23.05.05, 22:02
nobody home?
Obserwuj wątek
    • tempe pozostawion sam sobie 24.05.05, 20:21
      nic nie ma
      żeglarzem serem okęcie

nikt nie wita
      nikt ssie nie cieszy

heh
      • eexx Re: pozostawion sam sobie 24.05.05, 22:04
        zeglarzem serem okecie
        to ladne:))
        • columbia Re: pozostawion sam sobie 25.05.05, 11:00
          no co jest?
          • eexx Re: pozostawion sam sobie 25.05.05, 19:22
            moze zeglarz je ser
            • gradufka i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 19:34
              • eexx Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 19:49
                tak moze mysz wygryzla za duzą, ale to nie byl plesmiowy?
                • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 19:57
                  pleśniowy z białym winem....mniam
                  • eexx Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 20:11
                    nawet mniam mniam
                    • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:08
                      mamy dzin z tonikiem : )
                      • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:10
                        wy gin tonic a u mnie ciagle swieci slonce uwierzycie?
                        • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:11
                          no co Ty!!!!
                          jak to możliwe?
                          • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:12
                            gdzie jesteś?
                          • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:13
                            no tak tu jest, oczywiscie zachodzi ale bardzo powoli. O 22.00 jeszcze nie
                            potrzebuje swiatla bo jest w miare widno.
                            • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:14
                              We francyji
                              • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:27
                                mniej więcej gdzie?
                                blisko Hiszpanii?
                                • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:28
                                  Paris, Paris
                                  • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:39
                                    kiedyś pisałaś, że obok paryża...myślałam, że gdzieś w pobliżu hiszpanii....
                                    • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:40
                                      a keicy wybierasz sie znowu do krakowa?
                                      • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 21:57
                                        obok bo 15 km. od scislego centrum. Na razie nie predko zawitam do Krakowa.
                                        • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:01
                                          a to szkoda...że nie wpadniesz do krakowa..bo, że w paryzu to fajnie : )
                                          mnie się paryz bardzo podobał, choć byłam w nim krótko..bo ok. 10 dni...parę
                                          lat temu...
                                          jesteś tam "na zawsze", czy chwilowo?
                                          • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:05
                                            na zawsze. :-(
                                          • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:06
                                            Obecnie pracuje nad planem zwiedzania. Mamuska przyjezdza do nas w lipcu i
                                            chcialaby duuuuuzo zwiedzic!
                                            • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:09
                                              czemu Ci smutno, że na zawsze?
                                              • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:11
                                                Bo kocham Krakow a tu czuje sie obco. Mnostwo roznych narodowosci, czasami gubie
                                                sie kto z kad pochodzi.
                                                • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:14
                                                  tak to bywa na emigracji...ale to wciąż europa...
                                                  sciągnęłam coś z sąsiedniego forum - na poprawe humoru
                                                  www.storewars.org/flash/index.html
                                                  : )
                                                  • cezar8 Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:36
                                                    dzieki, sprobuje ale teraz ide z psem na spacerek
                                                  • columbia Re: i jedzac wpadl do dziury?/nt 25.05.05, 22:59
                                                    no to pa....ja tez się zaraz zbiore ...do spania...
                                                  • cezar8 zycze spokojnej nocy /nt 25.05.05, 23:05
                                                  • gradufka Paryz to jednak troche daleko. 26.05.05, 21:12
                                                    A moja Hiszpania jest tylko blisko Portugalii i Atlantyku. W Atlantyku sa
                                                    osmiornice z przyssawkami i czasem plamy ropy.
                                                  • tempe Re: Paryz to jednak troche daleko. 26.05.05, 21:21
                                                    osmiornice przyssane do plam ropy
                                                  • gradufka Re: Paryz to jednak troche daleko. 26.05.05, 21:24
                                                    a pozniej sie to je i ropa na talezu wystepuje pod kryptonimem "aceite", czyli
                                                    olej,dziwny kolor tlumaczy sie jakoby obecnoscia papryki, ale ja wiem ze to
                                                    ropa, a danie sie nazywa osmiornica po galicysku,
                                                  • tempe Re: Paryz to jednak troche daleko. 26.05.05, 21:29
                                                    ropa dobra na cerę
                                                    nawet pod postacią ośmiornicy po galicyjsku
                                                    tym tłumaczę dlaczego ludy z krain południowych zawsze zadowolone
                                                  • columbia Re: Paryz to jednak troche daleko. 30.05.05, 11:11
                                                    ja chcę nad morze!!!!!
    • roborobi To też wraca :( 16.05.06, 01:16

• jadzka42 Re: To też wraca :( 16.05.06, 10:31
        no wlasnie :(
        • roborobi Re: To też wraca :( 16.05.06, 10:54
          Mysle, ze wszystkiemu jest winna ta wspaniała pogoda :(, ja chce zimy :)
          • cezar8 Re: To też wraca :( 16.05.06, 23:16
            ZIMIE mowimy stanowcze NIE!
            • roborobi Re: To też wraca :( 16.05.06, 23:29
              No dobrze, bez śniegu, ale tak -10 mogło by być :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka