poziomk 21.12.04, 08:42 jak to w przyrodzie bywa, wlasnie mamy za soba najdluzsza noc. Od dzis bedzie dnia przybywac. Zima zawitala co widac po takim bialym i sliskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 08:55 poziomk napisał: > jak to w przyrodzie bywa, wlasnie mamy za soba najdluzsza noc. Od dzis bedzie d > nia > przybywac. I to jest najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia :) Zima zawitala co widac po takim bialym i sliskim Straszą, że to białe i śliskie zdąży jednak spłynąć przed Świętami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: komunikat zimowy 21.12.04, 09:12 ralston napisał: > Straszą, że to białe i śliskie zdąży jednak spłynąć przed Świętami... :( Nie zdąży. Mam to zagwarantowane w cyrografie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
karokaro Re: komunikat zimowy 21.12.04, 08:59 poziomk napisał: > jak to w przyrodzie bywa, wlasnie mamy za soba najdluzsza noc. Nie odczułam tego :-( Od dzis bedzie d > nia > przybywac. Bliżej do wiosny :-) > Zima zawitala co widac po takim bialym i sliskim Ale na Święta nie ma byćjuż biało :-( K. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: komunikat zimowy 21.12.04, 09:25 >Ale na S´wie˛ta nie ma byc´juz˙ bia?o :-( dla mnie nie musi, sanki odstawilem pare....nascie, lat temu - moze i wiecej? :) a na Malysza moge popatrzec w tv Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 09:26 Ale ja wyciągnąłem swoje sanki sprzed kilkunastu lat i znowu są w użyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: komunikat zimowy 21.12.04, 09:44 no ale nie sadze , ze ty je uzywasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 11:13 Używam ich jak najbardziej. Do wożenia dzieci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: komunikat zimowy 21.12.04, 11:32 jako sila pociagowa..... a sprobuj odwrotnie, ty jako ten wozony.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 11:51 No niestety nadszedł już ten moment, że się człowiek tylko na siłę pociągową nadaje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: komunikat zimowy 22.12.04, 01:41 Nie, Rals. Nadszedł ten moment, że dzieci zaczynają się na siłę pociągową nadawać :D Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: komunikat zimowy 21.12.04, 09:49 www.pani.wtorek.strefa.pl/M/snieg.jpg tak to mniej wiecej wyglada, ale ja i tak wole wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 11:15 Aż mi się zatęskniło za taką zimą... Ale może już niedługo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: komunikat zimowy 21.12.04, 22:12 Uprzejmie informuje, ze wejscie Slonca w Koziorozca czyli poczatek zimy mialo miejsce dzis o godzinie 13.42 . Na descendencie ingresu w pierwszy zimowy znak siedziala Wenus - wiec zima powinna byc towarzyska:) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: komunikat zimowy 21.12.04, 22:27 Jejku! To super! Wołam kontaktów towarzyskich jak kania dżdżu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 21.12.04, 22:47 A co ostatnio się robota daje we znaki? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: komunikat zimowy 21.12.04, 22:56 Same służbowe sprawy. Dwa razy papa na lepiku... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: komunikat zimowy 23.12.04, 10:43 Wraz z nadejściem nowej pory roku, jesienne chandry przechodzą w zimowy blues i będą trwać aż do wiosennego przesilenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: komunikat zimowy 23.12.04, 10:53 u was tez handry i deprechy?. myslalem, ze to tylko u mnie.... i tak sie zastanawialem z jakiego powodu A tu pani Jesien tak dzialala. No na reszcie zima moze humor bedzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: komunikat zimowy 23.12.04, 10:57 W ogole nie mialam czasu tej jesieni ani zimy na nastroje...Na swiateczne tez nie :( Ale zaraz bierzemy sie za pieczenie piernikow i wszystko sie nadrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: komunikat zimowy 23.12.04, 11:17 U mnie pierniki już upieczone. Zostało właściwie już tylko zapakować prezenty i spakować się na podróż. Jutro rano - do Białegostoku! Odpowiedz Link Zgłoś
awee podobnie :) 23.12.04, 11:26 ralston napisał: > U mnie pierniki już upieczone. Zostało właściwie już tylko zapakować prezenty i spakować się na podróż. Jutro rano - do Białegostoku! Z piernikami i prezentami. A jutro rano - do Warszawy! Ciekawe, w którą stronę będzie większy tłok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: podobnie :) 23.12.04, 11:28 Pomachamy sobie w Ostrowii Mazowieckiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: komunikat zimowy 26.12.04, 00:57 Rok temu nazywalo sie to "Bedzie lepiej". I co poniektorzy pytali o Lepieja;) Odpowiedz Link Zgłoś