Dodaj do ulubionych

Przeprowadzono

20.04.05, 05:40
sie w nowe progi. Pudla wszedzie, pudla wszedzie, co to bedzie, co to bedzie?

Nie zlokalizowano niewymownych pana V. Ostatnie czyste wlozyl dzis. Jutro mu
chyba pozycze spodnicy do tej nagiej prawdy. Szkoci gdyz jak wiadomo...
Sa wszystkie zimowe buty. Jak znalazl na te 30 stopni C jutro.

Zandaly znikly.

Po lodowce hula wiatr.

Nalazlo mi znowu mrowek ( juz w Serolandii tak bylo, jak byl dzien -
otwartych -dzrzwi w zwiazku z 40 stopniowym upalem). Nasypano cynamonu i juz
wylazly z komorki. Niestety spaceruja wszedzie gdzie indziej. Musze nabyc z
kilo cynamonu, albo wiecej.
Obserwuj wątek
    • ewakurz Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:28
      Ze tak zacytuje pania B: Ojej! Ojej!

Niewymownych moge podeslac, bo mi sie z trzech szuflad i jednej polki wylewaja.
      Pan K musial sobie kiedys wyimaginowac, ze posiada wiecej szynki niz lodowka
      sekretarza wojewodzkiego.

A po prawdzie to sama wiesz.

Mrowkom mozna tez nasypac czegos feromonalnie pszepysznego do ogrodka, izintit?
      • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:34
        ewakurz napisała:

> Niewymownych moge podeslac, bo mi sie z trzech szuflad i jednej polki wylewaja.
        >
        > Pan K musial sobie kiedys wyimaginowac, ze posiada wiecej szynki niz lodowka
        > sekretarza wojewodzkiego.

Ehem, tego noo... Eeech.. Czy ja dobrze rozumiem co ty chcesz przez to
        powiedziec? :-))

• ewakurz Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:39
          A sprecyzuj co rozumiesz?
          • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:42
            twierdzę, że nie sprecyzuje ;-)
            • ewakurz Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:47
              Hm. To pozostaje miec nadzieje, ze dobrze rozumie :-D
              • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 11:54
                Twierdzę, że rozumie ;-D
                • ewakurz Re: Przeprowadzono 20.04.05, 12:04
                  Matko Z, rozumiem, ze dzis jest dzien twierdzenia?
                  • anchan Re: Przeprowadzono 20.04.05, 12:20
                    jutro będzie dzień dovaudów
                    • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 12:36
                      dziś jest głównie zimno. QED
                      • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:08
                        Aha, wlasnie worcilem z urodzin fabrycznych. W godzinach pracy, czasem kocham
                        ten zawod:-) Po paru kielichach szampana i dwoch wielkich kawalkach tortu, o
                        kanapkach nie wspomne rozjasnilo mi sie we lbie. I juz widze cala sytuacje:-)
                        • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:11
                          Ooo. a patrzysz na zewnątrz czy w głąb też?
                          • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:16
                            Na powierzchnie tylko. Wreszcie uporalem sie z widokiem lodowki dzialacza
                            partyjnego wypelnionej meskimi niewymownymi. Po brzegi. Tlumaczylem sobie:
                            BreslY, nie ta bajka, oni nie byli tacy, mieszasz dwie konwencje zupelnie
                            niemieszalne.
                            • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:19
                              Ale jakoś odetkało się i poooszłooo, tak?
                              • anchan Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:22
                                Przypomniała mi się kolejka po niewymowne. Każdy dostawał po dwie pary każdego
                                rozmiaru.
                              • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:24
                                Znaczy poszlo. Zobaczylem rzecz po prostu. Znacz poprzednia wizja to byl efekt
                                uboczny. Pierwszej szkalnki szampana w godzinach pracy.
                                • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:25
                                  Ale nie krzyczałes w towarzystwie? Jak zobaczyłeś

A: teraz to byłby objaw politycznej poprawności
                                  • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:27
                                    Nie, boby mi zjedli tort.
                                    • lodzka_przadka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:32
                                      a to był champagne czy sekt?
                                      • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:34
                                        Sekt. Patriotyzm zobowiazuje. A nie proletariacki internacjonalizm.
                                        • lodzka_przadka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:36
                                          A jak tam wybór - był omawiany?
                                          • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:40
                                            Zupelna cisza. Ale tu sami agnostycy i heretycy. Ale generalnie: gupio im jakos.
                                            Jak to pisali Centkiewiczowie: Nie o takiej Ziemi Obiecanej Fritjöff marzyl.
                                            • lodzka_przadka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:41
                                              Hyh. Choć ab-so-lut-nie nie mnie o tym rozprawiać.
                                              • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:45
                                                Mnie tyz niespecjalnie. Ale generalnie, to chyba by woleli mistrzowstwa w pilke
                                                kopana wygrac, toby sie bardziej razem cieszyli. Ale ja lubie patrzec jak inni
                                                sa w takiej sytuacji, ze na razie nie wiem jakby ja okreslic. Ta gupia mina:-))
                                                • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:51
                                                  Hyhy, rozumiem. ech, wygląda na to, ze to nie był zły wybór, patrząc z tej
                                                  perspektywy ;-)
                                                • anchan Re: Przeprowadzono 20.04.05, 13:51
                                                  nie ścigali się a dostają puchar i nie wiedzą co w środku
                                                  • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 15:08
                                                    O toto. A nawet wiedza ale chyba za tym nie przepadaja. Wystaw sobie Anchan,
                                                    taki bardzo nadajacy ci sie kawalek porcelany, caly wypelniony szpinakiem na
                                                    gesto. Nieusuwalnie wypelniony jakby.
                                                  • pieranka Re: Przeprowadzono 20.04.05, 15:10
                                                    e, aż tak?
                                                  • anchan Re: Przeprowadzono 20.04.05, 15:17
                                                    Nieusuwalnie wypełniony kawałek porcelany jest do niczego niezależnie od
                                                    zawartości
                                                  • brezly Re: Przeprowadzono 20.04.05, 15:20
                                                    No, ale honor itd.
                                                    No, poddaje sie w ogniu krytyki. "Az tak" to moze nie, ale tez zalezy dla kogo.
                                                    Tu sa zupelnie inaczej rozlozone akcenty w tym wzgledzie. Zaczynajac od tego ze
                                                    historycznie to religia pl. spajala (w kazdym razie da sie takiej tezy bronic) a
                                                    tu byla przyczyna wojen.
                                                  • brezly Tak wogole 20.04.05, 15:36
                                                    To miejscowy Bild Zeitung na pierwszej stronie umiescil napis "Wir sind Papst!"
                                                    czyli "Jestesmy Papiezem". I nawet z defaultowej toplessblondyny na pierwszej
                                                    stronie zrezygnowali.
                                                  • pieranka Re: Tak wogole 20.04.05, 15:37
                                                    o, zaczyna się.
                                                  • brezly Re: Tak wogole 20.04.05, 15:38
                                                    Ko_laborant sie smieje ze to jest przyklad skrajnie obiektywnej prasy. Znaczy -
                                                    zadnych pogladow.
                                                  • ewakurz Re: Tak wogole 20.04.05, 15:51
                                                    W przepisowych godzinach pozywiania sie wlaczylam media tutejsze, ujrzalam B16
                                                    na miejscu blondyny i uslyszalam zalazek tubylczych stekow, (steukow), ze
                                                    konserwatywnie rzecz ujmujac znowu z konca celibatu xiezy nici.

No i oczywiscie nikt nie pomysli o nieszczesnych wegetarianach i nie wypisze im
                                                    oficjalniego zezwolenia na jedzenie miesa.

I ze w ogole.

Po 1/3 zycia tu ciagle mnie napawa ich niewymowny talent do znajdowania dziur.
                                                    W szedzie. W serze tez.
                                                  • pieranka Re: Tak wogole 20.04.05, 15:53
                                                    Ale nasze wynajdnięte dziury są lepsze od ich dziur, amatorzy, hmpf!
                                                  • ewakurz Re: Tak wogole 20.04.05, 16:00
                                                    Ksenofobistychnie do rzeczy podchodzac, ich dziury sa dla mnie wirtualne, a
                                                    nasze wirtuozalne :)

(chwilowy zmyk)....szur szur....
                                                  • brezly Re: Tak wogole 21.04.05, 13:44
                                                    Pani Kurzowa, polecam "Wizje Lokalna " Lema. Tam jest na poczatku piekny opis
                                                    Konferedacji Helweckiej. Z punktem godnym uwagi jak Ijon Tichy siedzial w
                                                    Sheratonie w Zurichu i wlaczyl sobie telewizor. I tam w rogu ekranu bardzo
                                                    szybko migaly jakiejs cyferki. Mylsal ze to sekundy, ale to byly franki
                                                    szwajcarskie.
                                                  • vaud Re: Tak wogole 22.04.05, 03:34
                                                    swinto prowda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka