Dodaj do ulubionych

jednoślady

13.08.13, 15:00
Hejka, zastanawialam sie nad kupnem roweru miejskiego. Od pazdziernika zaczynam studia na 2 kierunkach i zalezy mi na szybkim przemieszczaniu sie po miescie. Chcialabym jakis designerski model i taki na ktorym latwo sie jezdzi (jestę leniwa). HELP!!!!!!
Obserwuj wątek
    • zyszekmateusz Re: jednoślady 13.08.13, 15:14
      Co studiujesz? :D Terz jst pelno designerskich modeli, ale jednk wole te 'smietnikowe' i sam sobie przerobic.
      • studentkaolka Re: jednoślady 20.08.13, 11:00
        Studiuje prawo i filozofie...a co myslicie i skuterach? Sa tu jacys fani?
        • zyszekmateusz Re: jednoślady 20.08.13, 11:16
          moj znajmy ma skuter elektryczny i jest opor zadowolony. Ciszy, łatwy w obsludze, szybko rusza...no i jest lans na miescie ;)
    • panpietruszka Re: jednoślady 14.08.13, 13:06
      Ja kupiłem dziewczynie rower miejski crossa i bardzo jej się podoba.
    • donejr Re: jednoślady 20.08.13, 11:29
      A ile byś chciała przeznaczyć na rower ?

--
      tutaj
      • studentkaolka Re: jednoślady 20.08.13, 12:26
        Mysle ze max 2 tys... Zdaje sobie sprawe ze skuter to troche wiekszy wydatek. zyszekmateusz mozes cos wiecej powiedziec na temat tego skutera? Twoj znajomy poleca jakis konkretny model? z gory dzieny!
        • zyszekmateusz Re: jednoślady 20.08.13, 15:29
          Moj znajomy ma ten model...www.e3scooter.com/em05-slawny-osobowa/ tak jak pisalem jest opor zadwolony, mozna nim jezdzic nawet po sciezkach. Dal mi sie przejechac pare razy, lekko rusza i jazda jest meeega przyjemna. Poza tym rowery teraz maja wsyscy a skutery...to juz wiekszy lans ;)
          • studentkaolka Re: jednoślady 26.08.13, 11:42
            Fajny ciekawe czy w innych kolorach tez maja a twoj kumpel dlugo juz smiga ? nie popsulo sie nic ?
            • zyszekmateusz Re: jednoślady 26.08.13, 12:04
              ha dziala bez problemowo! a jaki bys chiciala kolor? www.e3scooter.com/em07/ ten jest extra ale cena tez spora, smigac takim to klasa :)
              • studentkaolka Re: jednoślady 10.09.13, 13:44
                grzebalam dalej i dalej i ostatecznie waham sie pomiedzy
                www.e3scooter.com/em31-classic-dwumiejscowego/
                i ewentualnie ten:
                www.e3scooter.com/em05-slawny-osobowa/
                ale nie tak grubo u mnie z hajsem, wiec skłaniam sie coraz bardziej ku temu drugiemu ;)
                • biznesmannpiotr Re: jednoślady 11.09.13, 12:09
                  Witaj Olu :) również zastanawiam się nad kupnem skutera, ale jako prezent dla żony i przeglądałem między innymi te same skutery, którymi Ty się interesowałaś. Czy może wybrałaś już, który ze skuterów zamierzasz kupić? Bardzo chętnie dowiem się czegoś więcej o skuterze od użytkownika tego pojazdu :)
                  Planuję zakupić taki www.e3scooter.com/em31-classic-dwumiejscowego/ w wersji czerwonej, ale ostatecznie jeszcze nic nie postanowiłem. Czekam na jakieś informacje od Ciebie, kiedy tylko zakupisz ten skuter i zaczniesz go używać.
                  • studentkaolka Re: jednoślady 16.09.13, 12:25
                    przyznam szczerze, że to miedzy innymi twoj post zachęcił mnie ostateznie do kupienia tej maszynki ;) i w koncu go mam:D ogarnęlam, że rower to jednak słabsza opcja, bo nie umiem jakoś szybko popylać rowerem wiec rozbiłam świniaka z kaską i jestem teraz mega zadowolona:D kupilam od e3scooter em31 w czerwonym kolorze, jak chcesz to moge zalinkowac jakies fotki bo juz mu porobilam :3 jaram sie!
                    • langusta22 Re: jednoślady 19.09.13, 14:24
                      I jak się jeździ skuterem po mieście? Pamiętam, że kiedyś (dawno dawno) chciałem mieć skuter, właściwie to już prawie kupowałem, ale ostatecznie się rozmyśliłem. Uznałem, że nie ma co wydawać pieniędzy skoro mam samochód, jakby co to też podjadę komunikacją miejską, bo dla mnie to żaden problem.
                      • Gość: mizerka Re: jednoślady IP: *.tim.com.pl 15.10.13, 12:29
                        Skuter jak do tej pory spisuje sie na medal;) narzekalam na początku na dosc wolna jazde w porownaniu do spalinowego, ale z czasem da sie przyzwyczaic i potem widzi sie tylko pozytywne aspekty :D w sumie czasem wole ciut wolniej a bezpieczniej , wszedzie tez moge go podladowac jak tylko znajde gniazdko.Full wypas. No i co najwazniejsze jezdzac po miescie tylko smieje sie z ludzi tkwiacych godzinami w korkach a ja mykam sobie spokojnie chodnikiem jak ulica jest zapchana nic dodac nic ujac:P sama frajda i jak na razie zero problemów.
                        • Gość: biznssmannpiotr Re: jednoślady IP: *.tim.com.pl 15.10.13, 12:43
                          Przyglądam się waszej rozmowie i muszę przyznać, że sam zainspirowałem się kupnem takiego skutera dla swojej żony, czytając niektóre fora. Moja żona jest nim wprost zachwycona i mimo,że nie jeździ tak szybko jak spalinówka, nie muszę się martwić, że coś jej grozi na drodze, bo skuter jest całkowicie bezpieczny. Śmiało jeździ nim teraz do pracy i do domu i nie słucham już narzekań, jak to korki uprzykrzają jej życie a pokonuje codziennie spory kawałek. Chwali sobie, że może jeździć nim po chodnikach. W pracy zawsze ma możliwość podładowania akumulatora na droge powrotną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka