Dodaj do ulubionych

Big Fucker!

IP: *.nowosci.com.pl 25.04.01, 14:58
Jak myślicie kogo rajcuje ten program?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszko Re: Big Fucker! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 16:48
      to jest program dla voyeurów
      • Gość: ala Re: Big Fucker! IP: *.host.btclick.com 25.04.01, 18:49
        a co to jest?
        • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 04:19
          Aaaa, to taki program w telewizji, bardzo obecnie popularny, coś w rodzaju
          "peep show" z facetami babkami z dodatkiem elementów fabularnych. Podobno jest
          to bardzo ciekawe i pouczające, niestety program nie osiągnął jeszcze
          doskonałości w swoim ekshibicjoniźmie (pokazują aktorów pod prysznicem, ale nie
          wszystko, a w ubikacji to w ogóle nic :-((( ). Dodatkowo audycja okraszona jest
          błyskotliwym komentarzem polskiego guru psychologii humanistycznej pana jacka
          santorskiego, którego dziś śmiało możemy nazwać największym medialnym
          autorytetem z zakresu psychodemagogii, dzięki tej audycji panu jackowi udało
          sie zdystansować w tej dziedzinie tak znaczących konkurentów jak panowie samson
          i starowicz.
          • Gość: ala Re: to juz wiem IP: 62.189.104.* 26.04.01, 19:55
            to juz wiem. czy to cos takiego jak "dwa swiaty"? wiem, ze "Big Brother" tez
            juz jest w Polsce, ale nie ogladalam bo w tel. moich rodzicow nie ma TVN. kiedy
            wiedzialam program Big Brothera po raz pierwszy w Londynie, wydal mi sie
            beznadziejny. ludzie sie tym emocjonuja, bo to cos nowego. spokojnie
            doczekalismy sie czasow kiedy to sprawdzaja sie przepowidnie A.W. dotyczace
            15min popularnosci dla kazdego, choc pewno nikt nie przypuszczal, ze przyjdzie
            to tak szybko. co raz latwiej o popularnosc, coraz trudniej o sztuke. ale moze
            to tylko przejsciowa faza i kultura masowa polknie swoj ogon?
          • Gość: ala Re: IP: 62.189.104.* 26.04.01, 20:02
            mozesz mi polecic jakies adresy gdzie mozna sobie pogadac na jakies fajne
            tematy? no kiedy ty spisz jesli jestes "on line" o 4tej rano?
            • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 23:10
              kiedyś był fajny czat na www.onet.pl , ale dawno już tam nie zaglądałem i nie
              wiem jak teraz jest

w ogóle nie śpię - to chyba bezsenność ;-(((
      • Gość: knypcio Re: Big Fucker! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 09:37
        Big Brother to Gówno!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bobtur@p Re: Big Fucker! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 20:57
      ten rajcuje mnie bobtur@poczta.fm
      Mam 43 lata może jestem stary ale progarma rajcuje prawie wszystich
      tylko wstydzą się przyznać
      • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 23:08
        no jasne! aleś mnie rozpracował, tylko nie mów nikomu bo się wstydzę.....

• Gość: Jolcia Re: Big Fucker! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 04.05.01, 13:54
          a gdzie i kiedy to puszczają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka