają doświadczenie w sprzedaży - zapraszam was do kontaktu. Wykorzystać możecie swoje dotychczasowe umiejętności i wiedzę znaczenie pożyteczniej i z większym efektem finansowym.
              Zapytać nie zaszkodzi, prawda? :)
              Pozdrawiam
              Hubert
              tel. 697-277-233
              email: bizuterialumia@gmail.com
            • niedziolka Re: avon zostań liderem 25.10.13, 21:08
              Witam
              Tak jak napisałaś - szkoda Twoich ludzi, których wprowadziłaś do biznesu. Może zainteresuje Ciebie i Twoją grupę MonaVie? Zajrzyj tu pl.monavie.com/rep/niedziolka
              A jeśli potrzebujesz więcej informacji napisz niedziolka1@gmail.com
              Pozdrawiam
              Andrzej
            • niedziolka Re: avon zostań liderem 25.10.13, 21:09
              Witam
              Tak jak napisałaś - szkoda Twoich ludzi, których wprowadziłaś do biznesu. Może zainteresuje Ciebie i Twoją grupę MonaVie? Zajrzyj tu pl.monavie.com/rep/niedziolka
              A jeśli potrzebujesz więcej informacji napisz niedziolka1@gmail.com
              Pozdrawiam
              Andrzej
            • domin842 Re: avon zostań liderem 28.08.14, 16:34
              witam jestem liderem avon mam pytanko moja konsultantka ma dług i co teraz? Czy nie spadam w ten sposób z pozycji lidera czy dalej przysługuja mi przywileje i jak z zapłatą??
              • pgkompan Re: avon zostań liderem 30.05.15, 10:20
                Witam, chciałbym porozmawiać z jakim liderem w celu rejestracji proszę o kontakt na pgkompan@gmail.com
                • pgkompan Re: avon zostań liderem 30.05.15, 10:20
                  Witam, chciałbym porozmawiać z jakim liderem w celu przejrzenia możliwości, produktów i rejestracji proszę o kontakt na pgkompan@gmail.com
        • Gość: Aleksandra Re: avon zostań liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 10:42
          O wiele lepsza firma jest FM GROUP. dziala na calym siwecie, procz marzy mam wyplaty co miesiac. i dodatkowo o wiele bogatsza oferta, i swietna jakosc. Zainteresowanych prosze o kontakt
      • panpietruszka Re: avon zostań liderem 07.10.13, 14:59
        Nie dla mnie piramidki :) szukaj osłów gdzie indziej.
        • Gość: magpil Re: avon zostań liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 22:43
          W każdej chwili można zostać konsultantką Avon.Serdecznie zapraszam.Wystarczy wypełnić formularz.
          www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=25bf244dc3d6433293ccb7b87c0f8976
      • galaxy42 Re: avon zostań liderem 29.10.16, 20:05
        Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM!!!
        Właśnie zakończyłam swoją działalność jako LS z powodu licznych "przekrętów" ze strony firmy. Szukanie nowych konsultantek zajmuje masę czasu, ponadto często są z nimi duże problemy ( nie płacą faktur na czas lub nie składają zamówień - a Liderom przepadają obiecane nagrody). Obowiązkowe stanie na prospectingach przynosi małe korzyści, ciężko jest zebrać jakiekolwiek kontakty a, w przeciwieństwie do osób wyżej postawionych, Liderzy nie dostają za nie żadnego wynagrodzenia. Proponowane sumy wynagrodzenia ( 150 zł, 300zł ) są tylko sumami brutto, bo obsługująca avonowskie wynagrodzenia firma Randstad pobiera od nich 40%. Czyli w rezultacie za dość skomplikowaną i wymagającą poświęcenia i czasu pracę Lidera otrzymuje się marne grosze na które trzeba miesiącami czekać i jeszcze się o nie prosić. Obiecane nagrody ( Welcome Box, nagrody za mianowania) przychodzą z dużym opóźnieniem lub w wielu przypadkach przepadają, jeżeli płatności konsultantek nie są uregulowane w terminie. Bycie "zwykłą" konsultantką opłaca się zdecydowanie bardziej, bo nie jest się pod kontrolą "szefostwa" a zniżki na kosmetyki i nagrody z Focusów są dokładnie takie same, Liderzy nie mają żadnych specjalnych profitów. Avon zaczął w tej chwili stawiać na ilość nie na jakość i stąd bierze się presja na mianowania wciąż nowych konsultantek i liderów. Bardzo często do zamówień trzeba coś "dorzucać" z własnej kieszeni żeby obrót się zgadzał i pomagać finansowo początkującym konsultantkom... a chyba nie o to chodzi w podejmowaniu pracy, żeby na tym tracić....
        Co jeśli chodzi o zalety?
        Niektóre nagrody za mianowania czy duży obrót sprzedaży są dość wartościowe i ciekawe i jeżeli trafi się na dobrego Lidera Nadrzędnego i zgraną grupę konsultantek, może to być całkiem ciekawa przygoda dla osoby która ma czas, chęci i trochę budżetu na inwestycje.
    • Gość: Wiola Re: avon zostań liderem IP: 80.54.150.* 23.12.13, 22:30
      Witam. Chciałabym zostać liderem avon, ale nie wiem jak to mam zrobić ? to mój e-mail wioleta_dobersztyn@onet.pl proszę napisz do mnie i pomóż mi dowiedzieć się o tym jak najwięcej ;)
      • agaz23 Re: avon zostań liderem 28.03.14, 00:58
        Witam!!!
        Jesteś dalej zainteresowana praca Lidera,bardzo chętnei Ci pomogę i opowiem o wszystkim.Napisz skąd jesteś.
        Jestem Liderem Avon.Pisz na maila zemanek20@poczta.onet.pl
        Pozdrawiam
        Aga
      • domin842 Re: avon zostań liderem 28.08.14, 16:33
        witam jestem liderem avon mam pytanko moja konsultantka ma dług i co teraz? Czy nie spadam w ten sposób z pozycji lidera czy dalej przysługuja mi przywileje i jak z zapłatą??
    • karina_10 Re: avon zostań liderem 01.06.15, 14:39
      Polecam wpis na pewnym blogu (na forum perfumeryjnym):
      www.faniperfum.pl/blogs/fairy/avon-poczatek-konca-171/
    • natka_siatka2 Re: avon zostań liderem 17.06.15, 14:52
      Chcesz zostać konsultantką Avon lub liderem sprzedaży ? Napisz natalia.cebula@poczta.onet.pl lub 516644086 . Odpowiem na każde Twoje pytanie :) Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic możemy się spotkać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka