szalonytom Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 18:59 jeśliby ktoś z was miał problemy z kobietami, uwodzeniem, związkami i czymkolwiek innym związanym z płcią piękną to polecam kursy uwodzenia ;) zapisałem się na takie coś parę miesięcy temu i muszę powiedzieć, że zauważam w sobie wiele zmian oczywiście na plus. Dziewczyny same do mnie podchodzą, wystarczy że wykonam drobny gest czy spojrzenie, naprawdę nie muszę nic robić i jest to baaardzo wygodne ;) ja akurat byłem w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, więc jeśli ktoś by chciał skorzystać to polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aroma-group Re: gdzie na majówkę 27.04.11, 20:58 My jedziemy w Góry Stołowe. Już nie mogę się doczekać! Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze... Odpowiedz Link Zgłoś
miskaaaa86 Re: gdzie na majówkę 28.04.11, 01:40 Zdecydowanie jestem zwolenniczką wypadów za miasto jeśli tylko mam kilka dni wolnego. W tym roku zaplanowałam ponownie Prage, choć z roku na rok jest to droższa impreza ;) Dom mamy na co dzień, czasami warto gdzieś się wyrwać jesli jest ku temu okazja :) pozdrawiam, miśka86 wodakokosowa.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie ja Re: gdzie na majówkę IP: *.compi.net.pl 28.04.11, 15:18 ja się wybieram do kina na film los numeros z żoną i córka, bilety juz kupione. następnego dnia wycieczka rowerowa za miasto, a następne dwa dni jeszcze nie zaplanowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
agat-ka11 Re: gdzie na majówkę 28.04.11, 18:05 Niestety nigdzie nie wyjeżdżam, chociaż bym bardzo chciała. W najlepszym wypadku jednodniowy wypad na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
darius_n Re: Na majówkę do.. 30.04.11, 12:20 zebrać znajomych lub rodzine (tą z którą można i da sie pogadać, zabawić itd.) gdzieś w ciche miejsce nad jakąś wodę.. grille, zabawa i majówka udana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: gdzie na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.11, 18:17 Ciekawe adresy i pomysły na spędzanie wolnego czasu na www.zwalcznude.pl, sprawdzćie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka100 Re: gdzie na majówkę 07.05.11, 07:39 Pomimo szarej i ponurej pogody w weekend majowy, rewelacyjnie, z daleka od zgiełku w ciszy i spokoju mogliśmy spędzić czas w Hotelu Bończa w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: gdzie na majówkę IP: *.centertel.pl 12.05.11, 15:16 Ja myslałem nad jakimś wypadem w góry. Przetestuje którąś z ofert pochodzącą z zakupów grupowych. W sumie gdy rozmawiałem ze znajomymi to mówili, że się opłaca, aczkolwiek trzeba uważać -szczególnie groupon ma u siebie trefne oferty. Najwięcej pozytywnych opinni zebrał fastdeal.pl, zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś