ania_53 16.05.05, 07:56 Jestem zielona , nie wiem o co tak ogólnie tu biega.Jednak to forum jest super a forumowicze mają wspaniałe poczucie humoru.I to jest ok, tak od poniedziałku......... A ktoś powiedział, że poniedziałek jest be. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: zielona 16.05.05, 08:10 Witamy! ania_53 napisała: > Jestem zielona , nie wiem o co tak ogólnie tu biega. Typowa sytuacja na tym świecie, nie martw się. Jednak to forum jest super > a forumowicze mają wspaniałe poczucie humoru.I to jest ok, tak od > poniedziałku......... A ktoś powiedział, że poniedziałek jest be. Różowię sie za komplement w imieniu Kolektywu. Postaramy sie nie zawieść, itd. Niech twoje ściegi nigdy sie nie prują a Wielki Napęd będzie z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda wizualizacja 16.05.05, 08:22 Właśnie zwizualizowałam sobie zieloną (niczym dorodny szpinaczek) Anię, na tle zaróżowionego (niczym dobra wędlinka) Kolektywu... zaiste piękna to była wizualizacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wizualizacja 16.05.05, 08:25 Cześć, Jaguta. PS. Czy ty ciągle musisz o JEDNYM ;\))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wizualizacja 16.05.05, 08:27 HeY B-Y :)) Bo wiosną to mi się wszystko z tym JEDNYM kojarzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wizualizacja 16.05.05, 08:28 Czas miłości do wszystkiego co żywe, he... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wizualizacja 16.05.05, 08:33 ale cóż to za miłość: wziąć to żywe, udusić, doprawić i delektować się... to się nazywa związek konsumowany ciągle i ciągle od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: wizualizacja 16.05.05, 08:54 Ze strony szpinaku to brzmi dośc dziwnie. Ale zasłuzył sobie. Pewnie ma poczucie winy. Narazie. 16.30, J. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: zielona 16.05.05, 10:53 O. mamy wielbicielkę ;-) Start w poniedziałek jest ważny, ale przeceniany wg mnie. Ale zawsze lepiej jak jest fajnie niż nie fajnie, znana to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: zielona 17.05.05, 02:19 prosimy o duzo dowartosciowan we wszystkich kolorach teczy. B-Y, rozowy kolektyw na zielonym: plaster szynki na szpinaku. Zielone na rozowym Kolektywie: szpinak na platrze szynki. Ja to bym dorzucila jajko sadzone... Tu zwracam uwage Kolektywu, ze: -Krowa jest -kroliki sa -golebie tez jakby byly -a kur (NIOSEK!!!) JAK NIE BYLO, TAK NIE MA. Prosze o glosowanie w sprawie zakupu kurczat. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zielona 17.05.05, 02:22 Wróg nie śpi - zatem czuwaj. Czuję się spruty i spadam pod kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: do zielonej 18.05.05, 08:05 Mnie na to forum przvaudły pewne sentymenty. Czytając powoi wydawało mi się, że zaczyanam rozumieć co tu się przędzie. Jednak mimo usilnej pracy na Hali w zasadzie jestem pewna tylko jednego : jaki jest stosunek Brezlyego do szpinaku. Reszta jest lużną przędzą. P.S. Bardzo ładny kolor wybrałaś sobie na tytuł watku:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: do zielonej 18.05.05, 08:24 Pawda objawiona jest: - Brezly nie lubi szpinaku. - Koty lubia wszyscy, z M-Z na czele. Czesc kotow ma swoich dziewiarzy (np. Pieranke - M-Z, Cordonca y Muline, Millefiori) - Krowa zakladowa ma na imie Eureka. Lista imion krolikow, ze wzgledu na dlugosc, zostala opublikowana w oddzielnym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Errata. 18.05.05, 08:29 Nie jestem miłosniczką zwierząt a zwłaszcza kotów. Ze zwierząt najbardziej lubię pająki. Kran. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Errata. 18.05.05, 09:07 A, to przepraszam, Kranie, za globalizacje i generalizacje :) Millefiori Wydawnictwa i ich obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Errata. 18.05.05, 09:20 Kota nie mam ale lubie za, no za caloksztalt, a w dodatku koty lubil Chandler Raymond ktorego ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś