barbarawitecka 23.05.15, 11:02 Czy zdecydowalibyście się na kurs masażu gorącymi kamieniami Właśnie mam możliwość ukończenia tego szkolenia klik . Podobno cieszy się to rosnącą popularnością i masaż jest przyszłościowy. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-sk Re: kurs masażu 12.08.15, 11:25 Czemu nie? Takie umiejętności zawsze się przydają - można dorobić sobie parę groszy masując ludzi. Sama myślę o uczęszczaniu na kursy masażu Wrocław, ale nie wiem, czy w połowie kursu nie braknie mi motywacji, dlatego jeszcze wstrzymuję się z tą decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-jaw Re: kurs masażu 26.08.15, 06:12 ja uczyłam się w Akademii Masażu Karuna. Jestem mega zadowolona namiary tutaj www.akademia-masazu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
63martyna Re: kurs masażu 24.09.15, 11:06 Myślę, że to przyszłościowy kierunek, coraz więcej osób będzie korzystało z tych sposobów relaksacji. Także dla wielu osób starszych masaż jest koniecznością, a społeczeństwo się starzeje. Jeśli ktoś czuje, że spełniałby się w tym zawodzie to myślę, że jest to dobry pomysł. Ten kurs masażu Gdańsk biostudio.pl/kurs-masazu-gdansk kończy się egzaminem i uzyskaniem dyplomu. Odpowiedz Link Zgłoś
hdcomta Re: kurs masażu 24.09.15, 14:43 Pewnie tak, tylko czy potem są klienci na takie usługi bo nie sposób wydać kase na kursy a potem ludzie nie chcą z tego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
63martyna Re: kurs masażu 27.09.15, 00:12 Najgorzej jest na początku, moim zdaniem dobry masażysta zawsze znajdzie stałych klientów którzy będą chcieli do niego wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
kursy.heros Re: kurs masażu 09.02.16, 16:01 KURSY MASAŻU I, II, III stopnia oraz jednodniowe warsztaty tematyczne! Warszawa | Katowice Centrum Szkoleniowe HEROS, jest niepubliczną Placówką kształcenia ustawicznego, prowadzącą nauczanie w formie kursowej w oparciu o Ustawę o Systemie Oświaty (z dn. 7 września 1991 r. Dz.U. z 1996r. nr 67, poz 329 z późn. zm.). Nadzór pedagogiczny nad Placówką sprawuje Kuratorium Oświaty. CS HEROS prowadzi zajęcia w oddziałach WARSZAWA, KATOWICE oraz kursy wyjazdowe nad jeziorem ? KRZYWONOGA (pod Olsztynem). ODDZIAŁ WARSZAWA ? CENTRUM MIASTA przy ul. Marszałkowskiej 99a/5a (przy Rondzie Dmowskiego) w bliskim sąsiedztwie Dw.Centralnego, PKiN, Galerii Centrum czy Rotundy ? tel 22 424 8484 ODDZIAŁ KATOWICE ? ul. Matejki 2 (przy Pl.Wolności) usytuowany jest również w CENTRUM KATOWIC w bliskiej okolicy Dworca PKP, pętli autobusowej ? tel 32 718 6464 Po ukończeniu kursu nasz Słuchacz otrzymuje Dyplom (w jęz. polskim, angielskim lub niemieckim), oraz Zaświadczenie zgodne z MEN-III/1- na mocy ustawy o systemie oświaty i zezwoleniem Biura Edukacji m.st Warszawy oraz Kuratorium Oświaty uprawniające do prowadzenia działalności /założenie własnego gabinetu lub podjęcie pracy jako masażysta/ zgodnej programowo z ukończonym kursem. Współpracujemy z Urzędami Pracy ? kurs dostosowany do wymogów Ustawy z dn. 1.02.2009 roku/sfinansowanie kursu przez UP/ Placówka prowadzi kursy finansowane przez Urzędy Pracy dla osób bezrobotnych dostosowane wymogami do Ustawy z dnia 1.02.2009 roku. Specjalnie dla naszych absolwentów atrakcyjne rabaty na stoły do masażu f-my ?HABYS? www.heros.pl Odpowiedz Link Zgłoś
medioland_pl Re: kurs masażu 09.03.16, 15:52 Umiejętność, która może się przydać chociaż nie musi ;) o ile zaopatrzysz się w kamienie i od czasu do czasu będziesz taki masaż komuś robiła to czemu nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia781 Re: kurs masażu 17.06.19, 12:08 Myślę, że warto zainwestować w taki kurs. Generalnie warto się doszkalać :) Polecam też kursy Day SPA Vitao: www.spavitao.pl/szkolenia. Sprawdzałam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
annap121 Re: kurs masażu 27.08.20, 15:36 Również można skorzystać z oferty Cosinusa. Można za darmo zrobić u nich technika masażu i uzyskać państwowe uprawnienia do wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
annap9 Re: kurs masażu 31.12.22, 18:58 Teraz jest ogromne zainteresowanie masażem. Sama początkowo miałam wątpliwości czy będę miała klientów, ale teraz nie narzekam na brak pracy. Też jakiś czas temu zaczynałam swoją przygodę z masażem. Natomiast na początek postanowiłam zrobić bardziej ogólny kurs, żeby poznać podstawy i różne techniki masażu. Zdecydowałam się na zrobienie kursu w Krajowym Instytucie Medycznym i to był świetny wybór! Poznałam kilka technik masażu, po zakończeniu kursu uzyskałam solidną dokumentację, dzięki której dostałam pracę. Teraz już wiem, że ajurweda jest dla mnie i dalej doszkalam się w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
nataania Re: kurs masażu 22.05.23, 23:12 Moja kumpela jest po takim kursie i jest bardzo zadowolona. Tylko ona już jest pełnoprawną masażystką. :) A ja dopiero jestem po pierwszym w moim życiu kursie masażu. Było super. Załapałam bakcyla w Akademii Manualni. Mega profesjonalne podejście do kursantów, ale na szczęście bez spiny, więc dobrze się przyswajało wiedzę. Kolejny kurs też planuję u nich zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś