dtpgreg1 23.07.05, 00:18 Witam Właśnie uruchomiłem moją nową strone: republika.pl/szlachetna_fotografia/ Pozdrawiam greg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumista Re: nowa strona 23.07.05, 08:23 dtpgreg1 napisał: > Witam > Właśnie uruchomiłem moją nową strone: > republika.pl/szlachetna_fotografia/ > Pozdrawiam greg wchodziłem i wyskoczyło mi że strona w budowie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: nowa strona 23.07.05, 09:36 Strona juz chodzi - byłem i widziałem. Całkiem fajnie zrobiona strona i w sposób przystępny można oglądac galerie np poprzez pokaz slajdów. Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
auto-da-fe Re: nowa strona 30.07.05, 16:26 Mnie tam działało i to całkiem nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
zby001 Re: nowa strona 05.08.05, 16:08 dtpgreg1 napisał: > Witam > Właśnie uruchomiłem moją nową strone: > republika.pl/szlachetna_fotografia/ > Pozdrawiam greg Fajne. Szkoda, ze fotki troche male (rozmiar i wielkosc pliku), ale rozumiem, ze cos za cos kosztem szybkosci. Pozdrawiam, -Zby Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: nowa strona 01.10.05, 08:44 Sorki, ale jesli się nie znasz to nie wypisuj bzdur. Internet również do czegoś zobowiązuje!!! Nie można klepać językiem na lewo i prawo i pisac to co ślina na język przyniesie. Przypatrz się tym gumom na tej własnie stronie i zrób kilka takich prac z taką jakością o takiej skali tonalnej i przyślij skany. Wtedy będziesz mógł się mondrować! Odpowiedz Link Zgłoś
mosteczek2 Re: nowa strona 02.10.05, 10:47 Maciej,daj mu spokój. To jakis kolejny troll internetowy. Kilku takich tu się przeżyło i był potem spokój. Nic Ci nie pokaże, bo nic nie ma i nic nie umie. Dajmy mu trochę pokrzyczeć i tyle. Swoja drogą - zwracam się do Administratora tej strony - uważam, że ten post jest niestosowny. To nie jest miejsce do wypisywania jakichś osobistych uwag. Proszę coś z tym zrobić. z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: nowa strona 04.10.05, 17:30 Co racja to racja - wyciąłem post niejakiego Pana chromowego uważając, że osobiste "wycieczki" mozna robić w bardziej zcywilizowany sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
columba Re: nowa strona 10.10.05, 23:44 ...a szkoda ! Miałbym rozkosz przypomnieć Imć Panu Chromowemu , iż istnieją różne charaktery ludzkich rozumów ; rozum pański , tudziż rozum chudego pachołka chcąc wierzyć , że ten Chromowy do tej pierwszej kategorii należy.. pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
zby001 Re: nowa strona 05.10.05, 16:00 Jakby to powiedziec, ekhem... Po tym cieciu wyglada na to, ze ja sie nie znam i wypisuje bzdury. Niestety, nie moge sie z tym zgodzic, bo choc moze wypisuje bzdury, to raczej znam sie troche wiecej niz przecietny dociskacz klawisza Enter lubo srebrnego guziczka w syfraku. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: nowa strona 05.10.05, 17:19 Wszystko gra Zbych - cięcie było po Twoim poscie, więc wszsytko pasuje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
columba Re: nowa strona 22.12.05, 02:38 ...czy to forum, ma ambicje Romanum, czy, Autopromotion?... Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: nowa strona 23.12.05, 23:58 columba napisał: > ...czy to forum, ma ambicje Romanum, czy, Autopromotion?... > Roamnum Odpowiedz Link Zgłoś