Dodaj do ulubionych

przywieszki seria 3

14.07.11, 19:45
Jestem właśnie nad morzem i maja córa znalazła w automatach nowe przywieszki z LPS. Powiem Wam że są całkiem ładne i porządnie wykonane. Już kilka wyciągnęła i w porównaniu z pierwszymi to naprawdę są fajne
picasaweb.google.com/lh/photo/7SbDhuYQIhgtihWsrihrdq0OkKw7zpM37CJ-xK5MlSs?feat=directlink
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: przywieszki seria 3 17.07.11, 17:30
      Moje dziecię ma jeszcze kilka podwójnych w serii 2, co nie znaczy, że zrezygnuje z 3 :)
    • a_anetasz mgwelle 02.08.11, 10:05
      Ja byłam we Władku i też był jeden automat z serią 3 mamy kotka, bobra, fretkę i ptaszka, a na ewentualną wymianę mamy bobra, fretkę i ptaszka. A ty masz może coś podwójnego to może się wymienimy?
      • mgwelle Re: mgwelle 02.08.11, 15:20
        My miałyśmy podwójnie pieska z 3 serii, a nawet potrójnie. Nie wiem tylko czy moja córa go komuś nie oddała bo robiła jakieś machloje z kumpelami. Ale teraz jest znowu w Karwi więc jak wróci to pewnie znowu coś przywiezie. Ptaszka nie mamy wiec jakby co to chętnie się wymienimy
        • a_anetasz Re: mgwelle 02.08.11, 15:37
          soorrry, ale nie mam ptaszka tylko kaczuchę - dopiero zobaczyłam na zdjęcie w poście a są podobne więc źle zapamiętałam. Mam z 2 serii węża i pawia jakbyś była zainteresowana i pieska terriera ;)
          Na pieska z 3 serii bardzo chętnie się wymienię.
          • mielin Re: mgwelle 12.08.11, 00:15
            Cześć mam ptaszka na wymianę za Kaczuszkę (wyłącznie:-)). Jakby co daj znać... na priv
          • mgwelle Re: mgwelle 12.08.11, 01:01
            Mam pieska z serii 3 i chętnie wymienię go na węża z 2. Jeśli jesteś dalej zainteresowana to pisz na : mgwelle@gmail.com albo na ten gazetowy. Ale tu się chyba coś zmieniło z tymi wiadomościami bo ja nie mogłam Ci nic napisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka