Dodaj do ulubionych

Miller wpadł na chwilę

IP: *.zee.agh.edu.pl 31.05.05, 12:32
Czy ktoś może powiedzieć co to jest Instytut Woodrow Wilson Center? Czy to
jest może jakiś oddział (filia) KGB?
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy. Miller wpadł na chwilę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 12:35
      Szkodd,że nie wraca helikopterem.
      • Gość: skipper Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.ash.thebunker.net 31.05.05, 12:42
        ladnie ta gnida sprawuje swoje poselskie obowaizki... "wpadl na chwile" do
        swojego biura poselskiego po 4 miesiacach nieobecnosci...

i swoja droga co za instytucja sponsoruje takim typom stypendia??
        • dan3iger Czy ten typ wciąż dostaje uposażenie poselskie ? 31.05.05, 13:22
          Czy ten typ co otwarcie pokazuje że ma wyborców głęboko w d...ie cały czas
          dostaje uposażenie poselskie z moich podatków ?
          • dan3iger Przypomnijmy jak Milller zna język angielski 31.05.05, 13:32
            download.joemonster.org/mp3/miller.mp3
            • Gość: Yankee ___________________fellowships@wwic.si.edu IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:15
              Wysylac emaile z protestami do WWI w Waszyngtonie, ze trzymaja u siebie bandyte
              • Gość: Yankee ___________________fax bosa mylera +1 202 6914247 IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:19
                faksujcie, majlujcie. Amerykanie nie wiedza ze maja bandyte u siebie.

Martin Sletzinger
                Director, East European Studies
                Phone: +1 202/691-4263
                Fax: +1 202 6914247
                Email: sletzinm@wwic.si.edu
                • Gość: yankee _____________bosa mylera ---- sletzinm@wwic.si.edu IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:21
                  protesty kierowac na

sletzinm@wwic.si.edu
                  • Gość: Polish UNION Apel do POLAKOW w USA ! Przylacz sie do kampanii IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.05.05, 23:48
                    prowadzacej do wydalenia Leszka Milera z USA. Obecnosc tego bylego aparatczyka
                    PRL, przynosi ujme ralacjom miedzy narodami USA i Polski. Jego obecnosc tutaj
                    jest policzkiem dla Polonii amerykanskiej, a wsrod niej emigracji politycznej,
                    ktora musiala opuscic Polske przed 1989 dzieki poczynaniom osob takich jak
                    Leszek Miller.

Napisz do swego senatora; informacje kontaktowe znajdziesz na www.congress.org

Napisz tez email lub faks - sletzinm@wwic.si.edu -
                    do instututu Wilsona gdzie Leszek Miller obecnie prowadzi "prace naukowe".
                    Ameryka powinno uzyczac swojej goscinnosci osobom uczciwym a nie bandytom
                    ktorym gdzie inndziej pali sie grunt. Leszek Miller powinien stanoz przed
                    sadem w Polsce, a nie pisac wypracowania nt transformacji w Waszyngtonie.
                    • Gość: AEI - WASHINGTON CZY KTOS MOZE UZUPELNIC PROFIL MILERA ? Ja go IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.06.05, 00:03
                      wysle do Instytutu Wilsona. Biografia przez niego przedstwiona jest niepelna i
                      klamliwa, ale potrzebuje sczezgolow ktorych tutaj w USA nie mam. Prosze
                      odpisac z dotatkami/poprawkami (ale na powaznie)

Biography
                      The former Prime Minister of Poland, Leszek Miller, is a graduate of the Higher
                      School of Social Sciences in Warsaw, where he received a Master's degree in
                      political science. As a worker in the Linen Industry Works of Zyrardow, he
                      became active in civic and trade union affairs. This experience ultimately led
                      to important positions in Polish political parties. Prime Minister Miller has
                      headed up several government ministries, such as Labour and Social Policy (1993-
                      1996), and Interior and Administration (1997). In recent years, he has served
                      as Prime Minister (until May 2004), where he played an instrumental role in
                      bringing Poland into the European Union. During his time at the Wilson Center,
                      where he will be in residence through June 17, 2005, Prime Minister Miller will
                      be carrying out a project entitled "The Status of the New Poland in East
                      European Space."
        • Gość: ttw Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:32
          Stypendium jest zapewne małą nagrodą za wielką przysługę...

To prywatny "offset" Lesia który sobie zapewnil
          podpisujac kontrakt na dostawe mysliwcow F-16...
          I punktu tego z pewnością nie znajdziemy w oficjalnej części umowy.

Zapewne był do niej dolaczony jakis "tajny załącznik"
          albo zeby go ktos przypadkiem nie "wyniuchał"
          ograniczono sie tylko do deklaracji slownych
          a "drugi" sie zgodzil bo wie ze amerykanski polityk
          w przeciwienstwie do polskiego dotrzymuje slowa...

Kiedys dzien konczyl modlitwa do Stalina a dzis...
          "GOD BLESS AMERICA" - z pewnoscia z tymi slowami na ustach
          konczy kazdy dzien nasz "byly drugi"
          sącząc przy tym whisky z lodem, zaciagajac sie kubanskim cygarem,
          podziwiajac "sunset" i "słowność" Amerykanów.
          • Gość: bxb link do profilu Millera na stronie WWICS: IP: 65.59.202.* 31.05.05, 16:59
            link do profilu Millera na stronie WWICS:

wwics.si.edu/index.cfm?fuseaction=sf.profile&person_id=109222
            • Gość: ttw Re: link do profilu Millera na stronie WWICS: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:27
              Jego biografia jak piekna laurka rodem z PRL-u -
              mlody, zdolny, pracowity, udzielal sie,
              pokonywal kolejne szczeble w administracji
              by ukoronowac swoj dzielny zywot stanowiskiem premiera
              brakuje tylko jednego szczegolu:

ze przed 89 byl aktywnym dzialaczem opozycji,
              ktory wielokrotnie siedzial za walke z komuna,
              internowany w stanie wojennym,
              jako drugi po Walesie skoczyl przez mur,
              planowal nawet zamach na Jaruzelskiego
              jednym slowem bohater narodowy
              i wielki przyjaciel USA.

Ciekawe kto amerykanom podeslal zyciorys
              z ktorego wynika ze Miller urodzil sie dopiero w 1989 roku
              i jest dzis szesnastoletnim mlodziencem...
      • Gość: NIE obraza Ojca Sw Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NIE IP: *.dyn.optonline.net 01.06.05, 07:27
        NIE – obraza Ojca Swietego

Dlaczego Ojciec Swiety zrezygnowal z pochowku w Polsce?
    • Gość: Znawca. Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 12:41
      I.W.W.C.-Instytut Wielkich wybitnych cymbałów.
      • Gość: yankee _____________________________wygonic bandyte z USA IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:27
        pisz protest

Martin Sletzinger

• michal_p11 Re: Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 12:42
      Troche mu chyba brzuszek podrosl w tych stanach.

--
      Wygraj
      www.fajnekonkursy.pl
    • Gość: jerzy.kosecki Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.mnet.bg 31.05.05, 12:53
      Postawa Millera to typowy przyklad dzialan polskiej holoty - nie tylko tej z
      lewej strony. Tacy sa nasi politycy ! Popatrzcie na Kaczynskich, na Giertycha,
      na Gilowska i innych ! Kazde z nich w imie prywaty gotowe jest popelnic
      wszelaka niegodziwosc. A slowo "Ojczyzna" z ust im nie zchodzi. Jakie
      spoleczenstwo taka i wladza.
      • antykagan Re: Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 13:04
        Gość portalu: jerzy.kosecki napisał(a):

> Postawa Millera to typowy przyklad dzialan polskiej holoty - nie tylko tej z
        > lewej strony. Tacy sa nasi politycy ! Popatrzcie na Kaczynskich, na
        Giertycha,
        > na Gilowska i innych ! Kazde z nich w imie prywaty gotowe jest popelnic
        > wszelaka niegodziwosc. A slowo "Ojczyzna" z ust im nie zchodzi. Jakie
        > spoleczenstwo taka i wladza.

Czerwone świnie na forum mają nową taktykę. Kiedy się już nie da obroni c
        jakiegoś czaerwonego ścierwa, jak towe. sekretarz KC PZPR Leszek MIller, to go
        niby potępiają, ale jednoczesnie jadowicie zieją na opozycję bez żadnych
        argumantó. Jak ty mendo możesz porównywać swołocz millera z Kaczyńskimi i
        Gilowską?
        A swoją droą na kanalie millera brak słów. Całe życie walczył w PZPR z
        imperializmem amerykańskim, a teraz cham bez godności, ambicji i odrobiny
        honoru siedzi w USA. A won pzprowski aparatczyku na Białoruś, Kubę lub do
        Korei. Tak szmato zdradziłeś z parę dolarów lewicowe ideały? Przekreślasz
        większość swojego życia??
        PS. Ciekawe, czy nadal bierze z kasy sejmu co miesiąc diety poselskie/ Jeżeli
        tak, to miller jesteś zwykłym złodziejem, jak wszystkie komuchy.
        • niezapowiedziany Re: Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 13:34
          zgadza sie. jak sie samemu siedzi w szambie i juz nikogo nie da sie oszukac, ze
          to wody termalne, to nalezy do szamba wciagnac wszystkich wokol. wtedy wszyscy
          znow bedziemy tacy sami. Komunizm stosuje te zasade od poczatku istnienia.
    • Gość: ja zostawcie Millera!! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:59
      niech sie nacieszy wolnascia zanim beknie za te afery, ktorym blogoslawil i
      patronowal

...a pozniej dlugie wieczorne rozmowy z Peczakiem w wiezieniu, moze nawet
      ksiazka z tego powstanie?
      • Gość: obywatel niech kupi bilet w jedną stronę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:19
        Szmaciarz! zakpił sobie z Polski! Wynocha byle dalej od polskiej
        polityki."stypendysta"-a angielskiego sie już nauczył? O transformacji w Polsce
        bedzie gadać.CO? Jak wyprowadzać państwową forsę do prywatnych kieszeni przy
        okazji "transformacji"? Łajdak i kłamca.Komuch jeden co sie przerobił na
        demokrate i kapitaliste... Co robiłeś w tym kraju 25 lat temu? "socjaldemokrata"....
      • vinogradoff Jest zapotrzebowanie na expertyzy Millera.. 31.05.05, 13:31
        zauwazyc wypada, ze w USA jest zapotrzebowanie na expertyzy pana Millera w
        sprawie wplywu polskiej transformacji na kraje sasiednie.
    • vinogradoff Moze to nie Filia i nie Odzial Zamiejscowy KGB... 31.05.05, 13:28
      jednak z ostroznosci nalezy przyjac, ze wspomniana instytucja ma tam swoich
      lidzi.
    • Gość: Mi-8 spadaaaaa.... opowieść pewnego emigranta IP: *.jjs.pl 31.05.05, 13:30
      Wyjechałem. Przeniosłem się tutaj, do Stanów.
      Mówią - czym jest komunizm - ucz Amerykanów.
      Powiedz im, co wiesz, co na sumieniu masz,
      A odkupisz grzechy i odzyskasz twarz.
      A ja przecież nie umiem nawet ująć w słowa,
      Jak wygląda to, com - niszcząc - budował.
      • Gość: Kat_na_Millera Re: opowieść.. calosc brzmi dobitnie! O Millerach IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 19:41
        Kochany Jacek! Jeszcze Go pamietamy? To dobrze. Zyje Polska choc rozdarta.
        Niech czytaja tutejsze i krajowe moski, niech wiedza ze ich mamy w d..
        -----
        Nie bój się, nie zabraknie. To krajowa czysta.
        Ja, widzisz, przed wojną byłem komunista,
        Bo ja chciałem być kimś, bo ja byłem Żyd,
        A jak Żyd nie był kimś, to ten Żyd był nikt.
        Może stąd dla świata tyle z nas pożytku,
        Że bankierom i skrzypkom nie mówią - ty żydku!

Ja bankierem nie byłem, ani wirtuozem,
        Wojnę w Rosji przeżyłem, oswoiłem się z mrozem
        I na własnych nogach przekroczyłem Bug
        Razem z Armią Czerwoną, jako Politruk.
        Ja byłem jak Mojżesz, niosłem Prawa Nowe,
        Na których się miało oprzeć Odbudowę.

A potem mnie - lojalnego komunistę
        Przekwalifikowali na manikiurzystę.
        Ja kocham Mozarta, Bóg - to dla mnie Bach,
        A tam, gdzie pracowałem - tylko krew i strach.
        Spałem dobrze - przez ścianę słysząc ludzkie krzyki,
        A usnąć nie mogłem przy dźwiękach muzyki.

W następstwie Października tak zwanych ?wydarzeń"
        Już nie byłem w Urzędzie, byłem dziennikarzem.
        Ja znałem języki, nie mnie uczyć, jak
        Pisać wprost to, co łatwiej można pisać wspak.
        Wtedy myśl się zgodziła - niechcący być może,
        Żem się z krajem tym związał - jak mogłem najgorzej.

Za tę hańbę zasługi - Warszawa czy Kraków -
        Gomułka nam powiedział - Polska dla Polaków.
        Już nie dla przybłędów Pospolita R2ecz -
        Wiesław, jak Faraon, popędził nas precz.
        I szli profesorowie, uczeni, pisarze,
        Pracownicy Urzędu, szli i dziennikarze.

W Tel Awiwie właśnie, zza rogu, z rozpędu
        Wpadłem na byłego kolegę z Urzędu
        I pod Ścianę Płaczu iść mi było wstyd -
        Czy ja komunista, czy Polak, czy Żyd?
        Nie umiałem, jak on, chwały czerpać teraz
        Z tego, że się z bankruta robi bohatera.

Wyjechałem. Przeniosłem się tutaj, do Stanów.
        Mówią - czym jest komunizm - ucz Amerykanów.
        Powiedz im, co wiesz, co na sumieniu masz,
        A odkupisz grzechy i odzyskasz twarz.
        A ja przecież nie umiem nawet ująć w słowa,
        Jak wygląda to, com - niszcząc - budował.

I tak sam sobie zgotowałem zgubę:
        Meloman - nie skrzypek, nie bankier - a ubek,
        Oficer polityczny - nie russkij gieroj.
        Ani Syjonista, ani też i goj!

Jak ja powiem Jehowie - Za mną, Jahwe, stań,
        Z tą Polską związanym pępowiną hańb!
        Jak ja powiem Jehowie - Za mną, Jahwe, stań,
        Z tą Polską związanym pępowiną hańb!
        -----
        Zalaczam swoja prosbe (nizej) o listowne poparcie.
      • Gość: yankee _____________przegonic bandyte z USA !!!! Pisz do: IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:32
        Martin Sletzinger
    • Gość: Lech Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.05, 13:49
      Leszek, zapisz ty się lepiej do Borowskiego, pełno tam takich pokrętnych
      cwaniaczk,ów. A Zielonym 2004 chyba odbiło!Mając do wyboru
      młodego,wykształconego Olejniczaka i zdziadziałego komucha Borowskiego -wybrali
      przeszłośc.Dni Borowskiego, jegompartyjki dobiegają kresu.
      • Gość: prof. Hau Hau dla Leszka też jest miejsce w naszej Partii!!! IP: *.jjs.pl 31.05.05, 13:57
        dla współautora sukcesu transformacji ustrojowej i architekta przemian w
        Europie Środkowej z pewnością znajdzie się miejsce w naszej wirtualnej Partii!
    • Gość: NoName Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:59
      Kocham większkość forumowiczów za to że tak jak ja "kochają" millera. Naprawdę
      jest mi bardzo miło.

Schował się po tym jak na nim psy zaczęli wieszać, czeka aż sprawa przycichnie.
      Zobaczycie, że na wyborach się pojawi i będzie się szelmowsko uśmiechał,
      p......ł o tym jak to będzie pięknie w kraju gdy komuchy będą rządzić. A
      ludziska jak stado baranów posłuchają głosu, bo są nauczeni że im się należy.
      Do czasu kiedy ktoś komu naprawdę zależy na kraju, ludziach ich godności i siłą
      nie wydrze władzy i nie zrobi w tym kraju porząku to nadal będziemy żyć jak żyjemy.

Czekam z utęsknieniem na drugiego Piłsudskiego.
      • l_echec Re: Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 14:04
        A ja dziwię się, że osoba umoczona w tyle afer i powiązana ze światem
        przestępczym może swobodnie podróżować. Jego miejsce jest tutaj, a prokuratora
        obowiązkiem domagać sie zeznań. To przecież przestępca. Liczy na krótkotrwałą
        pamięć społeczeństwa. I pewnie słusznie, ale od czego sa sądy?
    • Gość: Płk. Wareda Czy Miller nie ma przypadkiem na drugie Nikodem? IP: 213.17.164.* 31.05.05, 14:12
      No pyszny ten kawałek po angielsku jest! Od razu kojarzy się z wysokim czołem,
      rzymskim nosem, szeroką, meską szczęką kurlandzkiego szlachcica, przyjaciela
      hrabiego Ponimirskiego. A może to jakiś przodek ex-premiera był? Daj pyska,
      Lesiu, no wybornie żeś tego pismaka spławił.
      • Gość: rasau Re: Czy Miller nie ma przypadkiem na drugie Nikod IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 14:31
        Niestety - niedlugo wraca :(
        • Gość: Mueller wkrótce nowy adres: Uć, ulica Smutna IP: *.jjs.pl 31.05.05, 14:37
          Będzie mógł wygłaszać pogadanki dla współlokatorów.
      • Gość: miller-nie.com Re: Na drugie ma Cezary i nie ma matury na pewno IP: *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 21:40
        Znam Polaka ktory sie z nim uczyl. Po zawodowce poszedl do wieczorowego
        technikum ktorego nie zdolal skonczyc bo dostal bilet do armii. Stamtad zwial
        po probie powieszenia sie. Ale tu jest dziwna przerwa w zyciorysie Millera.
        Zatrudnil sie w fabryce wlokienniczej w Skierniewicach i zapisal tam do ZMS.
        Potem nagle pojawil sie na liscie czlonkow Biura Politycznego KC PZPR - samej
        glowy czerwonych bandytow oraz na liscie studentow WSNS wtedy (potem zmienili
        nazwe). Tylko jak mogl studiowac nie majac nigdy zdanej matury?
        Towarzysze "uzupelnili brak"? O tym Pan Michnik i historia milcza. A szkoda.
    • taglinda bezczelny aparatczyk Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 14:30
      czy ktoś może przypomnieć tow. Millerowi, że - było nie było - jest posłem i
      jego zasr.nym obowiązkiem jest praca w parlamencie (abstrahując od jej jakości).
      To, że zdarzyła mu się fucha, i przy okazji mógł się zwinąć z oczu po sprawie
      Rywina, nic nie tłumaczy. No ale Miller wie, gdzie leży kasa, więc nie
      pogardził. A jakiś tam parlament, obowiązki wobec wyborców, ślubowanie
      poselskie, przyzwoitość itp. można spokojnie rozbić o kant d.py.
      Należy więc postawić pytanie: za ile można kupić posła? Może zrzucić się do
      kapelusza i wysłać tą czerwoną hoł.tę (Miller+Lepper z towarzyszami) gdzieś do
      Pernambuco, niech piszą nikomu niepotrzebne raporty... Przynsjmniej będzie spokój...
      • Gość: Marek Dominik Re: bezczelny aparatczyk Miller wpadł na chwilę IP: *.245.81.adsl.skynet.be 31.05.05, 18:24

DAM SWOJE OSTATNIE PIENIADZE,zeby te cala czerwona stonke i Lepperiade i
        Giertychow WYSLAC na drugi koniec swiata!!!

Przez CZTERY LATA w zyciu przecietnego POLAKA NIC sie nie zmienilo. MOI
        przyjaciele, mlodzi ludzie, pokolenie 20 -30 LATKOW ( ambitni i po studiach )
        zarabiaja w UK... w resto, w innych zawodach... Wyksztalcenie lekarze (za
        pieniadze nas- POLAKOW) dbaja o zdrowie Szwedow, HOlendrow czy Brytyjczykow!!!!
        A TEN cholerny MILLER W USA!!! NIE WRACAJ JUZ CZERWONA SWINIo!!!

• Gość: yankee ____________napisz do bosa Mylera. wydaj mu opinie IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:34
          wyslac go na ksiecyc

Martin Sletzinger
    • Gość: europejkopolka Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 31.05.05, 14:52
      Niech mnie wezmą na stypendytę to ja im napiszę takie dzieło o transformacji
      polskiej biedy,że będzie to bestseller.
    • Gość: zuzu i niech spada na dłużej IP: 217.153.187.* 31.05.05, 15:05
      tak fajnie było jak go nie było.
    • Gość: Maryland Widzialem go sex shopie in Silver Spring IP: 138.49.32.* 31.05.05, 16:02
      Nie jestem pewien czy to byl on, ale taki podobny. Kupowal 20 deko wiagry.
      Czy to ma cos wspolnego z wypracowaniem ktore pisze?
      • Gość: tegono Re: Widzialem go sex shopie in Silver Spring IP: 138.49.32.* 31.05.05, 16:04
        on wiagre uzywa jako krochmalu do koszul
        • Gość: yankee _______Wygonic zlodzieja z USA. Przynosi nam wstyd IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:26
          Lokalni pisac protesty

Martin Sletzinger
      • Gość: Texas_Miller Szukal zuzytej gumki coby sobie na leb nalozyc? ;) IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 18:14
        Bylo mu powiedziec ze my pod sklepem nie wyrzucamy, tu nie Polska.
        Trza bedzie z redneckami pogadac..
    • Gość: gosc Re: Miller wpadł na chwilę IP: 198.138.227.* 31.05.05, 16:57
      niezle gnida naszej kasy nakradla ze sobie mogl stopdole kupic w USA, bo jego
      rzadowej pesji by nie starczylo nawet gdyby byl u koryta 40lat, uciekl do
      naszych nowych "przyjaciol"
    • Gość: bxb link do profilu Millera na stronie WWICS IP: 65.59.202.* 31.05.05, 16:58
      link do profilu Millera na stronie WWICS:

• Gość: tez magister Re: link do profilu Millera na stronie WWICS IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 31.05.05, 17:17
        najbardziej mi sie podoba to is a graduate of the Higher School of Social
        Sciences in Warsaw, where he received a Master's degree in political science.
        Czyli Wyzsza Szkola Nauk Spolecznych przy KC, tego KC i tak nie tlumaczono bo
        Amerykanie i tak nie rozumieliby co to. Ciekawe jak brzmial tytul pracy mgra. L.
        Milera
      • Gość: Miller&Hitler_not! Re: link do profilu Millera - Jezu, Polonio!!! IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 18:23
        Zrob trace - podstrona mirror w Polsce. Pewnie zeby mozna szybciej zdjac.
        Jeszcze dzis skladam donos do FBI i do INS o "zamiarze przybycia
        niebezpiecznego terrorysty do U.S.". Mam prawo. Zalacze fotki ze stanu
        gnojennego gdy ten zdrajca tulil sowieckicch trepow i potem z 1991-szego
        gdy ich prosil "aby nas nie opuszczali" (material ten ma tez TVP tylko o
        dziwo zakwestrowany. Tajny?). Miller stad szybko zniknie. Albo siadzie z
        Saddamem. Warte gnidy siebie.
        POLONIO - POMOZ!
    • Gość: 666 MILLER - GO TO HELL IP: 212.75.100.* 31.05.05, 17:53
      AND DO NOT COME BACK!
      • Gość: yankee Re: MILLER - GO TO HELL and Do not come back !!! IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:36
        send him to Minsk !!!
    • Gość: "wzrost" z Malibu Kto jeszcze wierzy MITOMANOWI i KLAMCY? IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 18:07
      Ob. Miller Leszek Cezary, zawod i wykonywany wyuczony: elektromechanik
      maszyn wlokienniczych, ukonczyl ZSZ w Skierniewicach. Po ukonczeniu
      szkoly 11 miesiecy dostal nakaz odbycia zasadniczej sluzby wojskowej w
      Marynarce Wojennej.
      Zwolniony ze sluzby z powodu "zlego stanu zdrowia" (usilowal popelnic
      samobojstwo). Matury BRAK. Skad zatem.. Moze dziennikarze spojrza?
      Czy jestescie slepi dajac tak soba pomiatac zaklamanjemu mitomanowi i
      zyciowemu zeru, wnuczkowi bylego lodzkiego dostojnikia NSDAP.
      Do sadu z ta klamliwa kanalia! Majatek tego zbrodniarza-pezetpeerowca
      na PCK a sam Miller - won z Polski! Na Kube, kanalio - za polska nedze.
      Przepros za swoje klamstwa glodny Narod, wciaz trzymajacy dzieci na
      smietnikach i w beczkach a nie klam dalej, ty komunistyczny mitomanku,
      osle i balwanie. Pozwac cie i zgnoic do cna, czerwono-brunatna szmato?
      Chcesz tego, rynsztokowcu?
      PAS Ciebie NIKT w USA na oczy nie widzial, "duchu Millera-mitomana".
      Pozatym my od lat komuchow tu nie wpuszczamy.
      To wolny kraj, nie dla scierw!
      • Gość: Marek Dominik Re: Kto jeszcze wierzy MITOMANOWI i KLAMCY? IP: *.245.81.adsl.skynet.be 31.05.05, 18:34

Wyjechal z Polski bo przeciez lekarz mu zalecil!!! Tak ciezko pracowal!!!
        Serce ma chore i wypadek taki powazny mial z kolezanka OLA!!!

KAzac tej czerwonej gnidzie leczyc sie w polskim szpitalu. Zawiezc czerwona
        gnide karetka z PANIA POTASIK!!!!
        NIECH ZOBACZY JAK to jest zyc dzis w POlsce, bo chyba juz zapomnial!!!

GDYBYM WIEDZIAL,ze cos sie w Polsce zmieni, to w pierwszym szeregu wyszedlbym
        na ulice!!! A od pazdziernika znow jakies gnidy beda nami manipulowac. LEPPERY
        I INNE JAKIES JAJOGLOWE Z LPR. ZNOW BEDA RZUCAC SLOWA NA WIATR!!! A ZWYKLEGO
        POLAczka Szaraczka beda miec w DUPIE.

• Gość: Milero_bojca Re: Kto jeszcze wierzy MITOMANOWI i KLAMCY? IP: HTTP1.* / *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 19:26
          Szanowny Panie
          Istotnie pisze z kraju w ktorym Miller klamie ze jest. Prosze wybaczyc anonymity
          ale bezpieczenstwo, net. Choc jestem gotowy sie ujawnic, i FBI juz moja skarge
          przyjelo, mam dostac re czy poszla na stan WA bo w innym mieszkam. Kopie
          poslalem swojemu senatorowi z zadaniem odpowiedzi zwrotnej. Nie zartuje i nie
          zartowalem. Powyzej to ja. Przezylem prawie 30ci lat piekla komunizmu i zadam
          kary dla jego sprawcow. Miller byl w PZPR wiernej kalce NSDAP tylko czerwonej.
          Prosze nie myslec ze mam cos przeciwko socjalistom, glosowanem na Kerry`ego
          ale komunisty w swej nowej Ojczyznie w ktorej z trudem wstalem z kleczek jak
          mnie umiescilo PRL-owskie SB ktore Miller popieral NIE ZNIOSE.
          Wara komuchom od pieknej Amerykanskiej Ziemi. Nie chcemy tu was!
          Szwedzka Polonio, pomoz. Oferuje kontakt phone, fax, email, www itd.
          • Gość: yankee ************* Send your protest !!! IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:28
            Martin Sletzinger
            • Gość: miller-nie.com Re: ************* Send your protest !!! Re IP: *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 21:09
              > Martin Sletzinger
              > Director, East European Studies
              > Phone: +1 202/691-4263
              > Fax: +1 202 6914247
              > Email: sletzinm@wwic.si.edu

Moj poszedl na email. Zglosilem tez domene miller-nie.com (miller-not jest
              reserved) ale dopiero wieczorem bede wiedzial. Moge w swoj portal podstrone
              wlozyc ale to bedzie poza tematem bo strona prawnicza (porady). Nikt jej bez
              reklamy nie znajdzie. Obdzwonilem Polakow tyle zrobic moglem. Nie mialem
              pojecia ze ten typ smie probowac wjechac do D.C. Nikt o tym nie pisal.
              Moze w polonijnych gazetach bylo ale juz od lat tylko czasem Wyborcza kupie.
              Powtarzam Panu. Nie cierpie na fobie. Kolo mnie zyja kubanscy uciekinierzy
              ktorym pomagam. Polakom takze pomagalem az mnie okradli. Ale to inny temat.
              Wiem ze sa przepustki specjalne dla Fidela i jemu podobnych ale kto w tym
              wolnym kraju osmielil sie taka wystawic Pierwszemu Sekretarzowi PZPR Millerowi?
              Kto sie tego dopuscil? Bede zadal kary jako obywatel amerykanski bo polskiego
              paszportu nie robilem tylko wadzi tutaj. Inny jest smaczek ze to odbieranie
              obywatelstwa przez rezym komunistyczny w Polsce powinno byc dawno uniewaznione.
              Czy swiat zawzial sie abysmy my ofiary komunizmu cierpieli nadal nie majac
              nigdzie azylu od czerwonych bandytow i zlodziei?
              Po co mam jechac do takiej Polski? Aby millerow za swe ciezko zarobione
              pieniadze ogladac? W jednym sie ten typ przeliczyl. To wolny kraj nikt nikomu
              nie zdola jak w Polsce "zamknac twarzy". Kto sobie nawarzyl ten wypije.
              Pozdrowienia
              • Gość: wygonic bandyte !! Re: ************* Send your protest !!! Re IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.05.05, 23:35
                wyslij tez do swojego senatora z FL; namiary na www.congress.org
              • Gość: washingtonian Re: ************* Send your protest !!! Re IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.06.05, 00:11
                napisz do

mietek@erols.com

• Gość: BERGER... A PANI BERGER Z SAMOOBRONY MA SESJE!!! IP: *.245.81.adsl.skynet.be 31.05.05, 18:36
        CIEKAW JESTEM JAK JA ZDA. JAK ONA SKONCZY TE STUDIA, to oznacza, ze sa nic nie
        warte!!! A Moze rzeczywiscie sie przyklada i studiuje???
      • Gość: yankee Wygonoic chama z USA !!! Polonio przylacz sie do IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:30
        akcji !! Pisz protesty.

Martin Sletzinger
    • Gość: szunaj Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 31.05.05, 18:55
      amerykanie odwdzięczaja sie Millerowi za Irak a przecie jego miejsce, szefa
      rządu-rekordzisty afer, winno byc nie w USA a na Rakowieckiej jak przypuszczam.
      • Gość: gk Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:05
        a po co wogóle przyjeżdża do Polski, niech będzie tam gdzie jest, jednego
        polityka mniej w Kraju, to lepiej.
    • Gość: zdl Re: Miller wpadł na chwilę IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.05.05, 19:20
      nie wracaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Miejscowy Woordow Wilson Institute: Oaza bezczynnosci IP: *.res.east.verizon.net 31.05.05, 20:10
      Ten instytut jest oaza bylej lewicowego establishmentu - politykow i
      profesorow. Miller niech tak sie nie wynosi tym "stypendium", gdyz WWI Think-
      Tank wcale sie wielce nie wyroznia z grona tysiaca innych podobnych instytucji,
      i tak naprawde do elity tego typu organizacji mu daleko.

A tak na marginesie to LM zlozyl specjalna prosbe o polskich asystantow ("No
      comprende Mr. Miller?") i zrobil sobie wakacje (a to do ambasady sie na
      imprezke przejdzie).

"miejscowy" (Waszyngton)
      • Gość: miejscowy 2 Re: Woordow Wilson Institute: Oaza bezczynnosci IP: *.mclnva23.covad.net 31.05.05, 20:22
        wyslij protest

Martin Sletzinger

sletzinm@wwic.si.edu
      • Gość: tstein Re: Woordow Wilson Institute: Oaza bezczynnosci IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 31.05.05, 20:48
        Zgadzam się z Tobą.Miller , to jest bardzo wybitna intelektualista po Wyzszej
        Szkole Nauk Społeczno Politycznych przy KC PZPR.Jego analizy są zawsze trafne i
        przewidujące w szczególności dotyczące popierania kolesiów,
        partyjniactwa,obłudy, kłamstwa, matactwa,chamstwa,seksualnych odniesień i
        niewiedzy wynikającej z powierzchownego nauczania. Socjalistyczna
        ekonomia,prawo, nauka o społeczeństwie- wszystko to było podstawą myślenia i
        miało wpływ na zachowania towarzysza Millera. Takich naukowców popieranych
        przez przyjaciela Michnika życzymy amerykanom.
      • Gość: millie-nie.com Re: Woordow Wilson Institute: Oaza bezczynnosci IP: *.block.alestra.net.mx 31.05.05, 21:24
        To Wy Polacy w Waszyngtonie wiedzieliscie i milczeliscie? Czy mam uczyc jak
        dziala maszyna demokracji? Przeciez jest na niego tysiace sposobow w Polsce
        niedostepnych (polecam nekanie zgloszeniami FBI) aby niechcianego wykurzyc.
        A wasi reprezentanci co na to? Milczeli i milcza?
        Miller ma na rekach ludzka krew.
        Ludzie, czy my w tym samym kraju zyjemy?
        WSTANCIE Z KLECZEK. Juz Czas!
    • Gość: Arrt Rosyjskie swinie siedza w Ameryce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.05, 21:48
      • niezapowiedziany Re: Rosyjskie swinie siedza w Ameryce 31.05.05, 22:37
        dlatego jest blisko FBI :)
    • maruda.r Zapraszamy na dłużej 31.05.05, 23:29

Nie ma pośpiechu. Prokuratura czeka, a poseł Pęczek przeciera szlaki.

• henryk.log Re: Miller wpadł na chwilę 31.05.05, 23:29
      Jaś Marysia Władzio Rokita - "przyszły(!)" premier Rp będzie miał z Millerem
      przechlapane w przyszłym sejmie!!
      Czego nie umiał Miller - to nie umiał, umiejętnośći robienia sobie "jaj" z
      "jasia" nie można mu jednak odmówić :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka