Dodaj do ulubionych

Mandaryna kontra CKM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:41
dobrze gada!
Obserwuj wątek
    • bullet-79 no to od dzis nei kupuje CKM-u 16.08.05, 12:42
      ot co :P
      • Gość: parambol czarny PR? IP: *.jjs.pl 16.08.05, 13:41
        a jak Wiśniewski na scenie zalewa się łzami, bo mu Mandaryna śpiewa w programie
        w TVN (zdrowo fałszując zresztą, chyba że to playback), to co to jest - czarny
        chómor?
        • Gość: Nexo Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:08
          Wtedy chyba jeszcze nie umiała śpiewać? Dopiero później się nauczyła i odkryła
          talent. ;)
        • Gość: dark-whisperek Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:03
          HUMOR! a nie chómor :/ naucz się pisać lepiej :/ też uważam, że panienka daru
          do śpiewania nie ma :/ ale... jeśli chcesz już robić za znawcę.... pilnuj się
          błedów
          • Gość: ymen Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:55
            On tak napisał celowo. ^^
            • Gość: slepper Re: czarny PR? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.05, 22:28
              A skąd Ty to akurat wiesz ??
      • Gość: Piotr Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: 212.244.107.* 16.08.05, 13:42
        Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę!
        • Gość: MK Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:06
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę!

Od lat?! Jak można kupować takiego szmatławca z przewodnimi tematami w stylu
          "Jak zdobyć kobietę w pięć minut?" albo "365 pozycji na każdy dzień roku.".
          Przecież to ścierwo jest gorsze niż Pani Domu, Tina, Życie Na Gorąco, Poradnik
          Domowy, czy Claudia razem wzięte i inne "ambitne" tytuły prasowe...
          • Gość: el_bigos wystarczy sam fakt, ze opisują Mandaryne IP: *.katowice.pik-net.pl 16.08.05, 15:11
            aby był na samym dnie wszystkich pism. Żadne szanujące się pismo nie nazwie tej
            kobiety piosenkarką...
          • Gość: normalny Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.chello.pl 17.08.05, 00:06
            Jakżesz łatwiutko cytujemy te szmatławce,czyli czytamy kolego,czytamy,ech wstyd
            tak kłamać
          • Gość: Daniel Zalas Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:26
            Gość portalu: MK napisał(a):

> Gość portalu: Piotr napisał(a):
            >
            > > Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę!
            >
            >
            > Od lat?! Jak można kupować takiego szmatławca z przewodnimi tematami w stylu
            > "Jak zdobyć kobietę w pięć minut?" albo "365 pozycji na każdy dzień roku.".
            > Przecież to ścierwo jest gorsze niż Pani Domu, Tina, Życie Na Gorąco, Poradnik
            > Domowy, czy Claudia razem wzięte i inne "ambitne" tytuły prasowe...

gdybyś choć chwilę pomyślał, to byś się zreflkektował, iż cały CKM jest
            pisany "z przymrużeniem oka" i nie należy traktować tego czasopisma poważnie ...
            • bajo10 Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u 27.08.05, 21:15
              PRAWDA!!!!!!! Kicha kontra kicha! Dość już popeliny! Nie chcemy ani CKM-u ani
              mandaryny!
      • Gość: me Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: 217.67.220.* 17.08.05, 09:33
        ja też wolę Wampa :)
      • Gość: Mister Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.sn2.eutelia.it 22.08.05, 23:39
        Chłopie co ty piszesz, "NIE KUPISZ"? Bo jakaś wieśniara z idiotą w czerwonych
        kłakach robią wszystko aby znów było o nich głośno! Wyluzuj, przecież to widać,
        że jest to prowokacja ze strony Wiśni. Dawno o nich nie było słychać, czas
        "jestem jaki jestem" już minął i czas się przypomnieć, nawiet nie wyobrażasz
        sobie ile kasy za to Wiśnie zgarnęli... A cała reszta to tylko otoczka
        reklamowa, ja osobiście kupie CKM tylko po to aby sobie dupe wytrzeć zdjęciami i
        plakatem mandaryny, bo on i jej mąż się tylko to tego nadają 2 beztalencia
        zarabiający kase robiąc przeróbki starych utworów... I za co dostają kase? Nie
        podniecajcie się ostatni utworek, który leci w radiu i tv, to też cover, czyli
        przeróbka w dodatku beznadziejna, Mandaryna powinna trafić do pudła za taką
        kradzierz!
    • Gość: helmut Mandaryna kontra CKM IP: 213.17.183.* 16.08.05, 12:46
      pojetna żona uczy sie od meża, "sprytny " chwyt maketingowy, wiecej gazetki
      sie sprzeda i tyle a swoja droga jakich wrazliwych mamy "artystów"...
      • Gość: Inez Re: Mandaryna kontra CKM IP: 213.172.178.* 16.08.05, 13:05
        I tak trzymaj MANDARYNA
      • Gość: www Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.fn.pl 16.08.05, 13:06
        hehehe zgadzam sie z helmutem robia wode z mozgu ludziom a rekalma jest za darmo
      • michalw4 Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 13:31
        Ja również mam wrażenie, że jej list jest elementem kampanii reklamowej
        wrześniowego CKM. Jakby CKM Wiśniewskich kiwnęło, to by przy ich kasie byliby w
        stanie szybko w sądzie uzyskać zakaz rozpowszechniania pisma, albo duuuże
        odszkodowanie i byłoby po sprawie.
      • Gość: miska Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:35
        jej wina. sie pchala do gazety - malo jej rozglosu - to ma za swoej!
        a tak swoja droga to odkad w gazetach pisza prawde????
        kazda gazeta klamie by zwiekszyc naklad
    • Gość: arahat poziom gazety rowny poziomowi >niby>piesniarza IP: *.aster.pl 16.08.05, 13:08
      jezcze tylko fakty hahha
    • Gość: dyletant co/kto to jest PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:16
      może mi ktoś odpowiedzieć?
      • Gość: staw Re: co/kto to jest PR? IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 16.08.05, 13:32
        Piotr Radziwiłł - redaktor naczelny CKM. W dodatku jest czarny, Mandaryna jest
        rasistką, a Michał W. jest praprawnukiem założyciela KKK... ;)
        • Gość: pałka Re: co/kto to jest PR? IP: 62.233.187.* 16.08.05, 13:49
          PR to nic innego jak Public Relations.
          A czarny to taki zły i pozbawiony jakichkolwiek reguł gry, który by osiągnąć
          sukces i powodzenie sięga po różnego rodzaju środki.
          • Gość: marcy Nie do końca. IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 16:43
            Po pierwsze, pytanie brzmiało co to jest PR, a nie co oznacza ten skrót.
            Public Relations tyle znaczy niewiedzącemu co PR - to żadne wyjaśnienie.

Po drugie - "czarny" w tym wypadku nie oznacza "zły i pozbawiony
            jakichkolwiek reguł gry", tylko negatywny, tzn. mający przedstawić w
            złym świetle, zrobić antyreklamę, zepsuć wizerunek. A że często posługuje
            się nieetycznymi, chwytami - to już inna para kaloszy.

Co do CKM - zachowali się jak gó..arze, ale akurat taki profil ma to pismo.

Co do Mandaryny i Wiśniewskiego - to Lepperowie polskiej muzyki pop.
            Zero przygotowania merytorycznego, kiczowaci idole polskiej prowincji.
            • Gość: dyletant Re: Nie do końca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:40
              Dzięki. Chodziło mi bardziej o rozwinięcie skrótu - znaczenie "Public
              Relations" akurat znam :)
            • Gość: dark-whisperek Re: Nie do końca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:05
              wreszcie ktoś mądry znalazł się na tym forum....pozdrawiam
        • kasiapil Re: co/kto to jest PR? 06.09.05, 17:19
          Staw - szacuneczek. Do łez rozbawiła mnie Twoja odpowiedź, kapitalne poczucie
          humoru. Peace!
    • Gość: Wieśniok Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.chello.pl 16.08.05, 13:51
      Typowa wiejska karierowiczka, która po polsku mówić nie umie. Albo piszemy
      "państwo uznali", albo "[wy] uznaliście", ale nie "Państwo uznaliście" itp.
    • Gość: feelgood To czasopismo jest tragicznie głupie IP: 80.55.237.* 16.08.05, 13:53
      Czytając je nie mogę ukryć zażenowania. Może dlatego, że już nie mam 15 lat...
      • sowa_46 Re: To czasopismo jest tragicznie głupie 16.08.05, 14:24
        Dziwi mnie, że dostrzegasz jedynie głupotę czasopisma.
    • Gość: szlufka Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.bp.com.pl 16.08.05, 14:08
      a może to kolejny chwyt na zwiększenie swojej popularności? Wywołać aferę wokół
      poczytnego pisma. Może próbuje odsunąć uwagę od swojej dość kiepskiej
      angielszczyzny, którą posługuje się w piosence jej wykonania?
    • sowa_46 Ręce opadają :-(((((((((((((((( 16.08.05, 14:22
      Po takich tumanach na scenie można ocenić poziom inteligencji społeczeństwa,
      który w Polsce nie poraża swoją wielkością. Media jak zwykle na byle g.....
      chcą zarobić ale Polacy mogliby mieć odrobinę dobrego smaku i ignorować tandetę
      do n-tej potęgi a wtedy nie byłoby można wgramolić się na scenę tylko dlatego,
      że ktoś ma kasę. Mamy tyle utalentowanej lecz biednej młodzieży a pozwalamy aby
      takie prymitywy kompromitowały kraj. To po prostu wstyd.
      • Gość: Remek Mandaryna powinna tańczyć przy rurze IP: 217.153.136.* 16.08.05, 14:38
        Każdy powinien robić to, do czego ma talent.
        • Gość: el_bigos chyba żartujesz IP: *.katowice.pik-net.pl 16.08.05, 15:17
          większość siedemdziesiecioletnich babć ma w tańcu więcej gracji niż ona
          • Gość: mascota Re: chyba żartujesz IP: *.gtcust.grouptelecom.net 17.08.05, 06:32
            Mandaryna i Doda te piekne beztalencia powinny tanczyc przy rurze. Michal
            Wisniewski powinien stac przy wejsciu. A, tak naprawde to one chociaz lepiej
            wygladaja jak ta pokraka bez talentu, k...a Andrzeja Jaroszewicza.
      • Gość: MNAM Re: Ręce opadają :-(((((((((((((((( IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 16:06
        POPIERAM!!! W wykonaniu takich ludzi, muzyka i śpiew z dnia na dzień staje się
        coraz bardziej tandetna, płytka, bezduszna. Ci ludzie sami są pozbawieni
        umiejętności napisania głębszego tekstu. Ich "twórczość" to jedynie świadectwo
        namiętnej żądzy luksusu, jakiejś prymitywnej władzy, manipulacji kulturą. Ten
        wpływ jednocześnie potęgują media. Więc krąg jest iście diabelski i ociera się o
        niewyobrażalnie niskie poczucie jakichkolwiek wartości. Chyba, że dla nich
        wartością jest życie na pokaz. Nie ma co zazdrościć prostakom, trzeba robić swoje.
        • Gość: cs Doskonaly przyklad IP: *.k102.webspeed.dk 16.08.05, 19:02
          Mandaryna to najlepszy przyklad na to, jak mozna z kazdego beztalencia zrobic
          pseudo "gwiazde pop" ( nie, to nie moj pomysl, widzialem to w jakims brukowcu
          Madaryna - gwiazda pop :o) ).
          Tylko trzeba miec sponsora.
    • Gość: tolek WART PAC PAŁACA........czyli IP: 213.76.171.* 16.08.05, 14:32
      .....zderzenie dwóch równych sobie poziomów.
    • Gość: v Re: Mandaryna kontra CKM IP: 83.238.100.* 16.08.05, 14:37
      JA MYŚLĘ, ŻE TO CIĄG DALSZY UZGODNIONEJ PRZEZ MANDARYNĘ I CKM KAMPANII - FAJNA
      ZABAWA; WART PAC PAŁACA
    • tripper Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 14:38
      e, spoko, nic sie nie dzieje, znajac zwyczaje panujace w CKM, to sami napisali
      jej ten list :)
    • Gość: xx Tak się robi pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:25
      przecież jej też o to chodzi, żeby było głośno. nie bronię czasopisma, które
      uderza poniżej pasa, ale im wszystkim chodzi o rozgłos... jej też. i go ma.

xx
    • frank_drebin Nie ma sie czym emocjonowac. To pewnie zagrywka 16.08.05, 15:52
      reklamowa. Tak jak z niby "atakiem hakerow" w Krakowie niedawno. W koncu nic tak
      nie napedza publiki jak konflikt. Nawet ten sztucznie wykreowany.
      • Gość: stary qfwfq jak mozna sie nazywac Mandaryna. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 16:25
        Ona ma plastikowe piersi i tylek, plastikowy image i ksywę, muzyka to
        najwiekszy mozliwy plastikowy szajs... zadnych wlasnych kompozycji.. ona nie
        jest idiotką, to swiadoma produkcja i PR, by zwiększyc popularność i wycisnąc
        więcej kasy od debili ktorzy kupuja takie plyty
    • Gość: aviate Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 16.08.05, 16:09
      DOBRZE MÓWI!! TRZEBA BRONIC SWOJEJ PRYWATNOŚĆI TO MOJE ZYCIE ,
      TRZEBA DOTRZEC DO PRAWDY ALE NIE W TAKI SPOSOB.
      • Gość: mm Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.wavenet.pl 16.08.05, 16:35
        :-)))
    • Gość: ZENek Re: Mandaryna kontra CKM IP: 10.120.51.* 16.08.05, 17:14
      Kto robi te sondaże?
      W tym sondażu ("Czy Mandaryna może mieć pretensje do redakcji CKM-u?") brak
      podstawowej opcji:
      "- g. mnie to obchodzi"
      :-)
      • praptak Re: Mandaryna kontra CKM 17.08.05, 09:56
        > Kto robi te sondaże?
        > W tym sondażu ("Czy Mandaryna może mieć pretensje do redakcji CKM-u?") brak
        > podstawowej opcji:
        > "- g. mnie to obchodzi"
        > :-)

Nie zgadzam się z tak lekkim traktowaniem poważnej w końcu sprawy. Myślę, że tu
        powinny zająć stanowisko autorytety moralne. Dziennikarze też nie zrobili zbyt
        dobrej roboty, brakuje podstawowej informacji - co o całej sprawie sądzi Doda
        Elektroda?
    • wicurpix Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 17:15
      Jakiej kariery? O czym ta pani mówi?
    • Gość: Mandaryna 'Szanowna Redakcjo, to nie prawda że jestem k..wą IP: *.ARMnet.Torun.PL 16.08.05, 18:28
      - nie robię tego za pieniądze!"
      • Gość: tolek Czy k.wą znaczy KULAWĄ ? Przecież nie kuśtyka !!! IP: 213.76.171.* 16.08.05, 19:45
    • Gość: Bolek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.sympatico.ca 16.08.05, 18:33
      jak sie chce byc osoba publiczna , to sie trzeba zdecydowac : albo jest sie dla
      meza , albo dla fanow
    • Gość: Jacek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.icpnet.pl 16.08.05, 18:38
      Mandaryna, CKM, doda elektroda, ta piosenka jest na nie- jaki kraj taki rynek
      rozrywki.
    • Gość: Jonek Naiwność IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.08.05, 19:00
      Z całym szacunkiem dla Mandaryny muszę stwierdzić że chyba jest troche naiwna
      sądząc że redakcja ot tak poprostu pstryknie pare fotek i bez niczego umieści w
      piśmie. Na rynku prasy jest duża konkurencja i czasopisma walczą o sprzedaż a
      jak widać dookoła ludzie są tak głupi że najlepiej do nich trafia skandal.
      Naiwnością jest myślenie że redaktorzy nie wykorzystają wszyskich chwytów do
      zwiększenia sprzedaży swoich pism.
    • Gość: jola Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:49
      Uważam ,że to dalsza część reklamy Mandaryny,uważam ONA sama się
      dobrze "sprzedaje "jako kobieta medialna,po co to ?
      jak nie wiemy o co chodzi to chodzi o pieniądze! Jola
    • Gość: Edvin I to nie kolejny etap umowy CKM i Wisniewskich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:42
      Ej riebiata, wakacje sa, tematow trzeba szukac i sprzedawac je po kilka razy,
      lub w kilku rzutach. Dobra robota marketingowa, wzrosly naklady i CKM, i Fakt i
      ogladalnosc sieci.
    • Gość: sisi Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:27
      Mandaryna,kto ci napisał tak " uczony" tekst?
      • feminasapiens Re: Mandaryna kontra CKM 30.08.05, 10:32
        > Mandaryna,kto ci napisał tak " uczony" tekst?

Na pewno jakiś "biały" PR-owiec ;-)
    • Gość: c. Doda Mensoda Rulez IP: *.chello.pl 16.08.05, 22:18
      Yeah!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka