Gość: j.k. IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 11:33 Wiem! to napewno boski palec Allaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin 16 kg ? IP: *.g3.pl 30.12.04, 11:57 Ciekawe skąd wiedzieli, że 16 kg a nie 15 czy 17? ;) Czyżby ślepy przelicznik tłumacza z innego systemu miar? Skoro szczątki skały zostały wyzbierane, to chyba tylko wagę można określić po zniszczeniach jakie wywołało uderzenie? A dokładność wagi do 1kg chyba jest niemożliwa do określenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: 16 kg ? IP: *.mi.sprintbbd.net 30.12.04, 12:50 Pewnie to boskie usta Allaha podpowiedzialy komu trzeba, ile ten jego "boski palec" wazyl, zanim sie rabnal w dom i sie rozlecial. A propos, czy na podstawie wagi palca mozna okreslic wage samego Allaha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Meteor uderzył w dom IP: *.hc-sc.gc.ca 30.12.04, 15:38 Gość portalu: j.k. napisał(a): > Wiem! to napewno boski palec Allaha !!! Podejrzewam, ze byl to meteoryt jednak (nie meteor). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking Allahisci sa zlodziejami... IP: *.cm-upc.chello.se 30.12.04, 16:02 ...bo nawet kamien ukradna. Potem otworza nowa zboczona i wredna (sekte) religie i beda mieli tenze kawalek skaly z 'niebios' za cialo boskie. P.S. Szkoda, ze nie spadlo wiecej tych meteorow pokrywajac polac calego bliskiego wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zla_suka Katolicki Bóg chce sie rozprawic z islamistami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:24 Ja wam to mowie. Jak nie fale tsunami to meteoryty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allach jest wielki W tym jest cos ! Allach ma ich chyba juz dosc !! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.12.04, 17:12 Allach jest wielki podobno mial 160 cm wzrostu.W paradisie zabraklo dziewic,a te szwaczki nienadazaja zszywac tych c.. .!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you-know-who Re: Meteor uderzył w dom - IP: *.telia.com 30.12.04, 23:15 Nie ma powoow do niepokoju. Meteor nie dokonal wiekszych szkod. Nieoficjalnie, dobrze poinformowane zrodla CIA doniosly, ze zapalnik nawalil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ? Kawałek skały z kosmosu waży co najmniej 16 kilogr IP: 82.160.68.* 01.01.05, 18:31 skały? Odpowiedz Link Zgłoś