ralston Re: Śliwki;) 12.10.04, 09:13 No dobrze - następny będzie placek ze śliwkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Śliwki;) 12.10.04, 21:29 U mnie już był, ostatni kawałek zjadłam dzisiaj rano. Teraz to tylko wspomnienia mi zostały i smutek ;( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Śliwki;) 12.10.04, 22:00 Dziękuję :) Czy to znaczy, że powidła skończyły się definitywnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dawno temu! 13.10.04, 19:50 all2 napisała: > a to na to przyznam się nie wpadłam :) Radze szybko nadrobic braki;) Powiem jeszcze, ze przeszedl Ci kolo nosa interes zycia;) Otoz: zanioslam do pracy jeden sloiczek, zrobilismy zrzute na chalke i maslo i sie raczylismy. Kilka dni pozniej zglosila sie uczestniczka degustacji z pytaniem czy wlascicielka praw autorskich do owej poezyji kulinarnej nie zechcialaby sprzedac kilku sloikow, bo ciocia z Anglii pozada prawdziwych powidel. Niestety, na zorganizowanie ich byl tylko jeden dzien, dlatego transakcja w ogole nie wyszla na swiatlo dzienne. Ale tak czy siak zapadly w pamieci redakcyjnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Śliwki;) 03.03.05, 13:53 A próbowaliście tego reklamowanego ostatnio w telewizji soku śliwkowego? Odpowiedz Link Zgłoś