Gość: wał IP: *.warta-vita.com.pl 17.07.01, 15:28 wszystko fajnie, tylko dlaczego tak bezczelnie się promują w kampanii sld, czyżby zapomnieli że kiedy rządził zchn śpiewali hymn nienarodzonych koniunkturaliści Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: ich troje IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.07.01, 07:39 Co Ty opowiadasz? Naprawdę z SLD? Jeszcze nie widziałem! Napisz kiedy i gdzie. Nawet lubię ich muzykę i jestem w stanie tolerować te kolczyki i farbki ale jak przy odbieraniu platynówki Wiśniewski jedyne (najczętsze) co miał do powiedzenia to "zajebiście"... No cóż artyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlon Re: ich troje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 12:17 Nienawidzę ich już za to, że wyglądają jak Marylin Manson w najgorzsym wydaniu, a śpiewają jak harcerzyki (z ZHR). Texty- klapa, image- klapa, muzyka- klapa tak wielka że aż strach. Kiedyś mi się podobała jedna piosenka "a wszystko to...", ale to dlatego, że piosenka jest nie ich- wykonywał ją zespól Die Toten Hosen jako "Alles aus Liebe". Zreszta ten z czerwonym łbem kreuje sie na wokalistę Toten Hosen - Campino. A to że sprzedają się politykom jest już zupełnie poniżej krytyki. Czekam na nową płytę Budki Suflera, też ich nie lubię, ale przynajmniej wtedy nie będzie słychać tyle ich trojga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: ich troje IP: 212.160.240.* 19.07.01, 07:59 To banda dupków, którzy mają dobrego promotora z układami w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sailor Re: ich troje IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 09:17 nie wiem co w tej muzyce może się podobać, przecież to szmira, kolejny polski bubel. Wolę już Yugoton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bub Re: ich troje IP: *.aktivist.pl 19.07.01, 17:41 Podobno ktoś kiedyś określił fanów grupy ICH TROJE jako tłum ludzi o brzydkich twarzach. Jednocześnie jest to trafne określenie Polski B. Cóż syf ścieka po pysku frontmena grupiny. Nic nie da się z tym zrobić. Niestety. Niech spiewają dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ich troje IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:13 Gość portalu: bub napisał(a): > Podobno ktoś kiedyś określił fanów grupy ICH TROJE jako tłum ludzi o brzydkich > twarzach. Jednocześnie jest to trafne określenie Polski B. Cóż syf ścieka po > pysku frontmena grupiny. Nic nie da się z tym zrobić. Niestety. Niech spiewają > dalej. Jeśli chcesz jakoś "obrzydzić" komuś ich muzykę, dlaczego nie odwołasz się do bardziej przekonujących argumentów, najpierw ujawnij się pakaż swoją facjatę, a dopiero potem krytykuj kogoś i to nie anonimowo, założe się, że nie powiedziałbyś tego jemu w twarz. A zresztą nie uważasz, że na temat MUZYKA powinno się wypowiadać o jego muzyce, a na temat wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ich troje IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:06 Gość portalu: awe napisał(a): > To banda dupków, którzy mają dobrego promotora z układami w TV\ tylko dlaczego tak wielu ludziom podoba się ich muzyka, mimo, że Kukulska jest tak samo promowana ze swoją ostatnią płytą, jakoś ona nie zrobiła furory. Można się o kimś wypowiadać negatywnie, ale w cywilizowany sposób, z trzech pierwszych wyrazów twojej wypowiedzi widać, że nie jesteś zbyt kulturaalny i cywilizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: ich troje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 18:53 Jest to absolutne dno. Kwintesencja dna. Wszystko byłoby OK (kampania SLD, żenujący wokal, żenujące teksty, ogólna szmirowatość totalna) gdyby ludność nie zrobiła z tego g... bożyszcza. To jakaś kpina. Ludzie sobie chyba jaja robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula ich troje IP: *.toya.net.pl 20.07.01, 14:06 ich troje to najwieksza hanba dla Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerard Re: ich troje IP: 10.9.97.* 20.07.01, 14:12 jak mozne tego słuchać, przeciez to kaszana pierwszej kategorii, a jeszcze ten incydent z SLD - smiechu warte, Dla kogo on zabija sie ?????? dla Leszka M ????? Odpowiedz Link Zgłoś