Dodaj do ulubionych

kinia racconta...

15.11.04, 21:37

p.s.
to jest wątek na opowieści Kinii po powrocie z Italii...
Obserwuj wątek
    • columbia czekamy z rumieńcami na bladych pyszczkach ; ) 15.11.04, 21:40
      • pinkpanther Re: czekamy z rumieńcami na bladych pyszczkach ; 16.11.04, 20:36
        to proszę mi najpierw napisać, jak tęskniliście!
        • columbia bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzo 16.11.04, 20:42
          bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzo
          i tak do 10 000 : )))
          • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 16.11.04, 20:49
            a ja się bardzo cieszę, że mamy nowe forum!!
            • columbia Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 16.11.04, 20:51
              pewnie, że fajnie : )

nudziarze i smutasy z krakowskiego forum mogą nas teraz pocałować ....
              • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 16:24
                > nudziarze i smutasy z krakowskiego forum mogą nas teraz pocałować ....

hehe, nudziarze powiadasz...;))
                • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 16:37
                  ...czekamy na opowieści...
                  ...chętnie obejrzymy zdjęcia...
                  :)

• pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 20:28
                    mam kilkanaście w komórce ;)
                    • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 20:29
                      ... jak było ???
                      • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 20:29
                        gdzie dokładnie byłaś?
                        • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:42
                          haloooooo

w jakim mieście byłaś?

no, chyba, że to tajemnica...
                          • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:45
                            nie tajemnica
                            ale ty nic nie mówisz o sobie
                            to co ja mam tak rozpowiadać?
                            • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:46
                              :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              ale co mam mówić??
                              • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:48
                                wszystko masz mówić
                                • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:50
                                  :)))))
                                  uwaga mówię : WSZYSTKO, WSZYSTKO...
                                  WSZYSTKO, WSZYSTKO
                                  WSZYSTKO, WSZYSTKO
                                  WSZYSTKO, WSZYSTKO

WSZYSTKO, WSZYSTKO WSZYSTKO, WSZYSTKO

WSZYSTKO, WSZYSTKO
                                  • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:52
                                    no dobra byłam w sercu toskanii
                                    • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:57
                                      www.toskania.neostrada.pl/gatti/gatti.html

;)
                                      • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 21:59
                                        och och och
                                        • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 22:00
                                          te są naj
                                          www.toskania.neostrada.pl/gatti/gatto18.jpg
                                          • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 22:02
                                            łojojojojojoj
                                            kochana muszę iść popracować
                                            • cedrowa_gorka Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 22:03
                                              no to pa :)
                                              • pinkpanther Re: bardzobardzobardzobardzobardzobardzobardzobar 17.11.04, 22:04
                                                papapapappapapapapapapa
                                      • hetero_sapiens zaintrygowal mnie ten gumowy kaktus 19.11.04, 23:09
                                        ;)

• columbia Re: zaintrygowal mnie ten gumowy kaktus 19.11.04, 23:11
                                          wygląda na prawdziwy....
                                          • hetero_sapiens Re: zaintrygowal mnie ten gumowy kaktus 19.11.04, 23:23
                                            nie widze na nim kolcow..
                                            • cedrowa_gorka Re: zaintrygowal mnie ten gumowy kaktus 20.11.04, 20:09
                                              ...co z tym kaktusem...;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka