cyber_moose 11.05.05, 20:26 Mam cynk od leśniczego, że odbierajo siano sarnom, bo się roztyły. Nada się? Dla kozy, na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Czy aby się nada? 11.05.05, 22:27 Eee, to pewnie ktorys radny ma w rodzinie kogos kto na weganizm przeszedł, jak sądze. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Czy aby się nada? 11.05.05, 22:50 Ja tam sie w politike nie miszom! Jak chcom sina dla kozy - to wezme. Jak nie chcom - to chałupe uszczelnie. Albo Panterce wyściełam posłanie na lato w szopie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czy aby się nada? 11.05.05, 22:53 Ja mysle że ona by sie wolała opalać. A pazernosci władzy bym nie niedoceniał. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: Czy aby się nada? 11.05.05, 23:24 A tak - opalać się zawsze woli. Wystawia bezwstydnie swoje małe chude ciałko na szkodliwe działanie promieni słonecznych i ludzkich oczu...a sianko sie zje. Znaczy, ja zjem, jakby co. Darz bór! Ide spać. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Czy aby się nada? 11.05.05, 23:32 'Ktos nie śpi żeby spać mógł Łoś To są zwyczajne dzieje" O czym opowiadają kołysanki łosi? O wiecznie zielonych bagnach? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Czy aby się nada? 12.05.05, 07:32 O umajonych lopatach (troche to brzmi socrealistyczne, ale to skojarzenie wtorne) Odpowiedz Link Zgłoś