anahella 16.03.05, 04:39 W zwiazku z urlopem przestawiam sie na tryb nocny. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Tryb nocny. 16.03.05, 06:04 anahella napisała: > W zwiazku z urlopem przestawiam sie na tryb nocny. :) Zawsze tu noca jestem, tylko gadac nie ma z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tryb nocny. 16.03.05, 10:51 Czyżby się wszyscy w tryb nocny przełączyli? Tylko ja się nie zorientowałem i rano siedzę? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Tryb nocny. 16.03.05, 12:32 Tylko ty. Taaa, to samotne siedzenie na forum jest przykre. Człowiek chce pogadać a tu żywego ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tryb nocny. 16.03.05, 13:16 to może z martwymi duchami zacząć gadać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Tryb nocny. 16.03.05, 13:36 A co to da? I w dodatku trzeba mieć stolik, talerzyk i świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tryb nocny. 16.03.05, 13:45 A ja mam nieustanne wrażenie, że to skrytoczytactwo nam się jednak pleni... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Tryb nocny. 16.03.05, 13:52 Mi się znudziło. Mała przyjemność. Wolę gardłować w każdej sprawie jak nie przymierzając Alex.4 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Tryb nocny. 16.03.05, 14:07 Tylko tematów do gardłowania jakby nikt nie zapodaje... Co by tu wymyśleć końtrowersyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Tryb nocny. 16.03.05, 14:35 Najlepsze są tematy "winny-niewinny", albo "ładne-brzydkie". I wszystkie kontrowersje dotyczące uczuć: kochanie, zdrada, porzucenie, samotność oraz zemsta. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:54 oczywiście zemsta ;) czyli najbardziej powszechna potrzeba, np. kara śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 18.03.05, 07:00 Juz wstalas? Pozdrow ode mnie moj tablet;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 17.03.05, 02:38 anahella napisała: > W zwiazku z urlopem przestawiam sie na tryb nocny. :) No co jest z tym trybem? czekam tu, a nikogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 17.03.05, 04:46 ormond napisał: > No co jest z tym trybem? czekam tu, a nikogo nie ma... Jestem, ale chyba sie poloze spac. Troche sie w Diablo zagralam:> Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 17.03.05, 05:18 > Jestem, ale chyba sie poloze spac. Troche sie w Diablo zagralam:> A to dobranoc. A ja wlasnie wrocilem z popoludniowej kawy zeby nie zasnac przed fajrantem Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 17.03.05, 05:19 Ooo jednak ktos trzyma straz na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 17.03.05, 05:41 anahella napisała: > Ooo jednak ktos trzyma straz na forum:) Zawsze. Ale ostatnio tylko ksiaze sie tu pojawia nocami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:02 ormond napisał: > Zawsze. Ale ostatnio tylko ksiaze sie tu pojawia nocami ;) No i czarownica czasem na miotle lata;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:05 anahella napisała: > ormond napisał: > > > Zawsze. Ale ostatnio tylko ksiaze sie tu pojawia nocami ;) > > No i czarownica czasem na miotle lata;) > ... a ktora to czarownica. Zas co do ksiecia, to moze on jest krolem "Kingdom of Love", jednak jeszcze nam tego nie ujawnil, a przeciez taka nazwa do czegos zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:11 ormond napisał: > ... a ktora to czarownica. Jak to ktora? Jam ci jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:16 anahella napisała: > ormond napisał: > > > ... a ktora to czarownica. > > Jak to ktora? Jam ci jest! > Z miotla czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:28 A za moment bede z miotla. Za pare godzin bede miala goscia, trzeba ogarnac chaos w mojej Stajni Augiasza;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:35 anahella napisała: > A za moment bede z miotla. Za pare godzin bede miala goscia, trzeba ogarnac > chaos w mojej Stajni Augiasza;) To nie miotla, trzba wode puscic przez pokoje. Jakas szansa na powodz w twoim rejonie, w najgorszym razie woda przelewajaca sie z wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Tryb nocny. 18.03.05, 06:37 Nie chlap jezorem! Juz mialam 2 duze powodzie w domu:( i mnostwo malych. Przynajmniej mam calkiem dobrego haka na namolnych agentow ubezpieczeniowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 18.03.05, 01:15 anahella napisała: > W zwiazku z urlopem przestawiam sie na tryb nocny. :) Czekam. Oka sie pojawiala, ale pewnie jest zajeta nowym forumkiem. A moze ksiaze? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 19.03.05, 07:58 aand napisał: > A ja to pies? ;) > O 6:45 - przyznam, nieprzyzwoicie wczesnie, podziwiam, ale to nie jest juz tryb nocny, to jest tryb poranny. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy wczesnowstawacz to też tryb nocny? 19.03.05, 06:48 Bo nie wiem czy jestem podpadający? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy wczesnowstawacz to też tryb nocny? 19.03.05, 13:01 Jezeli zalezy Ci na czlonkowskie klubu nocnikow, to zglos sie do mnie, wydam Ci legitymacje i pobiore skladki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 20.03.05, 14:48 Moj tryb nocny koczy sie tuz przed 1. Musz isc spac, bo przeciez jutro do pracy. Do uslyszenia za... ~8 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Tryb nocny. 20.03.05, 14:50 Dobranoc Ormond, śpij spokojnie to tylko praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 20.03.05, 14:53 habitus napisała: > Dobranoc Ormond, śpij spokojnie to tylko praca :) Dzieki :) Na szczescie pierwsza rzecz w pracy, to "team meeting" w kawiarni na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Tryb nocny. 20.03.05, 14:56 habitus napisała: > I tak powinno być, szkoda życia :)) Co zrobic, tak sie zlozylo, ze wlasnie TO, to jest zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś