baloo 26.01.05, 01:16 Dzis dziekuje hurtowo : Mille, Olemu, Blizniakowi B. - za przesylki. Efcekurz - za przygarniecie i matczyno opieke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 07:42 Niniejszym dziekuje za przesylki: Olowi, Pierance i BrezlYemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 08:27 A ja dzeikuj Fiori za historie o indyku na Jezyku. Znowu sie cos komsu pomylilo i stad wszystko. Jak ja to lubie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 08:32 :) dygam z wdziekiem, milo mi od samego rana Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 08:50 A ja Millefiori za przesylke a Balumowi za zjawienie sie i obsypanie dobrociami :-) No i korzystam: z malutkim opoznieniem lecz niemniej szczerze Vaudowi za przesylki wszelkiego sortu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 09:01 Ponownie ja - dziekuje BrezlYemu za paczke na suwak. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 09:35 Ja chciałabym podziękować Anchan za kopertę! More than happy! Przeczytałam od razu. Mniam! Tylko nie wiem jak się zrewanżować. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 09:41 A tak, Brezlyemu za paczkę na suwak też serdecznie dziękuję. 'Primitive UFOs' is my favourite Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 11:48 dziekuje Millefiori za wszystko.Co sie nie otwiera odeslac poczta zwrotna,sie naprawi. Brezlemu za Larsona, jest... i tu nie wypada jednak w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 16:07 I znowu ja: Olowi dziekuje slicznie za przesylke. Zamknieta czesc, ktorej nie dalam rady otworzyc, zgodnie z instrukcja odesle z prosba o przepakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 16:32 ja tez jeszcze BrezlY'emu. Sama nie wiem, ktory najsliczniejszy. Another great moment in evolution? he heee... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 18:16 Dziekuje Wam wszystkim, ze mi sie chce szybko-szybko zaraz po wstaniu leciec na kompa i popatrzec costa noca wydziwiali. Czytam przy kawie dlawiac sie bulka i raznym krokiem ruszam budowac lepsze dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 08:08 A ja chcialam powiedziec, ze Blizniaczka Vaud napisala dokladnie to, co tez chcialam powiedziec i za co podziekowac. Jednoczesnie pieknie dziekuje BrezlYemu za paczke z kontrola jakosci, w imieniu swoim i Pana M, z ktorym sie paczka podzielilam. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 26.01.05, 18:58 aha, chcialbym jeszcze podziekowac Blizniakowi za Kontrol jakosci ;o) Miodzio. Siemi przypomnialo, ze kiedys w Trujmiescie widzialem na podobnej ruderze napis "Program X Zjazdu PZPR krokiem w XXI wiek". Aparatu nie mialem, szfak, a poza tym kolejka mknela niczym zlota szczala. aha. Blizniaku : chcialbym tez moc (muc) podziekowac Ci za Larsona. Znaczy dziekowac z dolu. Na razie dziekuje z gory. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 09:58 Anchan serdecznie i goraco z mroznej Budy dziekuje za przesylke! powalilo mnie na snieg pod skrzynka z wrazenia, gdym niecierpliwie rozerwala koperte i zobaczylam co! O jerumpajtasz! Jak wieczoru doczekam z czytaniem???? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 10:17 Ja przeczytałam całość od razu - zalety późnego wracania do domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 11:49 Cieszę się, że doszło w całości i mam nadzieję, że ty też jesteś w całości. Nie gniewacie się za nieprzyzwoite pocztówki? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 12:43 Dziekuje, zlego diabli nie biora, dobrego anieli strzega; do wyboru;) Ladny orzel, lekko poddepniety, sie na sniegu ostal na pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 11:23 Chciałabym podziękowac Brezlemu za Larsona, którego mi zapodawał od Pierwszych Początków, cierpliwie zaszczepiając we mnie Właściwe Podejście do Rzeczywistości - dozgonnie wdzięczna P. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 11:42 Dziękuję Fiori za Żuławskiego (mam Ucieczkę do Afryki), B. za Larsony, Vaud za fotki (nie jesteś mną, mnie jest zdecydowanie więcej) i wszystkim za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 12:45 Anchan, pocztowka byla nad wyraz konstruktywistyczna i za nia odrebnie Ci niniejszym dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 13:36 Fiori tobie za larsony tusind tak. Uosiowego wyslem Uosiowi osobiscie, czy ty juz to zrobilas? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 13:50 Brezlemy dziekuje bardzo - smaczne bylo i siem oblizuje jeszcze teraz ;o) Mille - dziekuje jusz , apoprosze jeszcze raz, ale takom wersje, co sie chce odzipowac. Bo ta wcale sie nie odzipia. Wdzieczacy sie wdzieczny B. PS : A propos - wiecie skad sie wzial witkacoski Genzyp Kapen ? Eeee, tak sie tylko pytam. Na pewno wiecie . Smoki. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:03 Juz przepakowuje i jeszcze raz expediuje. A nie wiem, czemu sie nie chce rozpakowac? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:09 Tesz nie wiem, marudzi cos, ze Zip nie tenteges, a przed chwila ten sam Zip mi brezlowego Larsona bez nikakich odzipnal. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:08 taka ja np. to nic nie dostalam... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:10 Moze nie bylas grzeczna ? Emusi na dobranoc causka nie dalas, na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:13 Jak marudzi, to zlekcewazyc, ma dzialac! Mnie tez marudzi, dostaje klikiem kasujacym w leb i otwiera bez protestow. Poslalam w plasterkach. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:40 aha, probowalem. Normalnie, jak cap w kapuscie sie zaparl obunusz. Ale plasterki dotarly, wiec se je przesypalem gdzie trzeba. Dzieki mille fois, Millefiori ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:17 Jakto nie! Najgrzeczniejsza! Gdzie mój Larson!? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 27.01.05, 14:14 Na Pieransa poslalam. A wiesz, jak z yaha do Ciebie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.01.05, 07:51 Anchan, baaaardzo... you made my day and the next one too. Teraz Pan M przytupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.01.05, 07:56 I jeszcze raz ja: Olowi bardzo serdecznie dziekuje za paczke. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.01.05, 08:34 A tu dziekuje Fiori za L2, ktorymi sobie pewnikiem takie i owakie mury przyozdobie, beda mialy wysmienity powod, zeby nie runac. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.01.05, 16:35 Dziękuję Millefiori za Tweina bo ja jak to chlop o babach nie wiem nic. Brezlemu za manifest, który w odpowiednim, tzn.. pomaranczowym swietle stawia filozofów. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 01.02.05, 10:42 Dziekuje Anchan za snail golembia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 15:47 Dziękuję Fiori za lekarstwo. Zastanawiam się nad dawką. Brezly, ślimak był wyjątkowo opierzały. Do Budy dotarł szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 15:57 aha, ja tez zazylem. cale opakowanie od razu i teraz sie boje. Ale dzieki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:05 Ja jak zwykle nie dostałam. Wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:14 Paczka wg. zegarka była wczorajsza. są takie perfumy "fcuk her" i "fcuk him" Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:18 a, fcuk ;-) pamiętam jak mnie zatkało ze śmiechu jak po raz pierwszy zobaczyłam fcuk na koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:24 www.fcuk.com/fcukadvertising/ Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:21 Anchan: Dawkowac w miare potrzeb. Pieranka: trzeci raz juz wysylam, masz wyjatkowo pazernego listonosza, czyco? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:34 Eno, Księciuniem jest, na pewno który tam poskoczy i mu ją wypucuje Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:38 Ja tam z wieloletniego doswiadczenia widze kobieca reke:( Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:41 Za każdym bohaterem stoi zmęczona kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 02.02.05, 16:47 Na odwrot bywa o wiele rzadziej, a i wtedy raczej sztab stylistow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 16:50 anchan napisała: > Dziękuję Fiori za lekarstwo. Zastanawiam się nad dawką. > > Brezly, ślimak był wyjątkowo opierzały. Do Budy dotarł szybciej. Slimak pierzasty? Znaczy waz pierzasty Quetzalcoatl to tez pomylka w kopiowaniu? Naprawde szlo o slimaka? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 16:51 Opierzony slimak nma wieksze tarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 16:54 Niemniej jako bog wiatru, to tak tenteges, wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 16:59 A czemu nie> Jak sie indianscy wodzowie stroili w cudze piorka (np. plaszcze z calych skorek kolibrow z piorkami), to czemu tym bardziej, bostw mieli nie przystrajac? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 17:04 No, tak zeby potem w te piorka bogowie obrastali. Slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 17:07 Wez takze pod uwage ikonograficzny przyklad aniola, z blizszego nam kregu kulturowego. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 17:18 No wlasnie, skad te skrzydla? Bo u Grekow to tylko Nike i Eros fruwali, jak pamietam. Przy czym nie jestem pewien czy ten drugi nie zaczal fruwac dopiero jako Amor, pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 17:20 Hermes tyz, tylko dyskretnie u stopek mial przytroczone Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 17:23 Jeszcze sumeryjskie skrzydlate byki i greckie Harpie... O ile pamietam, wiaze sie to generalnie z misja poslannicza. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Tu sie dziekuje ;o) Kukulcan 02.02.05, 21:32 No i Smok Wawelski. Tylko z posłannictwem u niego nie za bardo. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Skrzydlatosc 02.02.05, 22:21 smokologia: pl.wikipedia.org/wiki/Smok_%28mityczne_zwierz%C4%99%29 www.draconian.com/whatis/whatis.htm dragons.monstrous.com/types_of_dragons.htm#_Toc524939702 S.Wawelskiego jak mozna zakwalifikowac wobec takiego stanu badan? angelologia: pl.wikipedia.org/wiki/Anio%C5%82 www.harts.rrtstudios.com/AngelAsk.htm Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Skrzydlatosc 03.02.05, 05:47 Pieknie o smokach prawdopodobienstwa pisal Lem, poruszajac pewna newralgiczna teorie. Najpiekniej jednak zlotego smoka opisal Sapkowski w opowiadaniu „Granica mozliwosci” Smok tam o wiele piekniejszy niz wiekszosc ludzi. Jak kto chce poczytac to wysle. Smoki zyja do tej pory ale sfilcowaly sie do rozmiarow jaszczurki :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Skrzydlatosc 03.02.05, 09:32 To sie zapisuje z prosba o. Sa sfilcowane, ale nie skrzydlate. Nawet niektorym, jak padalcom, lapki odjelo:( Film Dragonheart mi sie prypomnial, gdzie Sean C. glosu Smokowi uzyczal. Z mlodszym jeszcze o wiele Delfinem obejrzany: plakalismy oboje jak bobry i trzymalismy sie mocno nawzajem za stopy, co, jak wiadomo, dodaje odwagi i otuchy nawet w trakcie ogladania po raz pierwszy np. Blair Witch Project. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.02.05, 09:40 Pierance – za stronke z ałdiobukami. Mersi. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.02.05, 09:43 I Brezlemu za wiesci i Pierance za linke, z ktorej juz skorzystalam wczoraj. Co za glos! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 05.02.05, 08:30 Spiesze z serdecznym podziekowaniem Olowi za Smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 07.02.05, 14:25 Fiori dziekuje za nowa porcje Larsona. Szczegolnie 24.jpg, obrazek na dole z prawej mnie wzruszyl. Nie znalem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Tu sie dziekuje ;o) 08.02.05, 08:48 Tutaj sa podziekowania dla Pieranki i Millefiori za Larsona i vox machina. Powaznie rozwazam nabycie zywego kompa i wyrzucenie martwego na emeryture, w ktory to sposob nie kusiloby mnie dalsze obnizanie produktywnosci na niwie. Podarowalam Larsonowskiego Salesmana of the year dyrektorowi sprzedazy mego przedsiebiorstwa. Ucieszyl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 11.02.05, 09:39 Anchan NOwe i moje podziekowania za polihedr, co wypadl w trakcie czytania "Listu i klucza". Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 11.02.05, 10:15 Niemazaco. Przeprowadziłam wczoraj eksperyment.Jak się obierze limonki i skórkę drobno posieka to wygląda gorzej, ale smakuje lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 17.02.05, 22:47 A ja chcialem podziekowac Blizniakowi za obydwa tify. Normalnie,az mi okulary ze wzruszenia zaparowaly. Dobrze, ze jest ktos, kto ten piekny jezyk kultywuje, nawet jesli bezwiednie. Bo siemi zdaje, ze oni inaczej nie moga. Enilej - pyikne to jest, panocku, hej. B. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 18.02.05, 08:48 Siem dołączam. Wybrałeś Brezly najlepszą alternatywę Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 18.02.05, 09:36 Nie ma za co. Jak mozecie zauwazyc dostalem z pl. wyciete z komentarzem. W koncu jak sie w jakims lasku podmiejskim uslyszy ryk mamuta to trzeba ten fakt odnotowac, nie? A swoja droga to jak spiewalo Miki Mauzoleum: "Ci, ktorzy zaufali Panu, sa jak gora Syjon - nieporuszalni". Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 19.02.05, 19:45 Nadrabiam narosle zaleglosci i niniejszym pieknie dziekuje w kolejnosci alfabetycznej: - Anchan - w imieniu Pana M: za przypomnienie ulubionej ksiazki z dziecinstwa; - BrezlYemu i CzarnejJagodzie - za obfite i tresciwe przesylki - Olowi, Pieransowi i Vaud za to, ze poczulam sie zaopiekowana, a ponadto Blizniaczce Vaud za rozowego snaimaila, ktory mimo obfitych sniegow i ujemnych temperatur doczekal calo i zdrowo wyluskania ze skrzynki, niecierpliwego rozdarcia koperty i lakomego przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 23.02.05, 08:53 Pierance za ból brzucha i zapuchnięte oczy. Victory is mine! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 25.02.05, 19:35 Mifiori dziękuję za 19 megabajtów Patkokozy z brama i Dakotą. Chyba stalem sie kociarzem. Kotoneza czas zacząć, tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu sie dziekuje ;o) 25.02.05, 19:38 tesz dziękuję... właśnie siedzę w k@fejce i przeglądam, bo w robocie nie mam zipa (ani móstwa innych pożytecznych rzeczy, których w dodatku nie mogę zainstalować) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 12:59 A i jescze Pierance za Powerpoinotwa Swojskosc Szlonskou. Jerzynie .... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:26 brezly napisał: > Mifiori dziękuję za 19 megabajtów Patkokozy z brama i Dakotą. Chyba stalem sie > kociarzem. Kotoneza czas zacząć, tak sądzę. ---> kotyliona , czyli koto-lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:05 Dziekuje : Blizniakowi za szafe ;o) Pierance za Szluns. Niestety Ludzie w Czerni pozbawii mnie mozliwosci wizualicji pepesow. Poczekam na popowrocie. Mille za zip. Niestety rzekla mi maszyna , ze zzipowany plik jest nietenteges. Bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:06 A ja Jagutce za Masaz Mozgu, tez. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:11 Vaud, nie rabniesz mnie jak napisze nastepne skojarzenie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:12 Boje sie, ale nie rombne, ani nie prostokontne. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:21 Fuj fuj fuj, nieładnie, bardzo brzydko! po łapkach po łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:23 Ja prose pani spperasma ale mie jak najdzie, to nie puszczy. "Bo latwiej byc przyjacielem wsrod dzikich puszcz, Niz gdy za sciana ktos wola......." Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:29 Tu dziekuje wam za fajoskie popoludnie. Caly w cmok nonsensach sie oddalam, bo mam dzis doksztalt. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:29 aha. I jeszcze Jagucie za wiewiorokota. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 17:34 fajoskie ogoniszcze , co ? Szkoda, ze Duzego Planunie bylo. Taki ja to czekam na jakies Zblizenia. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 28.02.05, 20:50 Bardzo dziekuje Pierance za Sloonski XP, ktory mnie jako ex-mieszkanke KOP-u ujal jak do sztajerka. Jagodce za fotykoty, i o wiecej inkryminowanego ogona prosim! Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 01.03.05, 09:30 aha, za wiewióra, złudzenia i rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.03.05, 12:58 Jagucie dziękuje za samych w domu. Pasjansik dobry jest! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.03.05, 13:00 Ja Anchan za Dyrektora I. :-) I za namiar na calosc. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.03.05, 14:07 Jagucie za zamki i zwierzynę. Czy kogoś jeszcze inetersuje dziennik dyrektora instytutu? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 03.03.05, 16:48 Cóż za ciekawa lektura! Muszę wniknąć głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 09:42 Anchan - za to, o czym powyżej... to jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 12:33 i tyż ywyntuanie poproszę o ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
osnowarka Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 11:34 Brezlemu za @ niespotykanej urody Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 11:40 Brezly, dozgonne dzięki za @! Jacie, mniam! Yyyhyhyhy! Frauenbewegung to znaczy (luź. tłum) feministyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 11:44 Achan dziekuje za Pamietnik (podobno mozna prosic o ciag dalszy - to poprosze z gory dziekujac) Brezlemu za schemaciki. Miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 11:57 Frauenbewegung to doslownie "ruch kobiecy" jak "ruch pacyfistyczny" albo "ekologiczny". To nie musi byc "feministyczny", podobnie jak Sluchaczki Radyja trudno okresic jako "ruch tomistyczny" z przeproszeniem Frauenbewegung i Akwinaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 12:21 A, rozumiem. Bo tam były + | O i O-> Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Tu sie dziekuje ;o) 04.03.05, 12:33 Jagodce za koty, samych w domu, no pyszota, Zamki, zwlaszcza Ludwika Bawarskiego wynurzonego z mgiel, Anchan za wspomnienia i namiary, Brezlemu za schematy organizacyjne. Zastanawiam sie, ktory wprowadzic w zespole 2 +kot? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud dzieki zbiorowe 04.03.05, 14:04 dziekuje wszystkim wysylajacym, i bije sie w piersi, ze nie dziekowalam. Duzo czasu to rysowanie szlaczkow zabiera. No. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: dzieki zbiorowe 20.10.05, 17:36 brezly napisał: > Jagutce za powrot TIRa. :-)))) Też :)))))KranJan Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: dzieki zbiorowe 20.10.05, 22:12 :)))) Dolaczam sie do podziekowan:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: dzieki zbiorowe 31.10.05, 21:36 Jagodzie Cz. za nowe godlo jako i za cala reszte. O maly wlos bym zapomniala zajrzec i sie usmiac na dobranoc. Dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś