Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:41 dobrze gada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parambol czarny PR? IP: *.jjs.pl 16.08.05, 13:41 a jak Wiśniewski na scenie zalewa się łzami, bo mu Mandaryna śpiewa w programie w TVN (zdrowo fałszując zresztą, chyba że to playback), to co to jest - czarny chómor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nexo Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:08 Wtedy chyba jeszcze nie umiała śpiewać? Dopiero później się nauczyła i odkryła talent. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark-whisperek Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:03 HUMOR! a nie chómor :/ naucz się pisać lepiej :/ też uważam, że panienka daru do śpiewania nie ma :/ ale... jeśli chcesz już robić za znawcę.... pilnuj się błedów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymen Re: czarny PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:55 On tak napisał celowo. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slepper Re: czarny PR? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.05, 22:28 A skąd Ty to akurat wiesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: 212.244.107.* 16.08.05, 13:42 Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:06 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę! Od lat?! Jak można kupować takiego szmatławca z przewodnimi tematami w stylu "Jak zdobyć kobietę w pięć minut?" albo "365 pozycji na każdy dzień roku.". Przecież to ścierwo jest gorsze niż Pani Domu, Tina, Życie Na Gorąco, Poradnik Domowy, czy Claudia razem wzięte i inne "ambitne" tytuły prasowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos wystarczy sam fakt, ze opisują Mandaryne IP: *.katowice.pik-net.pl 16.08.05, 15:11 aby był na samym dnie wszystkich pism. Żadne szanujące się pismo nie nazwie tej kobiety piosenkarką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.chello.pl 17.08.05, 00:06 Jakżesz łatwiutko cytujemy te szmatławce,czyli czytamy kolego,czytamy,ech wstyd tak kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Zalas Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:26 Gość portalu: MK napisał(a): > Gość portalu: Piotr napisał(a): > > > Masz racje...POPIERAM! Ja od lat kupuje ale tego numeru nie chcę! > > > Od lat?! Jak można kupować takiego szmatławca z przewodnimi tematami w stylu > "Jak zdobyć kobietę w pięć minut?" albo "365 pozycji na każdy dzień roku.". > Przecież to ścierwo jest gorsze niż Pani Domu, Tina, Życie Na Gorąco, Poradnik > Domowy, czy Claudia razem wzięte i inne "ambitne" tytuły prasowe... gdybyś choć chwilę pomyślał, to byś się zreflkektował, iż cały CKM jest pisany "z przymrużeniem oka" i nie należy traktować tego czasopisma poważnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bajo10 Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u 27.08.05, 21:15 PRAWDA!!!!!!! Kicha kontra kicha! Dość już popeliny! Nie chcemy ani CKM-u ani mandaryny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: 217.67.220.* 17.08.05, 09:33 ja też wolę Wampa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: no to od dzis nei kupuje CKM-u IP: *.sn2.eutelia.it 22.08.05, 23:39 Chłopie co ty piszesz, "NIE KUPISZ"? Bo jakaś wieśniara z idiotą w czerwonych kłakach robią wszystko aby znów było o nich głośno! Wyluzuj, przecież to widać, że jest to prowokacja ze strony Wiśni. Dawno o nich nie było słychać, czas "jestem jaki jestem" już minął i czas się przypomnieć, nawiet nie wyobrażasz sobie ile kasy za to Wiśnie zgarnęli... A cała reszta to tylko otoczka reklamowa, ja osobiście kupie CKM tylko po to aby sobie dupe wytrzeć zdjęciami i plakatem mandaryny, bo on i jej mąż się tylko to tego nadają 2 beztalencia zarabiający kase robiąc przeróbki starych utworów... I za co dostają kase? Nie podniecajcie się ostatni utworek, który leci w radiu i tv, to też cover, czyli przeróbka w dodatku beznadziejna, Mandaryna powinna trafić do pudła za taką kradzierz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Mandaryna kontra CKM IP: 213.17.183.* 16.08.05, 12:46 pojetna żona uczy sie od meża, "sprytny " chwyt maketingowy, wiecej gazetki sie sprzeda i tyle a swoja droga jakich wrazliwych mamy "artystów"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: Mandaryna kontra CKM IP: 213.172.178.* 16.08.05, 13:05 I tak trzymaj MANDARYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.fn.pl 16.08.05, 13:06 hehehe zgadzam sie z helmutem robia wode z mozgu ludziom a rekalma jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 13:31 Ja również mam wrażenie, że jej list jest elementem kampanii reklamowej wrześniowego CKM. Jakby CKM Wiśniewskich kiwnęło, to by przy ich kasie byliby w stanie szybko w sądzie uzyskać zakaz rozpowszechniania pisma, albo duuuże odszkodowanie i byłoby po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:35 jej wina. sie pchala do gazety - malo jej rozglosu - to ma za swoej! a tak swoja droga to odkad w gazetach pisza prawde???? kazda gazeta klamie by zwiekszyc naklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat poziom gazety rowny poziomowi >niby>piesniarza IP: *.aster.pl 16.08.05, 13:08 jezcze tylko fakty hahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyletant co/kto to jest PR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:16 może mi ktoś odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staw Re: co/kto to jest PR? IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 16.08.05, 13:32 Piotr Radziwiłł - redaktor naczelny CKM. W dodatku jest czarny, Mandaryna jest rasistką, a Michał W. jest praprawnukiem założyciela KKK... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pałka Re: co/kto to jest PR? IP: 62.233.187.* 16.08.05, 13:49 PR to nic innego jak Public Relations. A czarny to taki zły i pozbawiony jakichkolwiek reguł gry, który by osiągnąć sukces i powodzenie sięga po różnego rodzaju środki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie do końca. IP: *.devs.futuro.pl 16.08.05, 16:43 Po pierwsze, pytanie brzmiało co to jest PR, a nie co oznacza ten skrót. Public Relations tyle znaczy niewiedzącemu co PR - to żadne wyjaśnienie. Po drugie - "czarny" w tym wypadku nie oznacza "zły i pozbawiony jakichkolwiek reguł gry", tylko negatywny, tzn. mający przedstawić w złym świetle, zrobić antyreklamę, zepsuć wizerunek. A że często posługuje się nieetycznymi, chwytami - to już inna para kaloszy. Co do CKM - zachowali się jak gó..arze, ale akurat taki profil ma to pismo. Co do Mandaryny i Wiśniewskiego - to Lepperowie polskiej muzyki pop. Zero przygotowania merytorycznego, kiczowaci idole polskiej prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyletant Re: Nie do końca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:40 Dzięki. Chodziło mi bardziej o rozwinięcie skrótu - znaczenie "Public Relations" akurat znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark-whisperek Re: Nie do końca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:05 wreszcie ktoś mądry znalazł się na tym forum....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: co/kto to jest PR? 06.09.05, 17:19 Staw - szacuneczek. Do łez rozbawiła mnie Twoja odpowiedź, kapitalne poczucie humoru. Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniok Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.chello.pl 16.08.05, 13:51 Typowa wiejska karierowiczka, która po polsku mówić nie umie. Albo piszemy "państwo uznali", albo "[wy] uznaliście", ale nie "Państwo uznaliście" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelgood To czasopismo jest tragicznie głupie IP: 80.55.237.* 16.08.05, 13:53 Czytając je nie mogę ukryć zażenowania. Może dlatego, że już nie mam 15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: To czasopismo jest tragicznie głupie 16.08.05, 14:24 Dziwi mnie, że dostrzegasz jedynie głupotę czasopisma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlufka Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.bp.com.pl 16.08.05, 14:08 a może to kolejny chwyt na zwiększenie swojej popularności? Wywołać aferę wokół poczytnego pisma. Może próbuje odsunąć uwagę od swojej dość kiepskiej angielszczyzny, którą posługuje się w piosence jej wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Ręce opadają :-(((((((((((((((( 16.08.05, 14:22 Po takich tumanach na scenie można ocenić poziom inteligencji społeczeństwa, który w Polsce nie poraża swoją wielkością. Media jak zwykle na byle g..... chcą zarobić ale Polacy mogliby mieć odrobinę dobrego smaku i ignorować tandetę do n-tej potęgi a wtedy nie byłoby można wgramolić się na scenę tylko dlatego, że ktoś ma kasę. Mamy tyle utalentowanej lecz biednej młodzieży a pozwalamy aby takie prymitywy kompromitowały kraj. To po prostu wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Mandaryna powinna tańczyć przy rurze IP: 217.153.136.* 16.08.05, 14:38 Każdy powinien robić to, do czego ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos chyba żartujesz IP: *.katowice.pik-net.pl 16.08.05, 15:17 większość siedemdziesiecioletnich babć ma w tańcu więcej gracji niż ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mascota Re: chyba żartujesz IP: *.gtcust.grouptelecom.net 17.08.05, 06:32 Mandaryna i Doda te piekne beztalencia powinny tanczyc przy rurze. Michal Wisniewski powinien stac przy wejsciu. A, tak naprawde to one chociaz lepiej wygladaja jak ta pokraka bez talentu, k...a Andrzeja Jaroszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNAM Re: Ręce opadają :-(((((((((((((((( IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 16:06 POPIERAM!!! W wykonaniu takich ludzi, muzyka i śpiew z dnia na dzień staje się coraz bardziej tandetna, płytka, bezduszna. Ci ludzie sami są pozbawieni umiejętności napisania głębszego tekstu. Ich "twórczość" to jedynie świadectwo namiętnej żądzy luksusu, jakiejś prymitywnej władzy, manipulacji kulturą. Ten wpływ jednocześnie potęgują media. Więc krąg jest iście diabelski i ociera się o niewyobrażalnie niskie poczucie jakichkolwiek wartości. Chyba, że dla nich wartością jest życie na pokaz. Nie ma co zazdrościć prostakom, trzeba robić swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Doskonaly przyklad IP: *.k102.webspeed.dk 16.08.05, 19:02 Mandaryna to najlepszy przyklad na to, jak mozna z kazdego beztalencia zrobic pseudo "gwiazde pop" ( nie, to nie moj pomysl, widzialem to w jakims brukowcu Madaryna - gwiazda pop :o) ). Tylko trzeba miec sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek WART PAC PAŁACA........czyli IP: 213.76.171.* 16.08.05, 14:32 .....zderzenie dwóch równych sobie poziomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Mandaryna kontra CKM IP: 83.238.100.* 16.08.05, 14:37 JA MYŚLĘ, ŻE TO CIĄG DALSZY UZGODNIONEJ PRZEZ MANDARYNĘ I CKM KAMPANII - FAJNA ZABAWA; WART PAC PAŁACA Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 14:38 e, spoko, nic sie nie dzieje, znajac zwyczaje panujace w CKM, to sami napisali jej ten list :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Tak się robi pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:25 przecież jej też o to chodzi, żeby było głośno. nie bronię czasopisma, które uderza poniżej pasa, ale im wszystkim chodzi o rozgłos... jej też. i go ma. xx Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie ma sie czym emocjonowac. To pewnie zagrywka 16.08.05, 15:52 reklamowa. Tak jak z niby "atakiem hakerow" w Krakowie niedawno. W koncu nic tak nie napedza publiki jak konflikt. Nawet ten sztucznie wykreowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary qfwfq jak mozna sie nazywac Mandaryna. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 16:25 Ona ma plastikowe piersi i tylek, plastikowy image i ksywę, muzyka to najwiekszy mozliwy plastikowy szajs... zadnych wlasnych kompozycji.. ona nie jest idiotką, to swiadoma produkcja i PR, by zwiększyc popularność i wycisnąc więcej kasy od debili ktorzy kupuja takie plyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aviate Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 16.08.05, 16:09 DOBRZE MÓWI!! TRZEBA BRONIC SWOJEJ PRYWATNOŚĆI TO MOJE ZYCIE , TRZEBA DOTRZEC DO PRAWDY ALE NIE W TAKI SPOSOB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENek Re: Mandaryna kontra CKM IP: 10.120.51.* 16.08.05, 17:14 Kto robi te sondaże? W tym sondażu ("Czy Mandaryna może mieć pretensje do redakcji CKM-u?") brak podstawowej opcji: "- g. mnie to obchodzi" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: Mandaryna kontra CKM 17.08.05, 09:56 > Kto robi te sondaże? > W tym sondażu ("Czy Mandaryna może mieć pretensje do redakcji CKM-u?") brak > podstawowej opcji: > "- g. mnie to obchodzi" > :-) Nie zgadzam się z tak lekkim traktowaniem poważnej w końcu sprawy. Myślę, że tu powinny zająć stanowisko autorytety moralne. Dziennikarze też nie zrobili zbyt dobrej roboty, brakuje podstawowej informacji - co o całej sprawie sądzi Doda Elektroda? Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Mandaryna kontra CKM 16.08.05, 17:15 Jakiej kariery? O czym ta pani mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryna 'Szanowna Redakcjo, to nie prawda że jestem k..wą IP: *.ARMnet.Torun.PL 16.08.05, 18:28 - nie robię tego za pieniądze!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Czy k.wą znaczy KULAWĄ ? Przecież nie kuśtyka !!! IP: 213.76.171.* 16.08.05, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.sympatico.ca 16.08.05, 18:33 jak sie chce byc osoba publiczna , to sie trzeba zdecydowac : albo jest sie dla meza , albo dla fanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.icpnet.pl 16.08.05, 18:38 Mandaryna, CKM, doda elektroda, ta piosenka jest na nie- jaki kraj taki rynek rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Naiwność IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.08.05, 19:00 Z całym szacunkiem dla Mandaryny muszę stwierdzić że chyba jest troche naiwna sądząc że redakcja ot tak poprostu pstryknie pare fotek i bez niczego umieści w piśmie. Na rynku prasy jest duża konkurencja i czasopisma walczą o sprzedaż a jak widać dookoła ludzie są tak głupi że najlepiej do nich trafia skandal. Naiwnością jest myślenie że redaktorzy nie wykorzystają wszyskich chwytów do zwiększenia sprzedaży swoich pism. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:49 Uważam ,że to dalsza część reklamy Mandaryny,uważam ONA sama się dobrze "sprzedaje "jako kobieta medialna,po co to ? jak nie wiemy o co chodzi to chodzi o pieniądze! Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edvin I to nie kolejny etap umowy CKM i Wisniewskich? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:42 Ej riebiata, wakacje sa, tematow trzeba szukac i sprzedawac je po kilka razy, lub w kilku rzutach. Dobra robota marketingowa, wzrosly naklady i CKM, i Fakt i ogladalnosc sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:27 Mandaryna,kto ci napisał tak " uczony" tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Mandaryna kontra CKM 30.08.05, 10:32 > Mandaryna,kto ci napisał tak " uczony" tekst? Na pewno jakiś "biały" PR-owiec ;-) Odpowiedz Link Zgłoś