gradufka 22.08.05, 18:15 Otoz dostalam powazna misje i sprawdzam sprawdziany zolnierzy z przedmiotu :*Prawo uzycia broni*. I wolno mi wpisywac swoje uwagi i stawiac oceny. A poza tym klawiatura mi sie popsula. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 18:22 No to kiedy mają prawo? Bo chciałem takiego jednego podrażnić... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 19:35 Mogą użyć broni np. jak zobaczą, ze łazisz z bronią i materiałami wybuchowymi, które mogą im zagrozić i ich nie rzucisz, gdy ci każą. Albo gdy bezpośrednio , niebezpiecznie i gwałtownie zamachniesz się na obiekty i urządzenia wojskowe. Albo , gdy cię podejrzewają o umyślne zamachnięcie terrorystyczne, albo umyślny uszczerbek zdrowia, zwłaszcza gdy na dodatek chowasz sie w miejscu trudno dostępnym. Strzeż się więc, Mrugu, co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 19:47 Znaczy, muszę mieć plan... Tak... Plan... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 20:02 Jak narazie możesz działać bez planu, bo oni się jeszcze nie nauczyli. No, ale już wstawiłam pierwszą 3+. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 20:09 Znaczy, że strzela dość dobrze. PS A władza nie uderzyła Ci już do głowy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 22.08.05, 20:17 O nie, ja się potrafię kontrolować, mogłabym być adminką. Z życzliwością wytykam niedostatki, np. piszę: "tu właśnie zauważyłam, że nie mogłeś sie zdecydować na to czy "ż" czy "rz", albo "dwóch pierwszych zdań udało ci się nauczyć, ale liczę na poprawę, warunkwo 3=" Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:11 Zadnej. Uważam, ze wojsko i tak ich krzywdzi zabierając im 9 miesięcy z życia. stawiłam nawet jedno 5+. I każdemu starałam się napisać jakieś miłe słowo, np że bardzo dobrze nauczył się dwóch zdań na pamięć (za dwa zdania była warunkowa 3=). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:20 ja jeszcze przy ocenach stawiam uśmiechnięte albo smutne buźki Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:31 Bardzo dobry pomysł. Zastosuję na pewno, może nawet rozszerzę bazę rysunków. Tylko o jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:33 może być jeszcze buźka niepewna Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:38 a może być z wywalonym jęzorem, albo spluwająca? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Sluchajcie! Sluchajcie! 23.08.05, 10:41 żołnierze są juz duzi, więc tak Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sluchajcie Gradufka! 23.08.05, 11:36 to sami szeregowcy byli, ale na pewno dochrapię się jeszcze pułkowników Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka A czy wiecie, że 23.08.05, 18:05 żołnierze, którzy dostali najwyższe oceny dostaną wyróżnienie od samego dowódcy drużyny. A jak wiadomo, na dowódcy drużyny w wojsku dyscyplina stoi. A ten jeden, co miał 3= będzie wyrzucony z wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: A czy wiecie, że 23.08.05, 18:21 To teraz każdy będzie chciał mieć 3=... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: A czy wiecie, że 23.08.05, 18:22 gradufko a czemu ci tak czcionkę rozstrzela? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: A czy wiecie, że 23.08.05, 19:39 let diiiiis flaj liiiiiiiiiiiif eeeeeeeend leeeeeeeet yyyyt daj Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: A czy wiecie, że 23.08.05, 19:47 Ja zawsze wiedziałam, ze facet to agresywne zwierzę wiedzione siłą pierwotną. Przecież wy próbujecie ukatrupić naszą ukochaną różową adminkę! Odpowiedz Link Zgłoś