Gość: piCss_ IP: *.tvkslupsk.pl 17.04.13, 21:19 Poszukuję ludzi z portalu blog.tenbit.pl !!! Chciałabym reaktywować bloga ...//piCss_ (galeria zdjęć gwiazd) ale nie wiem po jakich portalach porozchodzili się wszyscy ludzie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cath Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.kielce.vectranet.pl 28.04.13, 19:59 Hej też szukam ludzi z tenbitu, ale chyba tenbit zabrał nas wszystkich ze sobą w nicość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina (czops) Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.client.maxnet.66.pl 20.01.14, 22:06 Ja się zgłaszam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A, Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.96.229.2.tvksmp.pl 22.05.13, 14:09 Aż dziwne, że tu trafiłam, ale kojarzę Twojego bloga mimo upływu czasu :) Byłaś w którejś piątce o ile się nie mylę przez długi czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampirkaes@interia Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 22:19 ja też chcę przewrócić bloga chociaż na chwilę aby skopiować tekst :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chrup Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.13, 02:41 Eh, ja po 2 latach nieobecności na tenbicie chciałam wejść na bloga a tu kuuuuupa.... Smutno trochę, kupę mojego życia przesiedziałam na blogach na tym serwisie, szczególnie na moim blogu o Hayden... (4 lata) Sentyment pozostał, szkoda, że żadnych pamiątek, screenów, nic nie mam. Ja nie reaktywowałam działalności na żadnym innym portalu. Nic nie będzie na tyle proste i nieskomplikowane. I to ta prostota byla największym plusem tenbitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananowe_obrazki_x Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: 80.50.132.* 28.12.13, 14:36 Ja przeszłam na tumblr i w sumie jestem z niego zadowolona, nie jest za bardzo skomplikowany ani nic, ale gdzie reszta się podziewa to niestety nie wiem, a brakuje niektórych ludzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.client.maxnet.66.pl 12.01.14, 14:42 Kurde... Szkoda naszego tenbitu, tyle wspomnień :D Pełno rodzinek, galerii i innych rzeczy, które miałam ahhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryxh Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.opera-mini.net 13.01.14, 14:00 sory muszeto przesłać bo ktoś mi to wysłał wiem ze to głupie. Jeśli tegonie skopiujeszi wkelisz w 10 odpowiedziachktos ci bliskiumrze w ciągu 4 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slońce Re: Ludzie z TENBIT.PL IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 23:00 Hej (podrodzedonieba) też mi brakuje i czasem wpisuje tenbit.pl z myślą, że zobaczę te wszystkie blogi... Mogli by rozpocząć od nowa, komuś to przekazać, ale nie usuwać ehh :( Ja wiem, że to są koszty. Wiem, że bywało mało ludzi, ale właśnie to my, którzy spędziliśmy tam lata. Chrup rogate rańczo będę pamiętać zawsze hehee. Z czasem wszystko się zmienia wiadomo. Teraz mam pamiętnik na tumblr, na hasło. Tenbit był lepszy, przez te kradzieże zdjęć może zablokowali? Mieli problemy? oj może jeszcze powrócimy gdzieś :)))Nasz flash czat na którym przesiadywaliśmy wciąż działa. Tworzyliśmy jakaś rodzinę i trochę szkoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chrupp Re: Ludzie z TENBIT.PL 22.09.16, 22:05 Jezu, rogate ranczo, wspaniałe wspomnienia i wspaniali ludzie <3 Czasem sobie wspominam... A to już tyle lat minęło. Chrup. Odpowiedz Link Zgłoś
zieloneciekawostki Re: Ludzie z TENBIT.PL 26.01.14, 11:40 Hmm.. miałam kiedyś blogi na tenbicie, ale teraz przerzuciłam się na blogspota i jestem zadowolona ;) zieloneciekawostki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jusiakowa Re: Ludzie z TENBIT.PL 17.07.14, 23:17 na początku różowa pantera, później już tylko pantera :D Odpowiedz Link Zgłoś
daenerys92 Re: Ludzie z TENBIT.PL 27.07.14, 22:59 Hej mam ten sam problem co wy. Prowadziłam bloga 8 lat! Od podstawówki przez gimnazjum i liceum.. Pewnego dnia zaglądam na tenbit, a tu nic nie ma! Strasznie mi przykro, bo przepadła masa wspomnień i nagle zaczęłam żałować, że nie pisałam tego wszystkiego w zeszycie - tak sie nie robi!!!!!!!!!!! Pamiętam, że kiedyś podobny problem był z mylogiem, który ostatecznie jednak dalej działa i pamiętam, że podali wtedy info, że można się było do nich zgłosić mailowo i przywracali stare blogi, po podaniu adresu. Myślałam, że tak będzie i w tym wypadku.. Że zostawią jakiś konakt, żeby można było choć na chwile wejść - skopiować/wydrukować sobie wpisy i tyle. Zawsze wszędzie chwaliłam tenbit i polecałam, a tak mnie zawiódł.. Jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
nikkie94 Re: Ludzie z TENBIT.PL 13.10.14, 01:32 HALO, HALO CZY JEST TU KTOŚ JESZCZE Z TENBITU? ; > Ja co prawda nie miałam żadnej ksywki, przynajmniej nie pamiętam, ale szukamy z drugą znajomą z tenbitu ''naszych'', więc jeśli tu ktoś kiedyś zajrzy, zapraszam na gg: 47841361 Tęsknimy za rodzinkowo-wporzowymi ludźmi! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
reiko666 Re: Ludzie z TENBIT.PL 28.11.14, 03:27 Milion dobrych wspomnień mam z tym portalem.. Do tej pory nie mogę znaleźć takiego podobnego, mimo iż mam prywatny pamiętnik na mylogu, ale to nie to samo... ;< I ci wszyscy wspalniali ludzie... Chyba ze wszystkimi pourywały mi się kontakty i mimo, że udzielałam się tam na wielu blogach, to też raczej nie należę do tych 'znanych'. Ale w sumie to mniejsza z tym, mam nadzieję, że kiedyś te dobre czasy powrócą. :) Jak coś to podaję gg: 5344755 (tak, używam jeszcze tego starożytnego wynalazku ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
black_elite Re: Ludzie z TENBIT.PL 27.05.15, 22:48 Ja miałam swojego bloga na tenbicie, mój nick to mdebesciara. Prowadziłam go ponad 10 lat, od gimnazjum do czasów studiów. Jest mi bardzo przykro, że nie wiedziałam o planach zamknięcia całego portalu i nie skopiowałam notek z najważniejszych chwil mojego życia. Weszłam po 1,5 roku od zamknięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
tynka0411 Re: Ludzie z TENBIT.PL 28.01.18, 00:38 o ja cie :) nie myslałam, że ktoś jeszcze tego szuka :) też kiedys mase czasu spędzałam na tenbicie, żaden serwis mi sie potem tak nie spodobał, już nawet nie pamietam ile to czasu minęło... z 10 lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś