brezly 20.04.05, 13:53 Czy jak sie jest Uosiem to biologicznie wrodzona (no co?) lekkosc poruszania sie po bagnie i przemierzania go z nonszalanckim wdziekiem (bez grzezniecia) dotyczy rowniez bagien: moralnego, finansowego i politycznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 20.04.05, 15:36 łoś zawsze mi mówi , że wdepnął w niezłe bagno godząc się na opiekę nade mną Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pytanie do Uosia 20.04.05, 15:37 No to masz pomysl na cieta odpowiedz. Nawiasem, PP, w koncu forum dziewiarskie. Czy Panterki chodza w kangurkach? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 20.04.05, 15:40 chodzą chodzą a w ogóle to łosiek miał do was pytanie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=22879895&a=22891978 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pytanie do Uosia 20.04.05, 15:45 Nienosziur. Sama sobie wydziergasz, detyno, nawet. Pare dni przy maszynie i lecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 20.04.05, 22:35 no ale ja nie umiem wszystkie robótki ręczne na pracę technikę dzierga mi uzdolniona artystycznie ciotka Columbia z nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 03:25 a nie ciotka Nuda ( naga!) z Columbii? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 07:26 wiedziałam że coś mi się pomyliło... tak czy siak, ja się do wydziergów nic a nic nie nadaję Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 07:41 E,e, albo dziejesz lewe, albo prawe. Albo motasz, jak i z czego popadnie i wtedy to sie nazywa tkanina artystyczna. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 08:22 tyle juz namotałam a nie wiedziałam, że to sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 08:49 Zastanawiam sie wlasnie, gdziem ostatnio motalam a gdziem matolem. I gdzie granice tej sztuki, albo kurtyna. Czesc Pinkpanther :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 08:55 I zrobic z niego Koziolka ofiarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 17:52 ewakurz napisała: > I zrobic z niego > Koziolka ofiarnego. ----> co to na kazde drzewo wszystkie kozy z nosa. ( no co?) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 10:17 vaud napisała: > ----> co to na kazde drzewo wszystkie kozy z nosa. ( no co?) Czesc Cichy Vaudzie spiacy. Kozy z nosa i skacze na pohybel, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 16:51 na pohybel i na wszystkie gruszki na wierzbie. Wstalam dzis tak zla, ze do rany NIE przyloz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 18:09 Lomatko, Vaud, a co cie ugryzlo w lewa noge, ktora dzis, jak rozumiem, wstalas? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 18:38 --Leje i z 30 stopni zrobilo sie 15 --i mrowki mi sie rozlazly wszedzie( jecze, czy co?), --przeprowadzka pudlami stoi licznymi, --w poniedzialek srode i czwartek egzaminy, --waga mi sie zepsula, --50% zaluzji jest do wyrzucenia, --pieca nie dowiezli, --zmywarka niekompletna,, --archirekt nie przewidzial zamontowania lampy nad stolem, --malarz do pokoju Kluski idzie i nie moze dojsc, --odrapalam auto wjezdzajac z impetem do garazu, --mam pryszcza na dekolcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 18:42 a mi się skończył różowy błyszczyk! no i kto ma gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 18:54 Ty! Ja mam jeszcze 2 rozowe blyszczki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 19:31 Vaud, nie martw się. Znajomy Semita, tęskniący jak za utracona niewinnością za swym rodzinnym Iranem (on mówi Persją), sęp z e-bayu, jak sam o sobie mówi, nie dość, że przez ajatollahów musi zyc ze skupowania koszmarnych teutońskich krasnali i szwarcwaldzkich zegarów rano wczesnie na Flohmarktach i sprzedawania ich maniakom w USA, to jeszcze ma CZTERY TESCIOWE. Jak to że jego przypominająca Walkirią małzonka, to rodzice (1) najpierw sie rozwiedli, ona została adaptowana (2), to tatus sie ożenił (3) i podjąl z żoną (3) opiekę nad Walkirią, kiedy (2) po wypadku trafiła do szpitala, i kiedy (1) się odnalazł i wraz z (3) czuwały nad rekonwalnescencją (2). I nie pytaj mnie skąd cztery (4) bo wtedy już w tej flaszce było dno, ale pamiętam wrażenie logicznej spójności (4) z (1-3) i teraz jeszcze ma bliżniaki po raz drugi, to co twój pryszcz na dekolcie znaczy, no co?! Aaa, posłałem DiGsT dzis do Vienny i zastanowiłem się czy naprawde nie byłoby prosciej gdybym kiedys mógl ci cos polsku zawieżć z Wrocka do Katowic? Globalizacja, no! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pytanie do Uosia 21.04.05, 23:27 mówiłam że nie umiem zgubiłam oczko happytreefriends.atomfilms.com/index.html# odcinek "Eye Candy" Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pytanie do Uosia 22.04.05, 10:05 A to takie cukierki urodzinkowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Pytanie do Uosia 24.04.05, 13:10 Jestem Łosiem, co ma wszystko w nosie.... A tak wogóle, to umiejętność nonszalanckiego poruszania się bez grzęźnięcia jest mi wrodzona a zwłaszcza po bagnach moralnego niepokoju... Odpowiedz Link Zgłoś