Dodaj do ulubionych

odszedł H.Rogoziński

05.06.04, 20:32
Dziś pożegnaliśmy jednego z nas. Fotografa, artystę, pedagoga a przede
wszystkim, gumistę naszego Mistrza - Henryka Rogozińskiego. 3 czerwca odszedł
od nas wspaniały człowiek, który na zawsze pozostanie w sercach wielu z nas.
Pokój jego duszy.

www.henrykrogozinski.prv.pl
Obserwuj wątek
    • mosteczek2 Re: odszedł H.Rogoziński 05.06.04, 21:03
      To strasznie smutna wiadomość. Niech mu Bóg da wieczny odpoczynek.
      Wiecznaja pamiat'
    • fotto Re: odszedł H.Rogoziński 05.06.04, 21:20
      Tak to smutna wiadowmość.
      Wiecej wspaniałych twórców odchodzi niz nowych przybywa, to jest smutne.
    • gumista Re: odszedł H.Rogoziński 06.06.04, 08:23
      Znowu choroba zwyciężyła. Po Panu Rogozińskim pozostanie wielka luka. A szkoda -
      Jego fotografie i Jego gumy wyróżniały i wyróżniją się w śród innych - Pan
      Rogoziński stworzył własną szkołę i własny styl. Mimo, że go nigdy nie poznałem
      ubolewam nad jego śmiercią.
    • zby001 Re: odszedł H.Rogoziński 07.06.04, 09:44
      Szkoda, bo juz nic nowego spod jego reki nie zobaczymy. Mam nadzieje, ze tam na
      gorze bedzie mu lepiej i jak my tam trafimy (o ile), to zobaczymy jego
      niebieskie gumy.

• auto-da-fe Re: odszedł H.Rogoziński 10.06.04, 20:11
        Jakoś chyba byłem na to przygotowany. Szkoda wielka - fajny był brodacz.
        Wystawa w Olsztynie była chyba ostatnia...
        Łukasz
        • mosteczek2 Re: odszedł H.Rogoziński 11.06.04, 01:11
          Wszystko mi sie potwierdza. Pan jest po prostu niepoważnym człowiekiem. Zadnej
          Pańskiej wypowiedzi nie mozna traktować z powagą i szacunkiem. Dowiódł Pan tego
          tym postem, nie jest Pan nawet w stanie zrozumieć czegoś tak ostatecznego jak
          majestat śmierci.
          Mam prośbę - proszę więcej nie pisac do mnie listów elektronicznych, którymi
          mnie Pan ostatnio raczył ponad moja wytrzymałośc. każdy będę wyrzucał do kosza
          przed przeczytaniem. Ja ze swej strony gwarantuje Panu, że nie będę nigdy
          więcej komentował Pańskich wyskoków na forum.
          Nie usprawiedliwia Pana nic - nawet młody wiek. To jest po prostu albo
          kompletna znieczulica, albo psychopatia, albo brak umiejętności myślenia i
          elementarnej wrażliwości. Każda z tych możliwości zwalnia z utrzymywania z Panem
          stosunków. Proszą sobie pozostać w tym prywatnym piekiełku samozadowolenia
          pomieszanym z potwornymi kompleksami i zasłużonym niespełnieniem. Nic z Pana nie
          będzie. Ani artysta, ani nawet przyzwoity, przeciętny, normalnie reagujący człowiek.
          • auto-da-fe Re. w kwestii zarzutów. 11.06.04, 14:03
            Kategorycznie zaprzeczam Pana wnioskom. Majestat Smierci to sobie był w baroku,
            dziś, po II WŚ to raczej informacja niż sacrum, dowód najlepszy, że piszemy na
            forum o czymś takim. Jeżeli ktoś kisi się we własnym sosie, to raczej szanowny
            Pan, całkiem już oderwany od życia.
            Pisanie postów na forum nie jest moją działalnością artystyczną, proszę to w
            końcu zrozumieć.
            Ł
        • auto-da-fe Re: odszedł H.Rogoziński 11.06.04, 14:07
          rozumiem także, że będz niszczył mnie Pan druzgoczącą krytyką w gronie
          znajomych, skoro Pan takie proroctwa wypisuje. Panie Mościcki, chyba pan
          przesadził.
          Ł
          • gumista Re: odszedł H.Rogoziński 12.06.04, 00:05
            Zamykam ten wątek chwilą milczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka