janou 22.07.05, 21:18 zespol czy wydal od sierpnia 2003 jakas nowa plyte,prosze o tytul i w jakim sklepie kupic w Bialymstoku ,adres please,z gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Wilki... 23.07.05, 01:35 Jestem swiecie przekonana, ze w *kazdym* sklepie muzycznym w Bialymstoku, Warszawie czy innym miescie znajdziesz conajmniej jedna plyte Wilkow. Jezeli w Bialym jest Empik to tam na pewno. Poza tym, zeby kupic polskie publikacje (plyty, filmy, ksiazki) nie musisz czekac na przyjazd do Polski. Jest mnostwo sklepow internetowych. Np. www.merlin.com.pl/ Nie wiem jak z wysylka za granice i sposobem platnosci (pewnie karta kredytowa) ale mozesz wyslac maila z prosba o info, na adres: sklep@merlin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Wilki... 24.07.05, 00:04 dzieki, dzieki ,to bardziej dla syna niz dla mnie,choc slucham tez bo sa z innymi na CD ktorego kupilam w Warszawie,a Empik to na ktorej ulicy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Wilki... 25.07.05, 23:53 Z polskiej muzyki polecam jeszcze Smolika, Myslovitz i O.N.A. (te ostatnie to ostrzejsze). Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wilki... 26.07.05, 21:14 janou napisała: > Kezako?:) Kazik Staszewski - lider zespolu Kult. Facet jakich nie ma wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Wilki... 27.07.05, 15:06 mam cd "hit za hitem 2003",to on spiewa "bourbon mnie wypelnia" i wlasnie co znaczy dokladnie k....mac ,pierwsze slowo wiem,a mac to co ;matka? wiem ze to jest przeklenstwo ,ale nie moglam dokladnie mezu wytlumaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wilki... 27.07.05, 19:59 janou napisała: > mam cd "hit za hitem 2003",to on spiewa "bourbon mnie wypelnia" i wlasnie co > znaczy dokladnie k....mac ,pierwsze slowo wiem,a mac to co ;matka? wiem ze to > jest przeklenstwo ,ale nie moglam dokladnie mezu wytlumaczyc:) zgadza sie - mać to matka. Przeklenstwo rozwija sie na: (napisze po francusku, bo mnie wykasuja) : "Ta mere est une putain". W wersji skroconej uzywa sie to w podobnych sytuacjach, co Francuzi "merde" lub "putain". Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Wilki... 27.07.05, 20:21 merci Anahella ,po francusku "putain de ta mere" slyszysz to szczegolnie na przedmiesciach bo tak zwyczajnie to "putain" i nic wiecej P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Wilki... 26.07.05, 14:51 i tak wszyscy wiedza, że Mandaryna jest najlepsza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Wilki... 26.07.05, 17:03 nekroskop88 napisał: > i tak wszyscy wiedza, że Mandaryna jest najlepsza ;))) > > Skojarzył mi się z tym wpisem taki czterowiersz: Chwaliła się rzepa przed całym ogrodem, że jest bardzo smaczna z miodem. Na to miód się odezwie i tak jej przygani: - A ja jestem smaczny i BEZ pani... Nie wiem dlaczego tak mi się skojarzyło... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wilki... 26.07.05, 21:15 nekroskop88 napisał: > i tak wszyscy wiedza, że Mandaryna jest najlepsza ;))) > Zalezy z czym. Kiedys kazano mi jesc slatke: kapusta, smietana i mandarynki. Bueeeeee Odpowiedz Link Zgłoś