Dodaj do ulubionych

Nowe boiska dla piłkarzy amatorów

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.05.05, 18:56
Czy do dojścia do takich wniosków potrzeba było aż jakiegoś kolegium byłych
działacvzy PZPR? Czy do dojścia do takich wniosków potrzeba było blsiko aż 3
lat urzędowania? Wystarczyłoby jedynie dobrze wsłuchiwać się w głos
mieszkańców!!! Czyżby zbliżały sie jakieś wybory? Jeśli tak to chciałbym,
żeby wybory odbywały sie co roku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.udn.pl 15.05.05, 21:24
      Po co budować nowe jak boisko Startu od lat nie jest wykorzystane.Czy nikt z
      władz nie interesuje się tym obiektem ? Od czasu do czasu jakaś drużynka
      pokopie sobie w piłkę.Raz w roku wystawa psów.A boisko z budynkiem niszczeje. W
      bydynku Startu znalazły siedzbę firmy nie związane ze sportem.Ba,nawet stacja
      gazowa. Na obiekcie sportowym wszystko ,tylko nie sport.A Pan Nita wyrzuca
      pieniądze miasta i tworzy nowe.
      • Gość: Ogórek Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.33.radom.pilicka.pl 16.05.05, 19:00
        Zarombiście na kapturze będzie gdzie grać !!!!!!1pozdro dla gela olka i żyłki
        OD OGÓRA
    • Gość: mamborero Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 16.05.05, 14:40
      oczywiscie wladza na POKAZ robi uklon w strone "sportowców"-by odwrocic uwage
      od o wiele wazniejszych celow jakim jest np przede wszystkim ROZWÓJ KULTURALNY
      naszego miasta."sportowców" u nas dostatek.wystarczy wysjc pod klatke.tez mi
      gest!
    • Gość: Żyłka Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.radom.pilicka.pl 16.05.05, 16:30
      ale będzie zajebiście, codziennie będziemy grać. ****KAPTUR CITY****
    • Gość: irka Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.udn.pl 16.05.05, 19:08
      A do kogo należy teren przy ul. Czarnej na Ustroniu? Z tego co powinno być
      wszystkim wiadome i Panu Nicie również, na Ustroniu o gruntach powinni
      decydować członkowie Spółdzielni a nie "kolegium prezydenckie". Z rozpędu to
      władze gminy Radom gotowe są do zaanektowania całego Osiedla. Od czerwca będą
      działać nowe organy przedstawicielskie Spółdzielni i dobrze by było wstrzymać
      się z takimi pomysłami. Odchodząca Rada Nadzorcza nie powinna już podejmować
      żadnych ustaleń z Gminą. Tą samą Gminą, która wepchnęła na Ustronie zbiornik na
      ścieki deszczowe. Boiska są potrzebne, to jest poza dyskusją, natomiast nie
      powinno się o tym decydować w trybie nakazowo- rozdzielczym. No ale jak widać
      na załączonym obrazku, ludzie się uczą a do władzy nic nie dociera. i
    • Gość: a co cie to Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.05.05, 20:21
      jak zwykle huje obiecuja a nic w tym zasranym miescie nie robia
    • Gość: lama Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:08
      to wspaniała inicjatywa, doskonały pomysł, brawo !!!
      wszystkie młokosy, które chcą pokopać, powinny mieć gdzie to robić i to nie tylko dlatego, żeby wychować kolejnych Bońków czy Dudków, ale chyba najważniejsze jest, że to jest bardzo dobre zajęcie, odciagające od wielu podłych rzeczy, na jakie są narażenie małolaty w dzisiejszych czasach, a młode grajki w masowych ilościach bardzo to lubią i świetnie się potrafią organizować, żeby sobie pograć
      ja juz jestem za stary i nie grałem dawno w piłkę, ale muszę powiedzieć, że gdyby nie osiedlowe boisko i koledzy, z którymi grałem w piłkę, wiele bym stracił :-)
    • Gość: Sim Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.udn.pl 10.06.05, 16:39
      Widziałem dzisiaj, nowofundowane przez miasto, boisko na Ustroniu przy ul.
      Czarnej. Jednym słowem - żenada. Jest niewiele wieksze od boiska do koszykówki,
      a bramki... chyba do piłki ręcznej. Czy w tym cholernym mieście nie można
      zrobić czegoś porządnie, cały czas prowizorka na odpie... się. Pan prezydent ze
      świtą pewnie przyjedzie, uroczyście otworzy i zadowolony odjedzie, a my
      zostaniemy z boiskiem dla przedszkolaków...
      • Gość: Bartosz Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.tiger.com.pl 13.06.05, 14:25
        Gość portalu: Sim napisał(a):

> Widziałem dzisiaj, nowofundowane przez miasto, boisko na Ustroniu przy ul.
        > Czarnej. Jednym słowem - żenada. Jest niewiele wieksze od boiska do koszykówki

Faktycznie - wstyd. Kto ma tam grać i w co?
        A przecież dawno temu było w tym miejscu boisko o normalnych rozmiarach (tak
        zwane "białe bramki", kto to jeszcze pamięta?), więc dla tej tandety nie ma
        uzasadnienia.
        No ale w zamian można sobie od niedawna pograć w piłkę wodną.
    • Gość: Beniaminek Re: Nowe boiska dla piłkarzy amatorów IP: *.udn.pl 10.06.05, 19:22
      Na Michałowie (przy PSP 3)też miało być robione boisko ze sztuczną
      nawierzchnią, było głośno o tym przedsięwzięciu , nawet pan prezydent kase
      obiecał i nic .Mi się wydaie że pana Prezydenta Marcinkowskiego tylko na tyle
      stać, czyli na nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka